Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günayın kızlarrrr

bal tarçın 11. gündeyim 12. günde yicekmiyim

yakı yaptım bu arad dün çalışamdan sonra sabah banyodan sonra tekrar taktım kızlar inş faydası olurrr

günayın kızlarrrr

bal tarçın 11. gündeyim 12. günde yicekmiyim

yakı yaptım bu arad dün çalışamdan sonra sabah banyodan sonra tekrar taktım kızlar inş faydası olurrr

ben yemedim 12. gün ama doğrusu ne bilmiyorum..
ay bu sıcakta nasıl yaptın yakıyı bravo valla,inşallah vesile olsun canım yarasın..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|11 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|10 hafta
CNNYSR|10 hafta
ozpar|8 hafta
banu77|4 hafta
[/table]

ben yemedim 12. gün ama doğrusu ne bilmiyorum..
ay bu sıcakta nasıl yaptın yakıyı bravo valla,inşallah vesile olsun canım yarasın..

yok cnm ya korkulcak bişey yok süper geldi valla sıcacık ohhhhkaydirigubbakcemile3
inş vesile olur bal tarçın sayesinde 9. gün yumurtladım galiba hihoyyyt
bakalım tekrar yumurtlama olcakmı opuyorumnanaktan
bugün 11. gün yedim sabah akşamda alırım 12. gün almıyım mıbilmiyorumkismile

yok cnm ya korkulcak bişey yok süper geldi valla sıcacık ohhhhkaydirigubbakcemile3
inş vesile olur bal tarçın sayesinde 9. gün yumurtladım galiba hihoyyyt
bakalım tekrar yumurtlama olcakmı opuyorumnanaktan
bugün 11. gün yedim sabah akşamda alırım 12. gün almıyım mıbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah :Saruboceq:
bilemedim bende,sevgiye soralım canım o nasıl yapmış,ben içmedim 12.gün..
bizde en son pazartesi çalıştık :kızgın: yine uyuz etti beni..

kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah :Saruboceq:
bilemedim bende,sevgiye soralım canım o nasıl yapmış,ben içmedim 12.gün..
bizde en son pazartesi çalıştık :kızgın: yine uyuz etti beni..

bizimde dün kavgamız vardı çarşamba yapmadı yorgunmuş beyfendi uyuzzzzz yorgunken performans sıfır delirtti beni taş ocağı işçisi sankı seninkide aynı demek ayyyyyyyyyyyyyyyy
düne sarktı şaşırtmamak lazım gün aşırı yapcan yanı ama delirtiyo beni

bizimde dün kavgamız vardı çarşamba yapmadı yorgunmuş beyfendi uyuzzzzz yorgunken performans sıfır delirtti beni taş ocağı işçisi sankı seninkide aynı demek ayyyyyyyyyyyyyyyy
düne sarktı şaşırtmamak lazım gün aşırı yapcan yanı ama delirtiyo beni

bende bunu anlamıyorum bu ne şımarıklık ne yorgunluğu yani
burda bir amaç var sonuçta,bu günler önemli günler kaçırmamak lazım,yıllardır kendimizi paraladık onlarda bi zahmet zorlasınlar kendilerini..sonra lafa gelince istiyorum diyor,nasıl yapılıyor peki bu çocuk,gökten inmiyor herhalde istiyorsan yapıcaksın.Hem soruyor bana ne zaman tarihler diye hemde yapmıyor,uyuz etti beni.bende hiç zorlayıp laf etmedim,şöyle bir yokladım baktım tık yok döndüm arkamı yattım.ertesi günde hiç konuşmadım küsüm sana beni çok kırdın dedim,nedenini de anlamadı hala,niye küstün diyo..o derece yani :kızgın:
sırnaşıyo falan :olmaz: hiç yaklaşmasın

yapma bitanem ya o kadar emek vermişsin bırak onlar çıkarsın seni

onlar çıkarmazlar hayatım beni,pek severler çünkü...işe gelmiim canım istemiyo diyim ses etmezler,hergün geç gelim birşey demezler.. aslında bu yönden çok şanslıyım ama yinede yılların birikimi başka şeyler var..neyse hayırlısı olsun..

