Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar yemek yedik, kocişi işe gönderdim, ben odaya geldim.
ama sanırım biraz uzanıp kitap okuyacağım, yapmadım temizlik falan.
tembel modddayım :))

BABASINDA KALACAKTIR :))
Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalm...asını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..
."

Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...

- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.

- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.

- ıkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.

- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu....

kasaba gittim geldim. tavuk aldım edam sölediğin gibi dedim şinitzellik olacak incecik olsun dedim. bütün malzemem hazır. birazdan gidip yapıcam bakalım nasıl olacakzemuszemus

kimse kimseye denk gelmiyo valla bugün. ben giriom bekliom bekliom kimse gelmiyo. tam ben çıkıyom biri gelmiş oluyokaydirigubbakcemile3

ben geldim ama kimsecikler yokkkkk.

ıssız bıraktınıuz beni korkuyrmmmm anam koca topikte tek kaldımmmeyvahedigeldismile

ayy ben zapzayıfım spordan ne işim olacak.iştahımda bu aralar hiçç yokkk.manken gibi kızım:roflol:

edaaaa benim en az 10kilo vermem gerekkk bacımmmmalkisalkisalkis
fene halde kilo aldımmmmm.iştahımıda tutamıyrm sinirden habire tepiştiriyorumm

ayy kuşum yaa bende en az 5 kilo vermek istiyorum hatta biraz daha fazla olsa da hayır demem...
bende 1-2 güne spora başlıcam bakalım inş verebilirim cnm..

edammm kızzzzzz ben bu topiğe küstümm benle kimse konuşmuooobenneyaptımki

kasaba gittim geldim. tavuk aldım edam sölediğin gibi dedim şinitzellik olacak incecik olsun dedim. bütün malzemem hazır. birazdan gidip yapıcam bakalım nasıl olacakzemuszemus

sana da afiyet olsun cicim cokacimcoook
yap bakalım begenecek misin??

Back
X