Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar birde bu gece rüyamda 2 tane çocuğum vardı biri böyle daha yeni doğmuş biride 1 yaşında falan yeni yürüyor küçük olanı emzirmeye çalışıyorum ama bir türlü emmiyor diğer çocuğumda çok yaramazmış ikidebir dolaplara falan saklanıyor ve oralardan çıkartıyorum o arada benim rahmetlik anneannem geliyor çocuklarla ilgili birşeyler söylüyor ama şuan tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum çok garipti rüyam ya

Hayırdır inşallah canım..Hamileyken böyle rüyalar görmek normaldir herhalde..
Yaramaz olurmu acaba diye endişe ettiysen bilinçaltın etkilemiştir rüyanı..

sorma tatlım yaa resmen oynuyorlar insanlarla kimseye güven olmuyor onların yüzünden mutfagıda yıktık yıkmasaydım yaptırmayacaktım sırf böyle insanlar para kazanmasın diyee..burda yabancı olunca böyle davranıyorlar dışlıyorlar resmen..dolabı tezgahı iptal ettim sonra akşam açık yer bulamadık şimdi eşim başka yere sipariş vermeye gitti ölçüler elinde istediğimide biliyor kendi sipariş verecek..şimdi 500 tl daha fazla verecek sırf bu adamlara sinirlendim diyee..bizede yazık valla sanki çöpten topluyoruz parayıı..
handancım inanır mısın gecen ayakkabı almaya gittim bana son 130 dedi aldım, baktım yan komşum almış aynısını buranın yerli insanı 80 tl yee..yabancıyız diye şişirdikçe şişiriyorlar..

Ne saçma yani,olucak iş mi hiç,ayıp çok..Biraz dişini sıkman gerekiyor canım 2 senemi kalmıştı?

sağol cnm inşşş hayılrısı olsun

hava kötü duygularım kötü kendimi ii hissetniyorum ağlamak istiyorum moralım bozuk :gitme::sinifsinif:mafoldumben

ayyy ne tesadüffff,gel omuz omuza ağlayalım arkadaşım..
sevgi de kendini kötü hissediyormuş,hayırdır ne oldu bize yahuuuu..
:nazar:

Ne saçma yani,olucak iş mi hiç,ayıp çok..Biraz dişini sıkman gerekiyor canım 2 senemi kalmıştı?

aslında 2 senemiz kaldı canım ama bir de 6 ay eşimin askerliği var o da burdayken denk geliyor..yani 1 sene uzayacak gibi..askerdeki 6 ay şart hizmetini durdurdugu için gelip tekrar 6 ay görev yapmak zorunda 1 sene uzamış oluyor canımm..

sorma canım ayrı kalmaya alıştım biliyorsun zaten devamlı evde olamıyor..ama çok zorlanıyorum bırak evde tek kalmayı koca şehirde tek başımayımm..
görümcem tatilden dönüyor onun 2 yaşındaki ogluna bakıyor bizim iş geciktiği için gelemiyor..eşimde sana evi temizletmem 2 bayan tutarım temizlerler gerekirse sana yardımda ederler dedi..allahtan ev çok temiz tek başıma bile kolay temizlerimm..
aminn canımm allah başımızdan eksik etmesinn eşlerimizi..

Tek başına olmaz canım yaa bir yardımcı tutarsınız mutlaka..O temizler sen yerleştirirsin,sırf temizlemeyle bitse,asıl yerleştirmesi dert..

nazar değiyor bize yaa herkeste bir üzüntü bir sinir gidiyorr..
handancım topiğimize kurşun döktürelim bizz kaydirigubbakcemile3

aslında 2 senemiz kaldı canım ama bir de 6 ay eşimin askerliği var o da burdayken denk geliyor..yani 1 sene uzayacak gibi..askerdeki 6 ay şart hizmetini durdurdugu için gelip tekrar 6 ay görev yapmak zorunda 1 sene uzamış oluyor canımm..

Böyle düşününce çok uzun zamanmış gibi geliyor ama zaman su gibi geçiyor geriye dönüp baktığında..
Evet alıştığın yerden uzakta yaşamak zor ama başa gelen çekiliyor canım..

