Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay öylesi daha iyiymiş. benimde herşey midemi bulandırıyo. bizde mi taşınsak napsak bulantı geçene kadarkaydirigubbakcemile3
kimse varmııı beni yine uyku tutmadııı![]()
ben varım sıcakdan çatlıcam bende uyuyamadım
kocişin yokmu kıııızz yoksauyuyomu benimkigibikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eski Yunan ve Ayurvedikler Balı, yıllardır, erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmışlardır.
Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir.
Çin,Japon ve uzakdoğu ülkelerinde ,gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar
Gebe kalamıyan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çığnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.
Amerika Meryland’da evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir.Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tesbit edilmiştir.
bunuda deneyelimmiiaklinialirimsmile aklinialirimsmile alıştık nede olsakaydirigubbakcemile3
aynen canım soğandı .incirdi.baldı vcut aktarcıları geçecek zaten
ama ben şuan bal tarçın çörekotunu yapıyorum..
adetin 2.g,n, başladım..