Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş handancımm inşş
ben geçen ay baya şiddetli regl oldum kanamam ondan önceki peçeteyle idare ettim geç geldi ve lekeli geçti bu ayda çok az az geliyor çok da şiddettli değil

yaa 1 ay yoğun 1 ay az oluyorsun yanii,benimde öyle olur aslında genelde.. 1 ay çok sancılı 1 ay az sancılı meselaa
benimde geçen ay tatildeydim yaa çok geldi sıcaktan dedim,bu ayda ilk 2 gün geldi sonra kesildi,çok hafif leke devam etti bende yaprakla idare ettim düşün..
acaba bu tarçın çörekotumu etkiledi diyorum..

yaa 1 ay yoğun 1 ay az oluyorsun yanii,benimde öyle olur aslında genelde.. 1 ay çok sancılı 1 ay az sancılı meselaa
benimde geçen ay tatildeydim yaa çok geldi sıcaktan dedim,bu ayda ilk 2 gün geldi sonra kesildi,çok hafif leke devam etti bende yaprakla idare ettim düşün..
acaba bu tarçın çörekotumu etkiledi diyorum..

yok ya havadan da bende tatıldeyken çok şidetli oldum belli olmuyo ağrılı bakıyorum hiç sancısız oluyorum bide bir tanıdığım kahve lekeli oluyoruz ya yakında hamıle olursun böyle böyle hamıle kaldım bende dedi kesik kesik rahım hazırlıyo galiba anca alışcak :1hug:

canım ben rahim filmi çekindim ilk ay korunun dedi doktor düşük tehlikesi oluyor dedi bizde öyle yaptık 2.ay hamileydim zaten inşallah sende öyle olursun

rahim filminde acıyormu kızlarr ya bayıltıyorlarmı nasıl yapıyorlar bana ebe tanıdığım var sen bişey sakın yaptırma önce eşin bakılsın demişti ama bilmiyorumkismile gerek yoksa neden çekiliyosunuzz?? hamıle kalmak için bende mı yapsamkı kaydirigubbakcemile3

inş cnm dr mu istedi rahım filmini sen mi dedin dr istiyorum diye

yok benim doktorum istemediği için ben doktorumu değiştirdim.
başımdan bir dış gebelik geçti ve belli ki tüplerden birinde bir sorun var, benim doktorum normal yollarla 6 ay daha dene dedi, ben de bu ay doktorumu değiştirdim, bir daha bu sıkıntıyı yaşamaya tahammülüm yok çünkü.

minikkuzucuk senin kaçıncı denemen tatlım.. Niçin rahim filmi çektiriyorsun

benim 6. denemede dış gebelikle sonuçlanan bir gebeliğim oldu, o yüzden çektririyorum. dış gebeliğim ilaçla sonlandırıldı ve sonraki 3 ay korunduk.
yeniden olması ihtimalini de gözöznünde bulundurarak bir rahim filmi çektirmeyi ben kendim istedim ve bu doğrultuda doktorumu değiştirdim.

inşallah Sevgi'cim.
rahim filmi topiğini okuyordum az önce, senin mesajlarına denk geldim, sıkıntısız atlatmışsın. inşallah benim de öyle olur.

canım ben rahim filmi çekindim ilk ay korunun dedi doktor düşük tehlikesi oluyor dedi bizde öyle yaptık 2.ay hamileydim zaten inşallah sende öyle olursun

canım ben bebek sahibi olmaya karar verdiğimde ilk iş doktora gittim, smear testi, hormon testleri ve kan testlerimi yaptırdım.
hatta tiroidim biraz yüksek çıktı, ilaç kullandım, düştü sonra.
eşim spermiyogram verdi, bütün kontrollerimiz temiz çıktı.
sonra denemelerimizin 6.sında hüsranla karşılaştık ve ardından bugüne gelindi. şimdi ben bu yüzden rahim filmi istiyorum.
yani rahim filminden önce eşinin spermlerine bakılması da mümkün aslında.
duruma göre senin rahim filmin çekilir. ama tüm bunlara doktorunla karar ver, dediğim gibi ben yapılması gerekenlerin tümünü yaptıktan sonra buna karar verdim.

rahim filminde acıyormu kızlarr ya bayıltıyorlarmı nasıl yapıyorlar bana ebe tanıdığım var sen bişey sakın yaptırma önce eşin bakılsın demişti ama bilmiyorumkismile gerek yoksa neden çekiliyosunuzz?? hamıle kalmak için bende mı yapsamkı kaydirigubbakcemile3

canım özelde çekindim hiç acımadı bayıltmıyorlar hatta ben ilacın tüplerimden geçişini izledim ekranda 10dk sonra bitti dedi doktor
bizim muayenelerimiz yapıldı tahlillerimiz falan ondan sonra doktor film çekelim dedi demekki gerekiyormuş

inşallah :) ben de bu ay rahim filmi çektireceğim, doktor korunun dermi bilmiyorum ama rahim filminin sonrasından umutluyum :CüvCüv:

evet yarınnn...saat kaçta kuzum?

yok ya havadan da bende tatıldeyken çok şidetli oldum belli olmuyo ağrılı bakıyorum hiç sancısız oluyorum bide bir tanıdığım kahve lekeli oluyoruz ya yakında hamıle olursun böyle böyle hamıle kaldım bende dedi kesik kesik rahım hazırlıyo galiba anca alışcak :1hug:

hayırlısı inşallahh :Saruboceq:

Back
X