1980 benim doğum yılımdayız hihoyyyt hihoyyyt
benim jeton geç düştü kaydirigubbakcemile3zemuszemus
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
betus19|?
[/table]
GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
Banu77|17.08.2010
[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|11 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|10 hafta
CNNYSR|9 hafta
ozpar|8 hafta
[/table]
kaydirigubbakcemile3
bu sayfa handanın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
mrb kızlar.sizi üzmemek adına topiğe bu hafta girmiyorum.
mrb kızlar.sizi üzmemek adına topiğe bu hafta girmiyorum.
canım sıkıldı patrona,ayrılmak istiyorum yaa yeter vallahi
kızlar dün acile gittimya akşam doktor idrar tahlili istedi neyse kab aldım lavaboya gittim tabi ben kaba yapacağımı unutup normal yaptım bittikten sonra aklıma geldi kendi kendime gülmeye başladım kaydirigubbakcemile3 sonra çıktım eşim dedi nerde idrar yok gelmiyor dedim gitti su aldı içiyorum içiyorum tık yok tıkandı sanki yarım saatten fazla bekledik 10dkda bir giriyorum bişey yok söyliyemiyorumda kimseye az önce ben yaptım ama kaba değil diye sonra az bişey geldide onla tahlili yaptılar
kızlar dün acile gittimya akşam doktor idrar tahlili istedi neyse kab aldım lavaboya gittim tabi ben kaba yapacağımı unutup normal yaptım bittikten sonra aklıma geldi kendi kendime gülmeye başladım kaydirigubbakcemile3 sonra çıktım eşim dedi nerde idrar yok gelmiyor dedim gitti su aldı içiyorum içiyorum tık yok tıkandı sanki yarım saatten fazla bekledik 10dkda bir giriyorum bişey yok söyliyemiyorumda kimseye az önce ben yaptım ama kaba değil diye sonra az bişey geldide onla tahlili yaptılar
bende bugün acayip sinirliyim patrona sabah sabah beni delirtti yine sonrada bişey olmamış gibi pişkin pişkin gülüyor iyce dellendiriyor beni
canım sıkıldı patrona,ayrılmak istiyorum yaa yeter vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?