• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canım hoşgeldinn...
iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız??

günaydınnn canım....hoşgeldin nasılsınız bakalım :))??

günaydın canım...ayaklarını üşüttün galiba ondandır agrıların, inşallah gecer kısa zamanda canım geçmiş olsun..

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? bebiş nasıl? gittin mi doktora son zamanlarda?

onun işleri bu hafta yogun canım beyanname haftasıymıs cok sık gelemez sanırım...

inşallah :)

günaydın öznurcum, biz iyiyiz sen nasıslın? bebiş nasıl? :)

:38:

günaydııınnnn cnmm

bebişim iyi,hareket edip duruyor ama benim bu aralar tansiyonla ilgili bi poblemim var sanırım..zaten tansiyonum normaldede düşüktür.en son kontrolde 8-5 çıktı.doktor yüksek olursa sorun olur demişti..ama bi iki gündür baş dönmem var..
cumartesi öğlen kontrolüm var o zaman soracam bakalım doktora..bi sorun çıkmaz inşşş

siteye gene bi haller oluyo, her taraf pembeye boyandı :) eşim kk'yı bilgisayarımda açıkken görünce pembe sayfalar diye isim takmıştı, tam oldu şimdi pembe sayfalar :D
ben biraz izniznizi alayım, öpüyorum hepinizi çok :)

sultancım, bitti mi moskof cariye? mihrimah'a ne zaman başlıyorsun :)

gülüm unuturmuyum hiç....dün sabah sen geldin ben çıktım sanırım bi dahada girmedim ondan şimdi de mutfaktaydım kahvaltı hazırlıyodum...
bu arada sana ve diğer gelen arkadaşlar günaydııııııııın.................:))

bu arada banucum tşk.çok iyiyim canım

biliyorum cnm unutmazsın azmı nazımı çektin :38::38:
evet cnm bi türlü denk gelemedik kolay gelsin cnm ellerine sağlık .....
biz sabah 8 de yaptık kahvaltımızı öğle yemeği vaktimiz geldi:1::1::1:
kızım babasıyla yapsın kahvaltısını dedim :=)

kolay gelsin çok, ben de buraya geldiğimden beri ilk kez gül böreği yaptım bugün, bakalım nasıl olacak. fırınımın açılışını yaptım yani :D
yarınki doktor randevunda herşey yolunda gitsin diliyorum, 2. aşılamandan çok umutluyum ben, herşey gönlünce ve hayırlısıyla olsun canım benim.
geçmiş olsun dileğine ayrıca teşekkür ederim.
kış günü boya badana zor olmayacak mı :S madem kalkıştınız, kolay gelsin çok :) yardım lazımsa geleyim :D

inşallah kuzum hayırlısı bakalım,bende hem umutluyum hemde tedirgin :))
nasıl oldu ayağın??
vallahi zor olacak ama olması gerekiyor neyseki plastik boya öyle kokusu falan yok fazla..yardım lazım tabi hadi atla gel :)) sanırım iş yapmaktan çok sohbet ederiz biz ama olsun :))

bebişim iyi,hareket edip duruyor ama benim bu aralar tansiyonla ilgili bi poblemim var sanırım..zaten tansiyonum normaldede düşüktür.en son kontrolde 8-5 çıktı.doktor yüksek olursa sorun olur demişti..ama bi iki gündür baş dönmem var..
cumartesi öğlen kontrolüm var o zaman soracam bakalım doktora..bi sorun çıkmaz inşşş

inşallah çıkmaz öznurcum, aman çok dikkat et kendine. doktorun tavsiyelerini iyi dinle tamam mı :)

canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
aşılama yaptıracagın için kendine fazla yüklenme canımm..dikkat et kendinee..
saol edoşum hayırlısı bakalım,bende senden güzel haberler bekliyorum inşallah..

biliyorum cnm unutmazsın azmı nazımı çektin :38::38:
evet cnm bi türlü denk gelemedik kolay gelsin cnm ellerine sağlık .....
biz sabah 8 de yaptık kahvaltımızı öğle yemeği vaktimiz geldi:1::1::1:
kızım babasıyla yapsın kahvaltısını dedim :=)

iyi yapmışsın canım bende 7-8 gibi uyanıyomda yatağın içinde bir yan kitap bir yanda pc vakit geçiriyom 9-10 gibi..
çıkıyom yatakdan :))

canım hamilelikte düşün tansiyonda tehlike yok yüksek tansiyon tehlikeli...
korkma herşey yolundadır inşş..
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaa..

cnm düşük tansiyon anne ve bebeği korurmuş vücuttaki değişen bi durumda korkma cnm ama dinlen dikkat et ..yüksek tansiyon tehlikeli cnm allah korusun bebeği öldürebilirmiş dktr böyle açıklamıştı o zamanlar tansiyonum yükseliyodu da ....

Son düzenleme:
günaydın kızlar kaç kere girdim site bakımda yazıyordu ekranımda demekki düzelmiş nihayetinde..hepinize güzel bir gün diliyorum ben bugün de çok yoğunum ama ara arada girmeye çalışacağım hepinizi kocaman öpüyorum

siteye gene bi haller oluyo, her taraf pembeye boyandı :) eşim kk'yı bilgisayarımda açıkken görünce pembe sayfalar diye isim takmıştı, tam oldu şimdi pembe sayfalar :D

her gecen dakika birşeyler oluyor bu siteyee :))
tamam canım bizde seni çok öptükk..

evt canım 1 saat önce bitti...sanırım hafta sonu alcaz eşim beraber gideriz dedi...
bide int .den son harem kitabı gördüm...oda yeni sanırım...

günaydın şekerler....
edacım kontrolümüz iyiydi cok şükür 740 gram olmuş miniğimiz...1 saat inceledi doktor her organına ayrıntılı bir şekilde bakıldı göz bebeğini bile gördük:)) cd'ye de cektiler artık izler dururum:)) yalnız benim sag böbregimde genişleme varmıs o biraz ürküttü bizi..hamilelerde görülme olasılıgı yüksek bir durummus, bebek böbrekten idrar kesesine giden kanala baskı yapıyomus o yüzden bi miktar idrar sürekli kalıyomus böbregimde su an 13 mm lik bir genişleme var 30 mm'yi gectiginde erken doguma neden oluyomus o yüzden sürekli takip etmemiz lazım..enfeksiyon oluşmasını engellemesi için antibiyotik verecek bir de 30 mm'yi gecmesi durumunda idrar kesesine giden kanala metal bir tel yerleştiriliyomus o tel sayesinde tıkanıklık engelleniyomus ama umarım genişleme artmaz da gerek kalmaz müdahaleye...perşembe günü de şeker yükleme testi yapılacak şimdilik bizde durum böylee teyzeleri...

edacımmm inşallah ugurlu ayında uguruyla birlikte gelir bebişinnn....dualarımız sizinlee...

handancımmm doktor kontrolün iyi gecer canım umarım...bu ay artık bebişi istiyoruz ona göreee:)) hakkında hayırlısı olsun canımm...

Canım bebişimiz iyiymiş maşallah çok sevindim :nazar:
böbrek büyümesi bende de olmuştu bir zamanlar ama sonra hiç kontrol ettirmedim bir şikayetimde olmadı..İnşallah bu büyüklükte kalırda operasyona gerek kalmaz babuşum,Allah şifa versin bol bol suyunu iç ihmal etme..

İnşallah canım hayırlısı olsun diyip yeni bir denemeye başlıyoruz bakalım göreceğiz..

Back
X