Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iç karnın geniştir canım benim ablam doguma gittiğinde millet 2-3 aylık mı hamilesin diyorlardı..

ayyy canım benimde hep öyle oluyor bir flim izliyor bitiremeden bakıyorum çoktan uyumus..

canım kendini çok yorma son ayın sonucta...

evet cnm galiba iç karnım geniş birde fazla kilo almadım onunda faydası var cnm ilk 5 ay kabus gibiydi tek iyi yanı hiç kilo almadım son iki ay aldım sadece kaydirigubbakcemile3

napsak ta uyumasalar kıs bi gün öle uyuya kalınca elimde kalıcak sonra
şok şok şok cinnet geçiren kadın uyuya kalan kocasını neyse gerisini yazmıyiim psikolojiniz bozulmasın :roflol::roflol::roflol:

evet ama cnm dediğim gibi ilem arkadaşlarım çok uzakta bana yardımcı olabilicek her an çağırabileceğim kimse yok mecbur yapıcam başka çarem yok cnm doğumdada her yer temiz olsun diyorum başıma ne geleceğini kimse bilemez demi :çok üzgünüm:

yarın eşim yardım edicek cnm yanlız yapmıycam özellikle bu aya bıraktım büyük temizliği doğuma kadar temiz kalsın her yer pırıl pırıl olsun kızım gelince annem ne pasaklı karıymış demesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım çalışmıyorum ben zaten evdeyi büyük temizlikleri eşimle birlikte yapıyorum normalde ama şimdi eşim kızdı da ben iyiyim çok şükür kendi elimle her yeri temizleyip düzenlemek daha çok içime siniyo napiim zaten yarın da bitiririz inşallah bi mutfak dolabı felan kalıyo ondan snrada gün sayarız artık :Saruboceq:
hiç dermi senin minik kuzun annesine pasaklı kaydirigubbakcemile3
bana diyosun ama sende dikkat et son aylarda ilk zamanlar gibi önemli..
mutlaka yardım alarak yap.
o battaniyeyi elde nasıl yıkadın mesela makineye bile sığmıyosa nasıl sıktın astın..yapma lütfen..yorma kendini..
sus kız bağırma kaç gündür sabahın köründe kalkıyom
hemde başım ağrıyo bu aralar sıklaştı yinee
ayrıca 25 saattir eşimin sesini duymuyom canım sıkkın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aaa niye konuşamadınız tüh kuşum benim :teselli: :teselli:
tatlım zten görsen mutaka yazıcağını biliyrum geç saatti ondan görmemişsindir dedim her zaman sıcaklığınıza yakınlığınıza hayranım kızlar allah razı olsun cnm hepinizden .
tatlım ama tabiki sakınan göze çöp batar ama ağır iş yüksek yerlere uzanma felan dşüğe neden olur allah korusun tuttuysa sadece bu tür şeylere dikkat et demek istedim bu kadar emek harcıyosun sonuçta maddi manevi yıpranıyosun nşallah kuzucuğumuz da gelmştir bu ay bekletmez:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam cicim dikkat ederim merak etme sen olumunekankayizsmile inşallah gelmiştir teyzeleri..

evet cnm galiba iç karnım geniş birde fazla kilo almadım onunda faydası var cnm ilk 5 ay kabus gibiydi tek iyi yanı hiç kilo almadım son iki ay aldım sadece kaydirigubbakcemile3

şok şok şok cinnet geçiren kadın uyuya kalan kocasını neyse gerisini yazmıyiim psikolojiniz bozulmasın :roflol::roflol::roflol:

evet ama cnm dediğim gibi ilem arkadaşlarım çok uzakta bana yardımcı olabilicek her an çağırabileceğim kimse yok mecbur yapıcam başka çarem yok cnm doğumdada her yer temiz olsun diyorum başıma ne geleceğini kimse bilemez demi :çok üzgünüm:

kaç kiloyla hamile kaldın ve toplam kaç kilo aldın canımm??

ayy canım bir yardımcı tutsan yazık canına??

baaaaaaaak son lafına kızdım gece gece:kızgın::kızgın:

kızlar emir büyük yerden ben yatıyorum,zaten bugün birbirimize girdik ben burada yazışıyorum diye
beni bilgisayar başında gördüğü her an deliriyor..
yine söylenmesin..öpüyorum hepinizi
iyi geceler tatlı rüyalar.
opuyorumnanaktan

hiç dermi senin minik kuzun annesine pasaklı kaydirigubbakcemile3
bana diyosun ama sende dikkat et son aylarda ilk zamanlar gibi önemli..
mutlaka yardım alarak yap.
o battaniyeyi elde nasıl yıkadın mesela makineye bile sığmıyosa nasıl sıktın astın..yapma lütfen..yorma kendini..

aaa niye konuşamadınız tüh kuşum benim :teselli: :teselli:

tamam cicim dikkat ederim merak etme sen olumunekankayizsmile inşallah gelmiştir teyzeleri..

