kaydirigubbakcemile
hoşbulduk hepinize:) bu arada ayağımı incittim bu ay bişey olmayacak ilaç kullanıyorum![]()
gecmiş olsun cnaımmm....tatilin tadını cıkar neyseee....ben de gün sayıyorum gitmek içinnnhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile
hoşbulduk hepinize:) bu arada ayağımı incittim bu ay bişey olmayacak ilaç kullanıyorum![]()
bu söylediklerine göre sankı var gibi ne halısı ya bekle bi ağır kaldırma normaldede zaten biliyosun dimi çalışmalardan sonrada kaldırmaa artık ağır vs.. dikkat et
kaydirigubbakcemile
misafir geldi çıkıyorum gelicem yine görüşürüz
sağol cnm da içim sıkılıyo köye gidicem ayın 20 sinde gitmeden bitireyim diyorum acaba kadın tutsam olur mu gerçi kendim yapmadan içim rahat etmiyo halıları yıkatmaya vericekdim daha yeni aldım 2 ay oldu alalı tozu gitsin istiyorumm neyse sonuç çıksın ben biliyorum yapıcamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
peki sivilce cıkarsa ve tüyler de yukarı bakıyosa o zaman ne olacak???sempatiksalakcinni
inşş pozitfitir de halı malı gözün görmezz kızım yıkamaya ver şunları yaa eskidenmiş bende senin gibi balkonda yıkıyım dedim çok ucuz ver gitsin değer bilen mi var allah aşkına üzme canını
bu akşam ilk kez beşamel soslu ıspanak denicem. daha önce deneyen var mı?
kubi kız işten çıkma saatim geldi sonucun çıkmadımı daha?
offfffff yaaa daha çıkmamış delircem valla neyse artık öğrenirsin sabaha koca bir neğatifi yada pozitifi dua et cnm