bende bunu anlamıyorum bu ne şımarıklık ne yorgunluğu yani
burda bir amaç var sonuçta,bu günler önemli günler kaçırmamak lazım,yıllardır kendimizi paraladık onlarda bi zahmet zorlasınlar kendilerini..sonra lafa gelince istiyorum diyor,nasıl yapılıyor peki bu çocuk,gökten inmiyor herhalde istiyorsan yapıcaksın.Hem soruyor bana ne zaman tarihler diye hemde yapmıyor,uyuz etti beni.bende hiç zorlayıp laf etmedim,şöyle bir yokladım baktım tık yok döndüm arkamı yattım.ertesi günde hiç konuşmadım küsüm sana beni çok kırdın dedim,nedenini de anlamadı hala,niye küstün diyo..o derece yani :kızgın:
sırnaşıyo falan :olmaz: hiç yaklaşmasın

aaa aynen kız kocalar
kütüm diyorum ben ne yaptımkı diyo delirtiyo iice
yanı istiyosan yorgunsan bile yapcan ben yorgunken bile hayır demiyorum valla kadınken
ay handancım aynıyız senle kader arkadaşım :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız dicem ama kocalar delirtmiş sizi iyice...
Valla bu erkek milletinide anlamak müümkün değil yani hem çocuk diyolar hem çalışmaya gelince tembellik yapıyolar.Boşverin sallayın kızlar ya benimki öle istemiyorum falan gibi davranınca hiç üstelemiyom sen bilirsin sonra bana niye bizim çocuğumuz yok diye sorma diyorum o zaman sırnaşıyo hepsi aynı anam bunların biz dürttüklemesek bişey yapacakları yokk...

aaa aynen kız kocalar
kütüm diyorum ben ne yaptımkı diyo delirtiyo iice
yanı istiyosan yorgunsan bile yapcan ben yorgunken bile hayır demiyorum valla kadınken
ay handancım aynıyız senle kader arkadaşım :1hug:

al birini vur ötekine,uğraşamayacağım bununla ben daha fazla,bu ay tutar inşallah,olmazsa tıbbi destekle deneyeceğim,aşılama olmadı tüp.sen beceremiyorsun madem o zaman sökül paralarıda gör gününü..

Valla bu erkek milletinide anlamak müümkün değil yani hem çocuk diyolar hem çalışmaya gelince tembellik yapıyolar.Boşverin sallayın kızlar ya benimki öle istemiyorum falan gibi davranınca hiç üstelemiyom sen bilirsin sonra bana niye bizim çocuğumuz yok diye sorma diyorum o zaman sırnaşıyo hepsi aynı anam bunların biz dürttüklemesek bişey yapacakları yokk...

günaydın canım,evet yaa bu erkek milleti iştee. :oklava: :oklava: :oklava:
bana diyor kayınvalidem,eşimin anneannesi,hadi torun torun diye,bende oğlunuza söyleyin o yapmazsa ben ne yapim diyorum..keşke onsuz yapabilsem diyorum..
anneannesi bir sitem ediyor bir sitem ediyor eşime,ölmeden görsem diye ama,umuru değil..olucak olucak diyor..

amaaan neyse kızlar daha fazla konuşup sıkıntı yapmayalım..Rabbim yardım etsin bize inşallah da yapabildiğimiz zamanlardaki tutsun..

sende mi bürütüs bizden biri daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün bi müfettiş incelemem var o yüzden ara ara girebiliyorum işim bitince döneceğim ama

kolay gelsin cnm işin bitince gel bekliyoruzzopuyorumnanaktan

al birini vur ötekine,uğraşamayacağım bununla ben daha fazla,bu ay tutar inşallah,olmazsa tıbbi destekle deneyeceğim,aşılama olmadı tüp.sen beceremiyorsun madem o zaman sökül paralarıda gör gününü..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canım,evet yaa bu erkek milleti iştee. :oklava: :oklava: :oklava:
bana diyor kayınvalidem,eşimin anneannesi,hadi torun torun diye,bende oğlunuza söyleyin o yapmazsa ben ne yapim diyorum..keşke onsuz yapabilsem diyorum..
anneannesi bir sitem ediyor bir sitem ediyor eşime,ölmeden görsem diye ama,umuru değil..olucak olucak diyor..

amaaan neyse kızlar daha fazla konuşup sıkıntı yapmayalım..Rabbim yardım etsin bize inşallah da yapabildiğimiz zamanlardaki tutsun..

ana kız bunlar kardeşmi yoksa aynı ananesi de bunun öyle ölmeden göreyim buda olcak olcak diyo kaydirigubbakcemile3 allah bilir diyo
sen sistemli çalışma allaha bırak kaydirigubbakcemile3guclubacismileguclubacismile
kayınvalidem sormuyo zorlamıyoda

Back
X