Tek başına olmaz canım yaa bir yardımcı tutarsınız mutlaka..O temizler sen yerleştirirsin,sırf temizlemeyle bitse,asıl yerleştirmesi dert..

öyle yapıcam zaten canım yoksa çok yorulurum zaten şuan bile akşamları yataga nasıl yattığımı bilmiyorumm..
size söyledim mi bilmiyorum ama ben bir de akdeniz anemisiyim agır iş yapamıyorum hastanelik oluyorumm..o yüzden eşim kayınvalidemi çagırıyordu..o yüzden şimdide temizlik yaptırmıyorr..

sabaha karşı hafif bir yağmur yağdı, ama bırakın serinlemeyi, havaya tuhaf bir nem yapıştırdı gitti :kızgın:
zaten regl olacağım, hava da böyle olunca, içimdeki sıkıntıyı sormayın gitsin :bbo:

Böyle düşününce çok uzun zamanmış gibi geliyor ama zaman su gibi geçiyor geriye dönüp baktığında..
Evet alıştığın yerden uzakta yaşamak zor ama başa gelen çekiliyor canım..

evet öyle arkama bir bakıyorum 1 sene gecmiş bilee..
hem de çok zor burdaki arkadaslarım bile sen doğma büyüme ist lusun burda bu kadar durman bile mucize diyorlar..ama memur olunca çekiyorsun mecburr..

sabaha karşı hafif bir yağmur yağdı, ama bırakın serinlemeyi, havaya tuhaf bir nem yapıştırdı gitti :kızgın:
zaten regl olacağım, hava da böyle olunca, içimdeki sıkıntıyı sormayın gitsin :bbo:

sende mi sıkıntılısın canım yaaa...
bugün herkeste bir stres bir sıkıntı..
koyuvermeyin kendinizi haydi halayaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

son okuduğum kitabın adı "saraydan sürgüne" idi. son osmanlı padişahlarından 5. murad'ın torunu selma sultanın hayat hikayesi.
bir solukta okudum, tavsiye ederim sengözlerimebaksanab

ayy ne oldu canım yaa neden kötü hissediyorsun kendini??

valla olaylardan herşeyden sıkıldım havada kötüydü mutsuz hissediyprum kendimi

ağlayalım arkadaşım açılırzz mafoldumben

hoşbulduk canım.
bayaa bir hareketli geçmiş dünden beri senin için hayat.
sıkma canını, bazı şeyler olduğu kadarıyla olsun. değmez bu kadar kafa yormaya opuyorumnanaktan

evet canım dün ve bugün sinir küpü olarak geçirdimm..
rahatlamaya çalışıyorum yavaş yavaş..
bakalım kociş dönsün iyi haberler verirse rahatlayacam inşş..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

regl olacağım bugün yarın :umursamaz: ondan içim sıkılıyor, böyle üstümde bir ağırlık.
hufff.

sende mi sıkıntılısın canım yaaa...
bugün herkeste bir stres bir sıkıntı..
koyuvermeyin kendinizi haydi halayaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nazar değiyor bize yaa herkeste bir üzüntü bir sinir gidiyorr..
handancım topiğimize kurşun döktürelim bizz kaydirigubbakcemile3

bencede canımm bencedee

a.s. kızlar.

hperi+, edammm+, CNNYSR, darkangellove58+, babu

selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

öyle yapıcam zaten canım yoksa çok yorulurum zaten şuan bile akşamları yataga nasıl yattığımı bilmiyorumm..
size söyledim mi bilmiyorum ama ben bir de akdeniz anemisiyim agır iş yapamıyorum hastanelik oluyorumm..o yüzden eşim kayınvalidemi çagırıyordu..o yüzden şimdide temizlik yaptırmıyorr..

yaa söylememiştin canımm,yapma o zaman sende zorlama kendini canım sakın..

ahh canım sendemi,bizde bir tuhafız bugünn,bir sıkıntı bir sıkıntı,hayırdır inşallah..

inşallah iyi haberlerini getirir kocişin sana opuyorumnanaktan

evet canım dün ve bugün sinir küpü olarak geçirdimm..
rahatlamaya çalışıyorum yavaş yavaş..
bakalım kociş dönsün iyi haberler verirse rahatlayacam inşş..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X