kızlar birde bu gece rüyamda 2 tane çocuğum vardı biri böyle daha yeni doğmuş biride 1 yaşında falan yeni yürüyor küçük olanı emzirmeye çalışıyorum ama bir türlü emmiyor diğer çocuğumda çok yaramazmış ikidebir dolaplara falan saklanıyor ve oralardan çıkartıyorum o arada benim rahmetlik anneannem geliyor çocuklarla ilgili birşeyler söylüyor ama şuan tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum çok garipti rüyam ya
Hayırdır inşallah canım..Hamileyken böyle rüyalar görmek normaldir herhalde..
Yaramaz olurmu acaba diye endişe ettiysen bilinçaltın etkilemiştir rüyanı..
sorma tatlım yaa resmen oynuyorlar insanlarla kimseye güven olmuyor onların yüzünden mutfagıda yıktık yıkmasaydım yaptırmayacaktım sırf böyle insanlar para kazanmasın diyee..burda yabancı olunca böyle davranıyorlar dışlıyorlar resmen..dolabı tezgahı iptal ettim sonra akşam açık yer bulamadık şimdi eşim başka yere sipariş vermeye gitti ölçüler elinde istediğimide biliyor kendi sipariş verecek..şimdi 500 tl daha fazla verecek sırf bu adamlara sinirlendim diyee..bizede yazık valla sanki çöpten topluyoruz parayıı..
handancım inanır mısın gecen ayakkabı almaya gittim bana son 130 dedi aldım, baktım yan komşum almış aynısını buranın yerli insanı 80 tl yee..yabancıyız diye şişirdikçe şişiriyorlar..
Ne saçma yani,olucak iş mi hiç,ayıp çok..Biraz dişini sıkman gerekiyor canım 2 senemi kalmıştı?