Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız eltimlerde geliyo 2 ççocuğu ev kalabalım bide kaynanam kayın peder gerçi onlar alıştım ama ramazan ramazan nasıl kalcaz gece gece bide onlarda kalkarsa eltim pişti oluruz bide kayın babamda kalkarsa onlar biden daha çok banyo yaparlar :kedi: neyse bi gidelim belki olur bişeyler ama fındık toplamaya gidiyoz yorgun yorgun gelcez yatıcakmışız ben ilk defa fındık toplucam korkuyorum eyvahedigeldismile
ay kıyamamm sana yaa küçükcük almışar bu kızı istedikleri gibi oraya buraya ya kocanla sen kal evde oh tek başınıza bi kerede yanlız yapın aynı evde yaşamakda zor e bide orda kalabalık banyonu sende sabaha ertele zaten olmazmıı ay kafamı karıştırdın yaaa guclubacismile
darkangellove58+, Nimett07, perininkizi, babu+
kızlar size doyum olmuyo ama gitmem lazım işime devam edimde bitsinnnn yoksa köye gidene kadar paso iş temizlik gibisi yok ama :sm_cool: :roflol: :roflol:
ewt afferin sana temiz kızım benim :1hug:
aaa bide çocuklarda var papaz oluruz :roflol: :roflol:
neyse ben kırmızıları görürsem hemen pcye koşarım müzik dinliyom zaten sölerim sölemedi demeyin heee ben sizi merakda bırakmam canlarım kaydirigubbakcemile3
işiniz biraz zor ama yinede fırsatları değerlendirin derim ben hem yakalanma korkusu falan aksiyon olur sizede :roflol: :roflol: :roflol:
neyse cnm bu kadar güldüğümüz yeter :1ninca: :1ninca: :roflol: :roflol: ben kaçtımmmmm![]()
evet yarınnn...saat kaçta kuzum?
yarın sabah 9da kuzum.
anladım cnm ben kan hormon ultroson smear testlerim temiz hepsi ama eşim gitmiyor benimde ağırdan alıyo vs. saçma geliyo uğraşmaktan sıkıldım onunla zaten bende niye çekitiriyim durduk yere şimdi rahim filmi topiğinin linkini atsana canım bulamadım ben
slm kızlar hayırlı ramazanlar olsun inş. cümlemizeeee :Saruboceq: hayırlı bebişler gelsin topiğimize sempatiksalakcinni allahım hepinizin gönlüne göre versin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lecek-cektirmis-olanlarin-paylasim-alani.html
gerçi okumanı tavsiye etmem, bazıları çektiği acılar yüzünden yazdıklarıyla korkutabiliyor ama ben bugün doktorumla da konuştum, tüpler de yapışıklık varsa ağrın olur, spazm ağrısı gibi dedi. ama kısa sürüyor, o yüzden endişelenme dedi.
eşin neden böyle yapıyor ki :/ en önce onun sonuçları elinizde olmalı aslında, çünkü erkekte bakılabilen tek test var, eğer onda sorun yoksa kadınla ilgili tüm tetkikler daha rahat yapılabiliyor.
dilerim bebişin en kısa zamanda gelip seni bu sıkıntılardan kurtarır.
bilmiyorum kı cnm ya bilen varsa söyleyisinn