Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

olmaz olurmu bende susadım suyla haşir neşir oluyorumkaydirigubbakcemile3
camları siliyorum önden suyla yapıyorum sonra camsille silicem çok tozlu yaa sinir oluyorum
evim cadde üstü camlar evin içi çok toz oluyo yaz bide kapı pencere kapanmıyo yerler ertesi gün hiç silinmemiş gibi off:kızgın:

:çok üzgünüm: anlıyorum canm seni bende 1 ayda 4 kez cam siliyorum ama temiz iken siliyorum sadece leke olunca dayanamıyorum yamur yağıyo ben ertesi gün camdayım sempatiksalakcinni

bilmem bu iş yapmayla bebiş mi kalır kızz 3 tane 6 metre kare halıyı taşıdım ıslak gene belim kopdu koltukların yerini değiştirdim perde asmak için uzamndım zıpladım hopladım :roflol: rabbimin işi belli olmaz cnm ama 1 gün geçer normaldeee cnm 31 bir günde olurum 2 gün geçmez yani geçerse bi noksanlık var derim opuyorumnanaktan

koruyan Allah korur canım olucağa varsa hiçbşy engel olamaz
sorma bende 3gündür temizlik yapıyorum çalışmada olmadı zaten yumurtlama günlerim geldi geçiyo
ama bugün yanlış hesaplamadıysam ovülasyon günüm pencereyide tek odayı siliyorum zaten bitirymde dinneyim geceyeaklinialirimsmile aklinialirimsmile

vallahi bende bir dönem bu kararı almıştım ama duygularıma yenik düştüm ne yazık ki,olan yine bana oluyor.Mecburuz onlara çocuk istiyorsak.İçimizden çocuk isteğinin çıkıp gitmesi lazım nasıl olacak olmuyor,hislerimizi hormonlarımızımı gidip aldıralım..
belki hipnozla bilinç altımıza etki edip çözebilirler ama bilemiyorum...

haklısın bence erkeklerde çok isteyecek anlayışlı olcak ama nerde o erkek bize hep kazmalar denk gelmişş alsanaalsanasmile

:çok üzgünüm: anlıyorum canm seni bende 1 ayda 4 kez cam siliyorum ama temiz iken siliyorum sadece leke olunca dayanamıyorum yamur yağıyo ben ertesi gün camdayım sempatiksalakcinni

ay yok ben yağmurların bitmesini beklerim biraz yoksa boşa yoruluyorum senin durumun farklı tabi ev kalabalık gelen giden çok
ev pis olsa gelin var diyckler:1no2:

neyse kızlar ben kaçtımmm şu halıları serim gelebilirsem gelirim çüüzzzzzzzzzzzz

ay yok ben yağmurların bitmesini beklerim biraz yoksa boşa yoruluyorum senin durumun farklı tabi ev kalabalık gelen giden çok
ev pis olsa gelin var diyckler:1no2:

senin mi benim mi ev kalabalık anlamadım ama benim kaynanaamlar şuan köyde ilk defa gittiler yoksa kalabalığız bide kompile mina hep akraba teyzelerim dayılarım burda bi annem yok yanımda akannehir neyse cnm allaha emanet ol kendini fazla yorma cnm benim :teselli:

haklısın bence erkeklerde çok isteyecek anlayışlı olcak ama nerde o erkek bize hep kazmalar denk gelmişş alsanaalsanasmile

vallahi benimki aslında her konuda pek bir anlayışlıdır ama bu konuda bir tuhaflaşıyor,konuşmak bile rahatsız ediyor zaten konuşmuyorda..Olacak olacak diyor geçiyor,e nasıl olacak.vallahi ben dün dedim,bir hamile kalim çocuğum olsun daha seninle işim olmaz,zaten ara sıra lütfediyorsun kendini,o da eksik olsun...
sanki 60 yaşındayız dedim,ne bu böyle içinde bana karşı istek kalmamış..O da kızıyor nerden çıkartıyorsun diye ama sonuçta hissettirdiği bunlar..
biliyor önemli günlerin başladığını,bak dün bile bile yapmadı işte,sonra bende istiyorum diyo nasıl olacak peki,sırf bu yüzden aşılama yada tüp bile düşünüyorum ,ondan alsınlar bana koysunlar bizi yüz göz etmesinler..

