edayla nazzzzz kasım ayının ilk anne adaylarıııı:)))))))))))))))))))))))
inşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edayla nazzzzz kasım ayının ilk anne adaylarıııı:)))))))))))))))))))))))
inşşş cnm beli olur.kızzz gidip kan tahlili yaptırsana:)
günaydın canım hoşgeldinn...
iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız??
günaydınnn canım....hoşgeldin nasılsınız bakalım :))??
günaydın canım...ayaklarını üşüttün galiba ondandır agrıların, inşallah gecer kısa zamanda canım geçmiş olsun..
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? bebiş nasıl? gittin mi doktora son zamanlarda?
onun işleri bu hafta yogun canım beyanname haftasıymıs cok sık gelemez sanırım...
inşallah :)
günaydın öznurcum, biz iyiyiz sen nasıslın? bebiş nasıl? :)
günaydııınnnn cnmm
gülüm unuturmuyum hiç....dün sabah sen geldin ben çıktım sanırım bi dahada girmedim ondan şimdi de mutfaktaydım kahvaltı hazırlıyodum...
bu arada sana ve diğer gelen arkadaşlar günaydııııııııın.................:))
bu arada banucum tşk.çok iyiyim canım
kolay gelsin çok, ben de buraya geldiğimden beri ilk kez gül böreği yaptım bugün, bakalım nasıl olacak. fırınımın açılışını yaptım yani
yarınki doktor randevunda herşey yolunda gitsin diliyorum, 2. aşılamandan çok umutluyum ben, herşey gönlünce ve hayırlısıyla olsun canım benim.
geçmiş olsun dileğine ayrıca teşekkür ederim.
kış günü boya badana zor olmayacak mı :S madem kalkıştınız, kolay gelsin çok :) yardım lazımsa geleyim![]()
bebişim iyi,hareket edip duruyor ama benim bu aralar tansiyonla ilgili bi poblemim var sanırım..zaten tansiyonum normaldede düşüktür.en son kontrolde 8-5 çıktı.doktor yüksek olursa sorun olur demişti..ama bi iki gündür baş dönmem var..
cumartesi öğlen kontrolüm var o zaman soracam bakalım doktora..bi sorun çıkmaz inşşş
saol edoşum hayırlısı bakalım,bende senden güzel haberler bekliyorum inşallah..canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
aşılama yaptıracagın için kendine fazla yüklenme canımm..dikkat et kendinee..
biliyorum cnm unutmazsın azmı nazımı çektin
evet cnm bi türlü denk gelemedik kolay gelsin cnm ellerine sağlık .....
biz sabah 8 de yaptık kahvaltımızı öğle yemeği vaktimiz geldi
kızım babasıyla yapsın kahvaltısını dedim :=)
yaa ben şu resmi değiştirdiğimiz yeri bulamadım(
bebişim iyi,hareket edip duruyor ama benim bu aralar tansiyonla ilgili bi poblemim var sanırım..zaten tansiyonum normaldede düşüktür.en son kontrolde 8-5 çıktı.doktor yüksek olursa sorun olur demişti..ama bi iki gündür baş dönmem var..
cumartesi öğlen kontrolüm var o zaman soracam bakalım doktora..bi sorun çıkmaz inşşş
siteye gene bi haller oluyo, her taraf pembeye boyandı :) eşim kk'yı bilgisayarımda açıkken görünce pembe sayfalar diye isim takmıştı, tam oldu şimdi pembe sayfalar
ben biraz izniznizi alayım, öpüyorum hepinizi çok :)
sultancım, bitti mi moskof cariye? mihrimah'a ne zaman başlıyorsun :)
siteye gene bi haller oluyo, her taraf pembeye boyandı :) eşim kk'yı bilgisayarımda açıkken görünce pembe sayfalar diye isim takmıştı, tam oldu şimdi pembe sayfalar
ben biraz izniznizi alayım, öpüyorum hepinizi çok :)
sultancım, bitti mi moskof cariye? mihrimah'a ne zaman başlıyorsun :)
günaydın şekerler....
edacım kontrolümüz iyiydi cok şükür 740 gram olmuş miniğimiz...1 saat inceledi doktor her organına ayrıntılı bir şekilde bakıldı göz bebeğini bile gördük:)) cd'ye de cektiler artık izler dururum:)) yalnız benim sag böbregimde genişleme varmıs o biraz ürküttü bizi..hamilelerde görülme olasılıgı yüksek bir durummus, bebek böbrekten idrar kesesine giden kanala baskı yapıyomus o yüzden bi miktar idrar sürekli kalıyomus böbregimde su an 13 mm lik bir genişleme var 30 mm'yi gectiginde erken doguma neden oluyomus o yüzden sürekli takip etmemiz lazım..enfeksiyon oluşmasını engellemesi için antibiyotik verecek bir de 30 mm'yi gecmesi durumunda idrar kesesine giden kanala metal bir tel yerleştiriliyomus o tel sayesinde tıkanıklık engelleniyomus ama umarım genişleme artmaz da gerek kalmaz müdahaleye...perşembe günü de şeker yükleme testi yapılacak şimdilik bizde durum böylee teyzeleri...
edacımmm inşallah ugurlu ayında uguruyla birlikte gelir bebişinnn....dualarımız sizinlee...
handancımmm doktor kontrolün iyi gecer canım umarım...bu ay artık bebişi istiyoruz ona göreee:)) hakkında hayırlısı olsun canımm...
saol edoşum hayırlısı bakalım,bende senden güzel haberler bekliyorum inşallah..