Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

de canım de hiç sorun değill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eda yıııııııvrım mayanoz kürüne başlıycam ama sadece iltihap varsa faydası olur tabi dün sen birine yazmıştınya
ALLAH KORUSUN tüpler kapalıysa benimbilmiyorumkismile
hsg de çektirmedim ay bi kaç ay bekleyelim diyeee gitsemiydim hemen
benim adam bkleyelim bikaç ay daha dedi onun için..

oofffffffffff bi de maydonoz mu çıktı akannehirakannehirakannehir
bilmiyom ki canım varmı yokmubilmiyorumkismile

yumurtlama günlerin dışındada akıntın varsa vardır
benim az varmış ultrasonda söylemişti doktor bekarken daha çoktu
eda tarif etti şimdide onun deniycem yarın başlıyorum
Allahım şu yediklerimizi içtiklerimizi vesile kılarda verir inşallah bizede bi bebişopuyorumnanaktan :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

eda yıııııııvrım mayanoz kürüne başlıycam ama sadece iltihap varsa faydası olur tabi dün sen birine yazmıştınya
ALLAH KORUSUN tüpler kapalıysa benimbilmiyorumkismile
hsg de çektirmedim ay bi kaç ay bekleyelim diyeee gitsemiydim hemen
benim adam bkleyelim bikaç ay daha dedi onun için..

canım şimdiden telaş yapma neden tüplerin tıkalı olsun kötü düşünme..
maydonoz kürüne başla bakalım neler olacakk..
olmadı bir kaç bekler çektirirsin tatlım çok acele etme yavrımmm kaydirigubbakcemile3

canım şimdiden telaş yapma neden tüplerin tıkalı olsun kötü düşünme..
maydonoz kürüne başla bakalım neler olacakk..
olmadı bir kaç bekler çektirirsin tatlım çok acele etme yavrımmm kaydirigubbakcemile3

noliyiki bağaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay benim çooooookk önceden vardıya tedirgin oldum dünden beridir...
ayaklrımı biraz üşütsem hemen kasıklarımda sancı hissederim millet çırılçıplak gezerken
ben çorapsız bile gezemiyorum yııııııııııvvrımm:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

noliyiki bağaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay benim çooooookk önceden vardıya tedirgin oldum dünden beridir...
ayaklrımı biraz üşütsem hemen kasıklarımda sancı hissederim millet çırılçıplak gezerken
ben çorapsız bile gezemiyorum yııııııııııvvrımm:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ablamında çok önceden vardı canım hiç tedirgin olmaa..
aynı ablamın durumundasınn..o da çok çekti gece 4-5 de hastaneye kaldırıyordukk..
hiç telaş yapma sen başla bak güzel haberlerini alıcazz..

1cm canım daha üzüm tanesi kadar herhalde minnacık teysesi kız

ayyy şimdi görmek lazım onuu ultrason resmini vermişlerdir
benim abimin ilk 2aylıkken öldü gelinimizin karnında sonra 4yıl olmadı
4yıldan sonra olunca pek pek kıymetlioldu tabii:)
daha fasulye kadarken işte ultrason resmini annem prizin altına asmıştıııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1ay durdu tabii öylee :roflol: :roflol:

yumurtlama günlerin dışındada akıntın varsa vardır
benim az varmış ultrasonda söylemişti doktor bekarken daha çoktu
eda tarif etti şimdide onun deniycem yarın başlıyorum
Allahım şu yediklerimizi içtiklerimizi vesile kılarda verir inşallah bizede bi bebişopuyorumnanaktan :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

kızlar mantara sirkeli su çok iyi geliyomus doktorum söyledi...benim akıntım devam ediyo hala...gebe kalmadan önceki ay fitil kullandım azaldı biraz...bazen mantar spermin gecisini zorlastırıyomus...vajinal muayene olmadıysanız ve bu konuyla ilgili doktora gitmediyseniz gidn derim...fitil bayaa temizliyo...ama benim tekrar basladı akıntım gebelikte olması normalmiş sanırım...ilk 3 ay ilaç da kullanamayacagımdan cok rahatsız olursan sirkeli suya otur dedii..çok iyi temizliyomuss

ablamında çok önceden vardı canım hiç tedirgin olmaa..
aynı ablamın durumundasınn..o da çok çekti gece 4-5 de hastaneye kaldırıyordukk..
hiç telaş yapma sen başla bak güzel haberlerini alıcazz..

inşallah canım içimi rahatlattın sağol hayatımmmkaydirigubbakcemile5

ayyy şimdi görmek lazım onuu ultrason resmini vermişlerdir
benim abimin ilk 2aylıkken öldü gelinimizin karnında sonra 4yıl olmadı
4yıldan sonra olunca pek pek kıymetlioldu tabii:)
daha fasulye kadarken işte ultrason resmini annem prizin altına asmıştıııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1ay durdu tabii öylee :roflol: :roflol:

evet canım doktor bizede verdi 2 tane vesikalık fotoğrafını kaydirigubbakcemile3
bende çerçeveletip assammı acaba kaydirigubbakcemile3

kızlar mantara sirkeli su çok iyi geliyomus doktorum söyledi...benim akıntım devam ediyo hala...gebe kalmadan önceki ay fitil kullandım azaldı biraz...bazen mantar spermin gecisini zorlastırıyomus...vajinal muayene olmadıysanız ve bu konuyla ilgili doktora gitmediyseniz gidn derim...fitil bayaa temizliyo...ama benim tekrar basladı akıntım gebelikte olması normalmiş sanırım...ilk 3 ay ilaç da kullanamayacagımdan cok rahatsız olursan sirkeli suya otur dedii..çok iyi temizliyomuss

bende mantar yoktu hiçte olmadıı ama ilişkiden sonra kaşıntı oluyo bazen yanma eşliğinde ayyyy odamı başladı acababilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bu ne ay hangibirine baıcaz bizz muayene oldum canım alttan fitilden sonra azaldı benimde akıntım ama mantar olduğunu sanmıyorum şimdilik sirkeli suya direkmi oturuluyo
yinede bilgimiz olsun

Back
X