senin mi benim mi ev kalabalık anlamadım ama benim kaynanaamlar şuan köyde ilk defa gittiler yoksa kalabalığız bide kompile mina hep akraba teyzelerim dayılarım burda bi annem yok yanımda akannehir neyse cnm allaha emanet ol kendini fazla yorma cnm benim :teselli:

yok kız benim ev kalabalık değil yalnızım sana dedim durumun farklı diye neyse sende allaha emanet ol canım görüşrz

vallahi benimki aslında her konuda pek bir anlayışlıdır ama bu konuda bir tuhaflaşıyor,konuşmak bile rahatsız ediyor zaten konuşmuyorda..Olacak olacak diyor geçiyor,e nasıl olacak.vallahi ben dün dedim,bir hamile kalim çocuğum olsun daha seninle işim olmaz,zaten ara sıra lütfediyorsun kendini,o da eksik olsun...
sanki 60 yaşındayız dedim,ne bu böyle içinde bana karşı istek kalmamış..O da kızıyor nerden çıkartıyorsun diye ama sonuçta hissettirdiği bunlar..
biliyor önemli günlerin başladığını,bak dün bile bile yapmadı işte,sonra bende istiyorum diyo nasıl olacak peki,sırf bu yüzden aşılama yada tüp bile düşünüyorum ,ondan alsınlar bana koysunlar bizi yüz göz etmesinler..

aynı sorun aynıııııııııııııııııııı uğraşmıyorum ya hep aynı her ay aynı bıktım 8 ayda başka şeylerde var bizde istiyorum demekle olmuyo çocuk istemiyorum senden vazgeçtim de sende ben öyle yapıcam ne bu ya bu kadarda olmazzz

ay canım yaaaa:teselli:
meğerse hepimiz dertliymişiz benimkinde dedim geçen ay bi sperm testi yaptır sonra bende birdahaki aya giderim bişy yoksa diye tamam dedi ha bugn ha yarın geçti gitti o aydaaa ooff neyse Allah ne zaman münasip görürse bi şekilde olurda tutar canım biz üzmeyelim kendimiziii olurmu bebişimmmmzemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

mrb denizcim nasılsınız:CüvCüv: :ecrin_bebek:
çok yorgun ve uykusuzum. dünden beri iki kez antalyaya gidip geldik ama hala arabayı üstümüze alamadık. sebebi de o kadar saçma ki. biz yeni evlendik ya hemen nüfustan kayıt yaptırdık bende artık şu adreste ikamet ediyorum diye. bizden sonra birileri gelmiş bizim üzerimize kayıt yaptırmış bizim adresi vererek bizi otomatikman sistemden silmişler. noter satış işlemi yapmıyor sistemde yoksunuz diye böyle saçma şey görmedim. şimdi burdan düzelttirip 1 hafta içinde tekrar gidecekmişiz.Çok üzgünüm çoook

çok yorgun ve uykusuzum. dünden beri iki kez antalyaya gidip geldik ama hala arabayı üstümüze alamadık. sebebi de o kadar saçma ki. biz yeni evlendik ya hemen nüfustan kayıt yaptırdık bende artık şu adreste ikamet ediyorum diye. bizden sonra birileri gelmiş bizim üzerimize kayıt yaptırmış bizim adresi vererek bizi otomatikman sistemden silmişler. noter satış işlemi yapmıyor sistemde yoksunuz diye böyle saçma şey görmedim. şimdi burdan düzelttirip 1 hafta içinde tekrar gidecekmişiz.Çok üzgünüm çoook