belli olmaz handancım zamane çocukları nede olsa :1:
battaniyeyi leğene ısladım cnm gittim geldim tekmeledim kaydirigubbakcemile3
neyse ariel vernel derken sepede bi ucundan başlayarak aldım ölece yerinde bıraktım eşimi bekledim cnm sermek için ağır kaldırmadım hiç dikat ettim .cnm sağol bizi düşündüğünüz için .
inşallah gelmiştir cnm mart ayında büyük bi patlama olmuştu mart kedilerine özendi herkes o ay heralde dama çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse şaka bi yana o ay maşş hamiş patlaması olmuştu neden se bu aydan da çok ümitliyim ben nedenini bilmiyorum ama bu ay da sanki bi sürü güzel haber alıcaz gibime geliyo:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belli olmaz handancım zamane çocukları nede olsa :1:
battaniyeyi leğene ısladım cnm gittim geldim tekmeledim kaydirigubbakcemile3
neyse ariel vernel derken sepede bi ucundan başlayarak aldım ölece yerinde bıraktım eşimi bekledim cnm sermek için ağır kaldırmadım hiç dikat ettim .cnm sağol bizi düşündüğünüz için .
inşallah gelmiştir cnm mart ayında büyük bi patlama olmuştu mart kedilerine özendi herkes o ay heralde dama çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse şaka bi yana o ay maşş hamiş patlaması olmuştu neden se bu aydan da çok ümitliyim ben nedenini bilmiyorum ama bu ay da sanki bi sürü güzel haber alıcaz gibime geliyo:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım inşallah hamilelerimiz bebişlerimiz çoğalsın kocaman kalabalık bir aile olalım

kaç kiloyla hamile kaldın ve toplam kaç kilo aldın canımm??

ayy canım bir yardımcı tutsan yazık canına??

cnm benimki biraz karışık 60 kiloyla evlendim
68 le felan hamile kaldım klasik yeni evlilerin aldığı kilo
sonra ilk aylarda çok hızlı kilo kaybettim 7 kilo rahat verdim
şu ana kadar da işte 7 kilo felan aldım çok mu karışık oldu kısaca etli butlu karıydım
hamilelikte 7 kilo felan aldım :roflol::roflol:

ama artık nerdeyse maşş kızım 2 buçuk kilo bunun suyu falan filan derken kilo almadım ben diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar emir büyük yerden ben yatıyorum,zaten bugün birbirimize girdik ben burada yazışıyorum diye
opuyorumnanaktan

ayyyyyyyy canım üzüldümmm...
kendine dikkat et..
iyi gecelerr, tatlı rüyalarr...
opuyorumnanaktan

baaaaaaaak son lafına kızdım gece gece:kızgın::kızgın:

neden ama cnm sonuçta çocuk değiliz herşeyi düşünmemiz lazım demii:1hug:

opuyorumnanaktan

iyigeceler handan tatlı rüyalar kendine çok iyi bak cnm grş pazartesi kuşum öptüm :a015::a015:

cnm benimki biraz karışık 60 kiloyla evlendim
68 le felan hamile kaldım klasik yeni evlilerin aldığı kilo
sonra ilk aylarda çok hızlı kilo kaybettim 7 kilo rahat verdim
şu ana kadar da işte 7 kilo felan aldım çok mu karışık oldu kısaca etli butlu karıydım
hamilelikte 7 kilo felan aldım :roflol::roflol:

ama artık nerdeyse maşş kızım 2 buçuk kilo bunun suyu falan filan derken kilo almadım ben diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzum yaa benim ödüm kopuyor kilo almaktan zaten biraz fazlalıgım varr..

edacım bizim kocişlerden sonra sultanda bizi terk etti uykuyu seçti galiba kaydirigubbakcemile3

yazık cnm ya pc başında mı uyuya kaldı yksa f ya napıcam ben eşimi mi uyandırmaya çalışiim kanepede uyudu sultanı mı hangisiyle uğraşıcam yaaaakaydirigubbakcemile3

maşallah kuzum yaa benim ödüm kopuyor kilo almaktan zaten biraz fazlalıgım varr..

korkma cnm bak benimde maşallahım var fazlalıklar konusun da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana ulaşamazsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama inşallah doğumdan sonra ii kilo veririm :hulya:

edacım bizim kocişlerden sonra sultanda bizi terk etti uykuyu seçti galiba kaydirigubbakcemile3

yazık cnm ya pc başında mı uyuya kaldı yksa f ya napıcam ben eşimi mi uyandırmaya çalışiim kanepede uyudu sultanı mı hangisiyle uğraşıcam yaaaakaydirigubbakcemile3

aynen kocişler başka dert sultan başka o da uykuyu tercih etti..
kız benimkide yarım saate gelir kesin o da uyuyakalır kaydirigubbakcemile3

korkma cnm bak benimde maşallahım var fazlalıklar konusun da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana ulaşamazsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama inşallah doğumdan sonra ii kilo veririm :hulya:

emzirirsen verirsin kusum elinden geldiğince emzirmeye çalıss..
ayy ben de spora başlıcam bir kaç güne hamile kalmadan bir kaç kilo vermem lazımm..

emzirirsen verirsin kusum elinden geldiğince emzirmeye çalıss..
ayy ben de spora başlıcam bir kaç güne hamile kalmadan bir kaç kilo vermem lazımm..

ayy ben zapzayıfım spordan ne işim olacak.iştahımda bu aralar hiçç yokkk.manken gibi kızım:roflol:

edaaaa benim en az 10kilo vermem gerekkk bacımmmmalkisalkisalkis
fene halde kilo aldımmmmm.iştahımıda tutamıyrm sinirden habire tepiştiriyorumm

Son düzenleme:
Back
X