Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sağol canım,aslan burcuyum..benimki 3 yıldır öyle bi nice yıllar der,o kadar,daha bi hediye almışlığı yoktur sağolsun..bu sabah aradı ama bişey demeden kapattı,aramazsa hapı yttu ama,dilimden kurtulamaz

ay bu adamlar umursamazmı ne...
madem unutuyosunuz bir yere yazınsanıza tel.hatırlatmasına flnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkininde hatırlycğını hiç sanmıyorum canım:kızgın::1no2:

kzılar ne yemek yapim ben yaaa usandım ay
bundan sonra biraz çok yapıcam 2gün yiyelim bariiii
ha bu arada tavuk göğsü çok güzel olmuştuaklinialirimsmile
kayınvalidem flnda beğendi o gün oraya götürdüm

ay bu adamlar umursamazmı ne...
madem unutuyosunuz bir yere yazınsanıza tel.hatırlatmasına flnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkininde hatırlycğını hiç sanmıyorum canım:kızgın::1no2:

inş seninki hatırlar canım...az önce ben aradım bakalım ne diyor diye,ne kutlama ne bişey.akşama ne yapacan var mı bi planın diyor..unutmamıştır ama ağır abi ya kutlamaz..kesin annesini arar şimdi onlarda akşama pasta alıp apar topar gelirler annemlere..bende pasta kestim diye sevinirim...değerimi pastayla anlıyorum ya ben..uffff....bu akşam kaybolmak istiyorum

bende öyle yapıyorum canım evde ikimiz varken birgün yapıyorum iki gün yiyoruz

inş seninki hatırlar canım...az önce ben aradım bakalım ne diyor diye,ne kutlama ne bişey.akşama ne yapacan var mı bi planın diyor..unutmamıştır ama ağır abi ya kutlamaz..kesin annesini arar şimdi onlarda akşama pasta alıp apar topar gelirler annemlere..bende pasta kestim diye sevinirim...değerimi pastayla anlıyorum ya ben..uffff....bu akşam kaybolmak istiyorum

inş.hatırlar canım...
neyse buda bişydr diycem ama başbaşa kutlasanız daha güzel olur tabi
sadece d.günün değilki evlilik yıldönümünüz
benimki bu yıl hatırlar diye düşünüyorum muhtemelen hediyede alır
ama sonraki yıllar hiiiiiiççç sanmıyorum
zaten çocuk olursa seninde aklına gelmez ay öyle oluyo

6 kişilerde canım ama hiç yardım etme diye huyları yokturdur sofra kurulana kadar öyle otururlar sonra yemeğe geçer ordanda kalkar tekrar koltuğa otururlar
ya sivasın insanı yardımseverdir hiç tanımadığı birinin evine bile gitse yardım ederler bunların sivaslı olduklarındanda şüphe duyuyorum gerçi insanın karakterinde yapısında olmalı değilmi sivaslılıkla ne alaka benimkide iş olsun sinirlendimya saçmalıyorum galiba neyse sakin oluyum 10a kadar sayıyım
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

yardım ederler artık hamılesin yanı çalışıyosunda habersizde geliyorlar evde olsan tamam da hazırlıksızsın
beraber yaparsınız artık anlayışlıdırlar sanırsam o kadar değil yuh
biraz anlayışlı ve yapıcı olmalı büyükler ama nerdeeee

ay canım ya erkeklerin çoğu öyle arada bi istisnalar çıkar öyle kutlayan falan yani birtek senin başında var zannetme çoğu kadının kocası öyle buna emin ol
sevgiliyken hiçbirgünü unutmazlar evlenince herşey hafızadan silinir birden niyeyse

inş.hatırlar canım...
neyse buda bişydr diycem ama başbaşa kutlasanız daha güzel olur tabi
sadece d.günün değilki evlilik yıldönümünüz
benimki bu yıl hatırlar diye düşünüyorum muhtemelen hediyede alır
ama sonraki yıllar hiiiiiiççç sanmıyorum
zaten çocuk olursa seninde aklına gelmez ay öyle oluyo

yok canım 365 günde 1 gün sadece unutmam..ben onun her doğum gününde pastasını da hediyesini de alırım,sevinir ..sonra onun benim aldığım hediye olduğunu unutur götürür babasına,kardeşine verir ben kullanmıyorum diye....bu kadar ince ruhludur benim kocam....onu çok seviyorum ama bu konularda tam bir kalas

