Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar benim iştahım açılmaya basladı...sadece sabahları dişlerimi fırcalarken bulantım oluyo bi de aksamları yemek öncesi bi isteksizlik oluyo ama masaya oturunca gidiyo...verdigim bi kiloyu almısım...artık 57yimmm sevgicimmm:bbo: ton ton olcaaaaaaammm:bbo:

inşallah benimde iştahım açılır canım ya
ton ton babucuk kaydirigubbakcemile3

kaynamış soğumuş suya karbonat atılıyomuş göğsün ucu bununla siliniyo ama bunu hemen emzirmeye başlarken yapcaz. kurumadan kapatmıcaz. bide bebişin ağzında pamukçuk diye bişey oluyomuş ben hiç görmedim gerçi. bebişin ağzınada meme yoluyla bundan değdirilirse o da olmuyomuş.

inşallah benimde iştahım açılır canım ya
ton ton babucuk kaydirigubbakcemile3

amaa amaaaa ben cok korkuyorum hayatımın geri kalanını şişko gecirmek istemiyorum...napsam ki...yaaa aksamları sürekli annem kayınvalidem derken yiyorum bol boll...offff kızlar kızın bana iki günde geldi iştahım durmam lazımmm....sositososito

kızlar benim iştahım açılmaya basladı...sadece sabahları dişlerimi fırcalarken bulantım oluyo bi de aksamları yemek öncesi bi isteksizlik oluyo ama masaya oturunca gidiyo...verdigim bi kiloyu almısım...artık 57yimmm sevgicimmm:bbo: ton ton olcaaaaaaammm:bbo:

ohh maşallah bebişim yee aferin,ton ton ol olsun olumunekankayizsmile

amaa amaaaa ben cok korkuyorum hayatımın geri kalanını şişko gecirmek istemiyorum...napsam ki...yaaa aksamları sürekli annem kayınvalidem derken yiyorum bol boll...offff kızlar kızın bana iki günde geldi iştahım durmam lazımmm....sositososito
ooooooooffffffff bide bana gelse ooooofffff:sinifsinif:

hııııı babu :oklava: geliyor sana az ye bakalım yoksa dombilik olursun şaka canım şaka iştahın açılmış ne güzel işte şimdi biraz yede sonra düzenli beslenmeye başlarsın ve gerekenden gerektiği kadar yersin

hııııı babu :oklava: geliyor sana az ye bakalım yoksa dombilik olursun şaka canım şaka iştahın açılmış ne güzel işte şimdi biraz yede sonra düzenli beslenmeye başlarsın ve gerekenden gerektiği kadar yersin

ayy dombilik kaydirigubbakcemile3 yerim sizi dombilikler,hadi hepiniz yiyin bol bol düşünmeyin öyle kilo milo boşverin..bebiş yapıyorsunuz içinizde kilo olucak yanii,sonra verirsinizz.. yerimseniben

evet di mi halledilmeyecek bi şey değil handanın dediği gbi emzirdikten sonra vermeye baslarız kiloları...kuzenim 17 kilo almıstı bi senede eski kilosuna döndü...uykusuzluk yorgunluk derken diyet yapmamasına rağmen gitti kilolar...hala da emziriyo...

Back
X