sağol canım, bakalım ... ben ğrıdan sızıdan değil de sonuç konusundan daha endişeliyim :/ umarım bir problem yoktur.
hayırlısı bakalım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı bakalım canım
Erkek Sorunlarına İlişkin Sık Sorulan Sorular
Opr.Dr. Meriç KARACAN | Tüp Bebek, Kadın Hastalıkları, Doğum, Tüp Bebek Uygulamaları, Riskli Gebelik - İNFERTİLİTE TEDAVİSİ VE SPERM TESTİ
evden örnek getirme konusunda yukarıdaki birinde 1 saat diyor birinde 20 dk. en iyisi örneğin verileceği yere sormak olabilir.
ewt etkiliyo ama ben önce eşimin gözükmesini istiyorum önce o bana belki gerek yok peki bişey sorcam size hani tüp tıkalı vs. adet nasıl olunuyor tüplerden kanallardan değilmi kanallar açıksa adet kanı geçiyor işte ???? kanallar darsa sprem geçermiki
neyse işim var bi süre daha yokum...belki merak eden olursenağlama
sağol cnm ya bi kap veriyolarmış yada evde bi kaba yapıp rahat etsin diye 1 saat içinde götürcen ii sabah yapcak mesela hemen götürcen bi araştırıyım öyle yerleri ama ramazan dan sonra artık oruçlu eşim sabah olmaz kaydirigubbakcemile3
valla benimki tıkalı mı bilmiyorum henüz :)
ama dar olabilirmiş, dış gebelik yaşayınca doktorum söylemişti.
sonuçta sperm o yolu gitmiş, yumurtama kavuşmuş, ancak rahime doğru yol alırken hücreler çoğalarak geldiği için bir yerde kalmış, işte gebelik tüplere yerleşirse böyle dış gebelik oluyor zaten. yoksa sperm geçmiş, yani gidiş yolunda olmasa da dönerken problem olmuştu benimkinde.
şimdi tüpte ne gibi bir sıkıntı var, dış gebelikten ne gibi bir etki kaldı onu göreceğiz filmle.
sonuçta ben iğne ile tedavi oldum ve aldığım ilaç tüpteki gebeliği yoketmeye yönelikti. iğneden sonra bhcg değerlerim sıfırlanıncaya kadar gözetim altındaydım.
tüpteki gebeliği sonlandıran etki, tüplerime de zarar vermiş olabilirmiş, olmaya da bilirmiş gerçi.
işte yarın göreceğiz bakalım.
hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için.
beni niye kimse özlemiyooo:sinifsinif:
neyse işim var bi süre daha yokum...belki merak eden olursenağlama
ben geldim opuyorumnanaktan
çok şükür benden başka bir canlıya daha rastlandı topikte
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay çok güldüm...
benim bilgisayarı kullanması gerekti birinin apar topar kapattım bende..
sonra iş güç derken anca geri gelebildim..
bende yine netin gitti sanmıştım canım
busecan sperm testi için bir saat içinde getirin falan diyorlar ama benim labaratuvarda çalışan bir arkadaşım var o yarım saatin bile çok fazla olduğunu söylüyor. en sağlıklısı labaratuvarda vermekmiş. gıcık bir durum ama biz önce dışardan götürdük değerler inanılmaz düşük çıktı moralimiz bozuldu ne yapacağımızı bilemedik . sonra bir kez de labaratuvarda verdik herşey normal çıktı :)