sen nasıl oldun sakinleştinmi biraz...
evet canım öyle yapıcam
birde ne yapmam gerektiğine karar verebilsem.. neyse biraz daha bekleyeyim belki canım bişyler isterde onu yaparım:hulya:

biraz daha sakinim işte canım
evet daha erken canım aklına gelir bişeyler o zaman yaprsın

kızlar ben kalkimde balkonları bi serinletim
bende suyla uğraşmış olurum birazkaydirigubbakcemile2

bizimki laf söyleyebilse keşke ahhh en çokta ona sinirleniyorum bi aç bana sor müsaitmiyiz kendini iyi hissediyormusun misafir ağırlayabilirmisin ama söz konusu ailesi ya olmaz gelmeleri lazım ayy bak daha çok sinirlendim şimdi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

offf offff sinirlenme canikom,bebişte sinirli olur sonra.
bırak boşver,inadına yavaş yavaş yap herşeyi çorbayı hazır edersin,iftar ederler sonra beklerler paşa paşa hiç sıkıntıya sokma kendini.sen ayrıcalıklısın hem çalışıyosun hem hamilesin kimse kusura bakmasın.hatta acındır kendini ,söyle yardım edermisiniz,belim ağrıyo midem bulanıyo falan de..

kızlar bugün benim doğum günüm,hem yorguum hem hastayım...hemde evlilik yıldönümüm,eşimden uzaktayım ve o hala aramadı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hem doğum günün hem evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..
erkekler ne yazık ki bizim kadar düşünceli değil,bir nevi odunlar benimkide hatırlatmazsan hatırlamaz..bu sene inat ettim hiç ima etmicem bakalım ne olacak..

hee onu sorucaktım bak,ohh ellerine sağlık canım.
benceee bezelye pilav yap.. kaydirigubbakcemile3

ay canım ya erkeklerin çoğu öyle arada bi istisnalar çıkar öyle kutlayan falan yani birtek senin başında var zannetme çoğu kadının kocası öyle buna emin ol
sevgiliyken hiçbirgünü unutmazlar evlenince herşey hafızadan silinir birden niyeyse

niyeyse işte...insan en azından o gün,onun için ne kadar değerli olduğunu hissetmek istiyor

offf offff sinirlenme canikom,bebişte sinirli olur sonra.
bırak boşver,inadına yavaş yavaş yap herşeyi çorbayı hazır edersin,iftar ederler sonra beklerler paşa paşa hiç sıkıntıya sokma kendini.sen ayrıcalıklısın hem çalışıyosun hem hamilesin kimse kusura bakmasın.hatta acındır kendini ,söyle yardım edermisiniz,belim ağrıyo midem bulanıyo falan de..

hem doğum günün hem evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..
erkekler ne yazık ki bizim kadar düşünceli değil,bir nevi odunlar benimkide hatırlatmazsan hatırlamaz..bu sene inat ettim hiç ima etmicem bakalım ne olacak..

hee onu sorucaktım bak,ohh ellerine sağlık canım.
benceee bezelye pilav yap.. kaydirigubbakcemile3

olabilir aslında canım hazır evde bezelye varken ben geliyorum kızlar 1 saate öpüldünüzopuyorumnanaktan

Ya kızlar size birşey soracagım benim adetim 4 gün geçti öglen test yaptım ama negatifti sizce yanlış çıkma ihtimali nedir şimdiden tşk ler

Ya kızlar size birşey soracagım benim adetim 4 gün geçti öglen test yaptım ama negatifti sizce yanlış çıkma ihtimali nedir şimdiden tşk ler
kesinlikle yanlış çıkma ihtimali çok büyük. bir kere en sağlıklısı sabah ilk idrarla yapılanmış. artı ne kadar yaparsan yap idrar testinin her zaman yanılma payı var. kan testi yaptır o kesin sonuçtur. idrarda artı çıkıp kanda eksi çıkanları çok gördük. tam tersini de. tek başına idrar testine sakın güvenme.

canım bu idrar testlerini sabah yaparsan dahadoğru olur,idrarın beklemiş olacağı için..bu tür testlerin %100 güvenirliği yok tabiki,o yüzden kesin gözüyle bakma

Back
X