ayy canım yaa senin olckya sen gitmesende olmaz:sinifsinif:
neyse sıkma canını bol bol da su tüket hayatım hayırlısı böyledir inşallah bebişim

cnm senin tedaviylemi bebişin oldu yoksa doğal yoldan mı bide kaç senelik evlisin kaç ay uğraştın ayy ne çok soru sordum sen özet geç ama :roflol: :roflol:

kızlar canan beni bugünde ekdi sorduğum soruya cvp vermedi kötü bişeymi yaptım bilmiyorumkismile

kız dur kız işim vardı yaaa :(
ben 10 aylık evliyim, 25 yaşındayım canım.
tedavi görmedim canım.

aynı sorun aynıııııııııııııııııııı uğraşmıyorum ya hep aynı her ay aynı bıktım 8 ayda başka şeylerde var bizde istiyorum demekle olmuyo çocuk istemiyorum senden vazgeçtim de sende ben öyle yapıcam ne bu ya bu kadarda olmazzz

off canım yaa işte zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle sorunlar,bir şekilde üstesinden gelmek lazım..artık bu konuşarakmı olur,profesyonel destek alarakmı olur bilmiyorum,ama bu şekilde kendini yıpratma sende hayatım..Diğer sorunları bilemediğim için birşey diyemiyorum ama herşeyin bir çözümü vardır,onu bulmak içinde yardım almak gerekebilir.çünkü şimdi bir yandan istemiyorum senden çocuk diyorsun ama aslında anne olmayı çok istiyorsun..ya başkasından yapıcan çocuğu yada onunla uzlaşıcan bir şekilde çünkü kaçınılmaz bir durum anne olma isteği...

ay canım yaaaa:teselli:
meğerse hepimiz dertliymişiz benimkinde dedim geçen ay bi sperm testi yaptır sonra bende birdahaki aya giderim bişy yoksa diye tamam dedi ha bugn ha yarın geçti gitti o aydaaa ooff neyse Allah ne zaman münasip görürse bi şekilde olurda tutar canım biz üzmeyelim kendimiziii olurmu bebişimmmmzemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ay bilmiyorum yaa aslında ben eşime çok aşığım çok seviyorum o da bana,ama zaman zaman bu konuda zıtlaşıyor benimle..benim bu kadar takmama kızıyor kendince bir teknik mi uyguluyor bilemiyorum..Benimki sperm testi yaptırır,kürleri içer,hiç ses etmez aslında ama işte bazen böyle yapıyor belkide ben çok üstüne gidiyorum bilemiyorum..

merhaba arkadaşlar.

hoşgeldin canım nasılsın?Hayırlı ramazanlar bu arada konuşmadık hiç seninle kaç gündür..

:kızgın: bu işler ne saçma yaa,nasıl oluyor da başkası senin üzerine kayıt yaptırıyor anlamıyorum

off canım yaa işte zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle sorunlar,bir şekilde üstesinden gelmek lazım..artık bu konuşarakmı olur,profesyonel destek alarakmı olur bilmiyorum,ama bu şekilde kendini yıpratma sende hayatım..Diğer sorunları bilemediğim için birşey diyemiyorum ama herşeyin bir çözümü vardır,onu bulmak içinde yardım almak gerekebilir.çünkü şimdi bir yandan istemiyorum senden çocuk diyorsun ama aslında anne olmayı çok istiyorsun..ya başkasından yapıcan çocuğu yada onunla uzlaşıcan bir şekilde çünkü kaçınılmaz bir durum anne olma isteği...

oşgeldin canım nasılsın?Hayırlı ramazanlar bu arada konuşmadık hiç seninle kaç gündür..

valla haklısında çözülmüyor bizde hep aynı değişen bişey yok ben yıprandım yıprancağım kadar bilmiyorum hayırlı ise düzelsin değilse bitcek zatenn

Back
X