Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günayın kızlarrrr
bal tarçın 11. gündeyim 12. günde yicekmiyim
yakı yaptım bu arad dün çalışamdan sonra sabah banyodan sonra tekrar taktım kızlar inş faydası olurrr
ben yemedim 12. gün ama doğrusu ne bilmiyorum..
ay bu sıcakta nasıl yaptın yakıyı bravo valla,inşallah vesile olsun canım yarasın..
yok cnm ya korkulcak bişey yok süper geldi valla sıcacık ohhhhkaydirigubbakcemile3
inş vesile olur bal tarçın sayesinde 9. gün yumurtladım galiba hihoyyyt
bakalım tekrar yumurtlama olcakmı opuyorumnanaktan
bugün 11. gün yedim sabah akşamda alırım 12. gün almıyım mıbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah :Saruboceq:
bilemedim bende,sevgiye soralım canım o nasıl yapmış,ben içmedim 12.gün..
bizde en son pazartesi çalıştıkyine uyuz etti beni..
bizimde dün kavgamız vardı çarşamba yapmadı yorgunmuş beyfendi uyuzzzzz yorgunken performans sıfır delirtti beni taş ocağı işçisi sankı seninkide aynı demek ayyyyyyyyyyyyyyyy
düne sarktı şaşırtmamak lazım gün aşırı yapcan yanı ama delirtiyo beni
gnaydın kızlar :) kocalarınıza güldüm biraz :)
iyi düşündün mü kuzum?
gerçi en doğrusunu kişinin kendi bilir, hayırlısı neyse o olsun. neyse ki haftasonu yaklaşıyor yerimseniben
yapma bitanem ya o kadar emek vermişsin bırak onlar çıkarsın seni
bende bunu anlamıyorum bu ne şımarıklık ne yorgunluğu yani
burda bir amaç var sonuçta,bu günler önemli günler kaçırmamak lazım,yıllardır kendimizi paraladık onlarda bi zahmet zorlasınlar kendilerini..sonra lafa gelince istiyorum diyor,nasıl yapılıyor peki bu çocuk,gökten inmiyor herhalde istiyorsan yapıcaksın.Hem soruyor bana ne zaman tarihler diye hemde yapmıyor,uyuz etti beni.bende hiç zorlayıp laf etmedim,şöyle bir yokladım baktım tık yok döndüm arkamı yattım.ertesi günde hiç konuşmadım küsüm sana beni çok kırdın dedim,nedenini de anlamadı hala,niye küstün diyo..o derece yani
sırnaşıyo falanlmaz: hiç yaklaşmasın
aaa aynen kız kocalar
kütüm diyorum ben ne yaptımkı diyo delirtiyo iice
yanı istiyosan yorgunsan bile yapcan ben yorgunken bile hayır demiyorum valla kadınken
ay handancım aynıyız senle kader arkadaşım :1hug:
günaydın kızlar nasılsınız dicem ama kocalar delirtmiş sizi iyice...
Valla bu erkek milletinide anlamak müümkün değil yani hem çocuk diyolar hem çalışmaya gelince tembellik yapıyolar.Boşverin sallayın kızlar ya benimki öle istemiyorum falan gibi davranınca hiç üstelemiyom sen bilirsin sonra bana niye bizim çocuğumuz yok diye sorma diyorum o zaman sırnaşıyo hepsi aynı anam bunların biz dürttüklemesek bişey yapacakları yokk...
kızlar bugün bi müfettiş incelemem var o yüzden ara ara girebiliyorum işim bitince döneceğim ama
günaydın kızlar nasılsınız dicem ama kocalar delirtmiş sizi iyice...
Valla bu erkek milletinide anlamak müümkün değil yani hem çocuk diyolar hem çalışmaya gelince tembellik yapıyolar.Boşverin sallayın kızlar ya benimki öle istemiyorum falan gibi davranınca hiç üstelemiyom sen bilirsin sonra bana niye bizim çocuğumuz yok diye sorma diyorum o zaman sırnaşıyo hepsi aynı anam bunların biz dürttüklemesek bişey yapacakları yokk...
kızlar bugün bi müfettiş incelemem var o yüzden ara ara girebiliyorum işim bitince döneceğim ama
al birini vur ötekine,uğraşamayacağım bununla ben daha fazla,bu ay tutar inşallah,olmazsa tıbbi destekle deneyeceğim,aşılama olmadı tüp.sen beceremiyorsun madem o zaman sökül paralarıda gör gününü..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım,evet yaa bu erkek milleti iştee.klava:
klava:
klava:
bana diyor kayınvalidem,eşimin anneannesi,hadi torun torun diye,bende oğlunuza söyleyin o yapmazsa ben ne yapim diyorum..keşke onsuz yapabilsem diyorum..
anneannesi bir sitem ediyor bir sitem ediyor eşime,ölmeden görsem diye ama,umuru değil..olucak olucak diyor..
amaaan neyse kızlar daha fazla konuşup sıkıntı yapmayalım..Rabbim yardım etsin bize inşallah da yapabildiğimiz zamanlardaki tutsun..