Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba sekerler görüşmeyeli nasılsnız?? ben iyiyim cok sükür tüm zamanım nehir hanımla geciyo gündüzleri annemde oluyoruz, pek uyumuyo gün içinde, o uyudukca da ben de uyuyorum..tam uyutup gelmiştim küçük hanımı ama yine sesler gelmeye basladı:)) hepinizi kocamaan öpüyorummm...

merhaba sekerler görüşmeyeli nasılsnız?? ben iyiyim cok sükür tüm zamanım nehir hanımla geciyo gündüzleri annemde oluyoruz, pek uyumuyo gün içinde, o uyudukca da ben de uyuyorum..tam uyutup gelmiştim küçük hanımı ama yine sesler gelmeye basladı:)) hepinizi kocamaan öpüyorummm...

ay cnm allah analı babalı büyütsün, güzel insanlar çıkarsın karşısına :16::16::16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere

annelerden haber almak çok güzell..sevindiriyorsunuz bizi haberlerinizle :))
ikinizide çok öpüyorum şekerlerr...inş karşılaşıp eski sohbetlerimize döneriz :nazar:

selam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere

ayyy slm canımm...
haberleriniz bizi çok sevindiriyor..
minnoşta büyüyor maşallahh :nazar:

sizleri çok özledikkk...
öpüyorum minnoşla senii :)

canım benim uzun zamandır giremedim Rabbim güzeller güzeli kızını sana eşine ve sevenlerine bağışlasın bahtı güzel olsunn sevgilerrrrr:71:

hoşgeldinn canımm..
nerelerdesin ne zamandır ugramıyorsun merak ettik seni??

hoşbuldum canımm valla haklısınız önce annem ameliyat oldu o 10 günlük ameliyatlı iken ablam ameliyat oldu arada anneannem merdivenlerden düştü inan hiç vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydiii sen nasılsın canım döndünmüüü :54:

hoşbuldum canımm valla haklısınız önce annem ameliyat oldu o 10 günlük ameliyatlı iken ablam ameliyat oldu arada anneannem merdivenlerden düştü inan hiç vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydiii sen nasılsın canım döndünmüüü :54:

çok geçmiş olsun canımm..
herşey üst üste gelmişşş...

evet canım 10 gün oldu dönelii :)

sağol canım valla öyle rabbim beterinden korusunn

ohhh ne güzelll gittin gezdin geldin iyi yaptın nasıl gidiyo çalışmalar

amin canımmm...

evet bütün stresimi atıp geldimm...
daha çalışma olmadı canımm...

geldiğim günün ertesi günü sabah hastalandımm...
2 gün önce temizlendimm...
dün sabahta eşim göreve gitti bu akşam gelecek :)

amin canımmm...

evet bütün stresimi atıp geldimm...
daha çalışma olmadı canımm...

geldiğim günün ertesi günü sabah hastalandımm...
2 gün önce temizlendimm...
dün sabahta eşim göreve gitti bu akşam gelecek :)

olsun canımm hayırlısı inşallahhhh bahar geldi heryer cıvıl cıvıll eminim psikolojimizi ve performansımızı olumlu etklerrrr:9:

olsun canımm hayırlısı inşallahhhh bahar geldi heryer cıvıl cıvıll eminim psikolojimizi ve performansımızı olumlu etklerrrr:9:

öyle canım ama ben artık kafama takıp düşünmüyorum günde hesaplamadım hiçç..
aşagıdaki çizelgemide yenilemedimm..
herşeyi zamana bıraktımm...
zamanını beklemek ne güzelii..

öyle canım ama ben artık kafama takıp düşünmüyorum günde hesaplamadım hiçç..
aşagıdaki çizelgemide yenilemedimm..
herşeyi zamana bıraktımm...
zamanını beklemek ne güzelii..

haklsıncanım inan 2 aydır bende öyleyim ne gün ne yumurtlama aklıma bile gelmedi stressten başka şeylere odaklandım hep zaten hastalarımızla ilgilendim rabbim vereceği zamanı bilirr

haklsıncanım inan 2 aydır bende öyleyim ne gün ne yumurtlama aklıma bile gelmedi stressten başka şeylere odaklandım hep zaten hastalarımızla ilgilendim rabbim vereceği zamanı bilirr

en doğrusu da bu canımmm..
olacak mı diye düşünmekle aksine engelliyoruzz...
en iyisi gelecek zamanını beklemekk...

Back
X