Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

maonyaaa, aysenik, babu+, busecan35, guzel83, ozpar

günyadın birazdan misafirim gelcekkk.

İyiym babucum ama bugün biraz halsizim.Canım kahvaltı yapmakta istemiyor.Hamilelikte bir tane bakıcı tutacaksın ve kkumandayı eline alıp sürekli yatıp tv izleyeceksin.İşede gitmeyeceksin.Eşinide annesigile göndereceksin:)))))İnan içimden bunlar geçiyor.

Eklentiler

• $IMG0016A.webp
    $IMG0016A.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 22
darkangellove58 cnm ozmn altta ismin yoktu çünkü kopyaladımm yapıştırdımmm

İyiym babucum ama bugün biraz halsizim.Canım kahvaltı yapmakta istemiyor.Hamilelikte bir tane bakıcı tutacaksın ve kkumandayı eline alıp sürekli yatıp tv izleyeceksin.İşede gitmeyeceksin.Eşinide annesigile göndereceksin:)))))İnan içimden bunlar geçiyor.

oh ne güzelll kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

günaydın hoşgeldin canım benim kızım olacak teyzesi inşallah

benii saymamışsın ama yinede günaydın diyeyim bari :dilcikar:

inş cnm ay ne güzel kız bebek ay allahım şansını da güzel versin inşş sağlıklaaa

günaydın cnm

bende kızım olmasını istiyorum tabikin sağlıklı olsunda.
allah gönlüne göre verir inşallah canım...tabi ki öncelikli olarak saglıklı olsunlar daa...

günaydın canımmmm naber??
canım sürekli yatarsan 25 - 30 kilo falan alırsın sanrıımkaydirigubbakcemile3 ben de tam tersi keske calısıyo olmasam da bütün gün evde dolanıp dursam, dısarı cıksam yürüsem gezsem istiyorum...aksamları halimi görsen acırsın vallaa...eve gittiğimde saat 7 oluyo yemegim varsa yarım saat 45 dakika sonra yemek, bulasıkları yerleştirme faslı bitiyo..yemegim yoksa yemek yap, ye derken 1- 1,5 saat oluyo..sonra oldu mu saat sekiz bucuk...uzanıp yatsam yemegin üstüne, direk kilo olacak yediklerim ve hareketsiz olunca kramplarım artıyo, ayaklarım şişiyo...hemen hazırlanıp dısarı cıkıyoruz eşimle en az 30 - 45 dak. falan yürüyoruz sonra arkadaslarla bulusuyoruz ya da bas basa artık bi yerlere gidip oturuyoruz, 11 civarları eve geliyoruz ve direk yataga atıyorum kendimikaydirigubbakcemile3
sağol tatlım

yok canım türk malı,çok kaliteli değil ama değişik kullanmak için aldım
cok şeker bir şey canımmmm güle güle kullansın oğluşunnnnnhihoyyyt

ben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizizemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

darkangellove58
cnm sendemi hamilesinnn:dance:
sizde sorun neydii

kız ben sana ne diyim hemi önce adımı unuttun sevgi kim niye kızı olmasını istiyorsunuz diye sorular sordun şimdide sen hamilemisin diyosun sen niye hep beni unutuyorsun söyle bakıyım?
evet ben 19 haftalık hamileyim kızım olacak bizde bi sorun yok gibi gözüküyordu doktor birde rahim filmi çekelim dedi çektirdim sağ tarafta hafif bir tıkanıklık varmış açıldı ve bir ay sonra hamile kaldım canım

Back
X