bana neeee bana neee ben burdayımmmm küsemezsinnnlülülülülülüküstüm işte bende grevdeyim :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana neeee bana neee ben burdayımmmm küsemezsinnnlülülülülülüküstüm işte bende grevdeyim :dilcikar:
alıcam bugün evet bakalım nasıl olacak,akşam üstü çıkıcam karşıya geçicem akşam kız kıza buluşmamız var arkadaşlarımla..saat 5 gibi çıkarım evden..evet yine sessizlik hüküm sürüyor topiğimizde....sen evde misin bugun canım?? lavanta sabunu alcaktın yanlış hatırlamıyosamkaydirigubbakcemile3
bana neeee bana neee ben burdayımmmm küsemezsinnnlülülülülülü
alıcam bugün evet bakalım nasıl olacak,akşam üstü çıkıcam karşıya geçicem akşam kız kıza buluşmamız var arkadaşlarımla..saat 5 gibi çıkarım evden..
madem burdasın yarım saattir niye yazmadın bakalım :dilcikar: kabul edilmediii
ben yemekteydim kızlar şimdi geldim
ben yemekteydim kızlar şimdi geldim
kızlar geçen gün kahverengi lekem geldi doktora gittim zaten kalp atışı için gidecektm kalbi atıyordu Allahıma şükür fakat düşük tehlikesi yüzünden sevinemedm ama çok güzeldi işte neyse progestan hapı yazdı yani düşük önleyici kullanan varmı :Saruboceq: inş ilaç işe yararda bidaha gittiğimde kalp atışlarını heyecanla dinlerim bebeişimn :CüvCüv:
neyse öyle olsun bakalımmönce yemek yedim sonra da gazetelere baktım o yüzden yazamadım canikommm...ben en azından burdayımmm sen olmayanlara kıznaniknanik
eski iş yerinden arkadaslarınla mı?
kızlar geçen gün kahverengi lekem geldi doktora gittim zaten kalp atışı için gidecektm kalbi atıyordu Allahıma şükür fakat düşük tehlikesi yüzünden sevinemedm ama çok güzeldi işte neyse progestan hapı yazdı yani düşük önleyici kullanan varmı :Saruboceq: inş ilaç işe yararda bidaha gittiğimde kalp atışlarını heyecanla dinlerim bebeişimn :CüvCüv:
afiyet olsun ama yinede küstüm :dilcikar:
afiyet olsun canımm
neyse öyle olsun bakalımm
yok canım başka yakın arkadaşlarımla,biz böyle toplanırız arada kocaları bırakıp kız kıza,sonrada başka bir gün kocalarımızla buluşuruz tekrar..kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım,kullanan bir sürü insan var merak etme..o hormonun düşük onu dışarıdan takviye ediyorsun işte..Yakında düzelir değerin..
saolun canlarım
kız küstünmü bana gel barışalım ay yerim senin o dilini Şeniz Şeniz Şeniz
tesekkür et gitmiş yine katılıyorum gelmişşşkaydirigubbakcemile3
ben geldim canlarım
![]()
![]()
ya kızlar ne olur yardım edin :2: :2: :roflol: yarın doktora randevu aldım hormon testi için bide rahim filmi ya anestezi ile mi olım çok korkuyom valla bi baktım kulübe acı çeken çekene :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: annemi arım gelsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımm...rahim filmi cok da zor bir şey değil duydugum kadarıyla...kendini sıkmayıp rahat olursan atlatırsın kolaycaa...bunları düşünüp korkutma kendiniiii canımm için rahat olsnn