Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba sekerler görüşmeyeli nasılsnız?? ben iyiyim cok sükür tüm zamanım nehir hanımla geciyo gündüzleri annemde oluyoruz, pek uyumuyo gün içinde, o uyudukca da ben de uyuyorum..tam uyutup gelmiştim küçük hanımı ama yine sesler gelmeye basladı:)) hepinizi kocamaan öpüyorummm...
ay canım senin kızınada maşallah hepiniz doğurdunuz valla ne güzelselam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere
merhaba sekerler görüşmeyeli nasılsnız?? ben iyiyim cok sükür tüm zamanım nehir hanımla geciyo gündüzleri annemde oluyoruz, pek uyumuyo gün içinde, o uyudukca da ben de uyuyorum..tam uyutup gelmiştim küçük hanımı ama yine sesler gelmeye basladı:)) hepinizi kocamaan öpüyorummm...
selam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere
merhaba canlarımm uzunnn zamandır giremedimmm nasılsınızz herkes iyimii
selam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere
edoşş burdaısın canımm
hoşgeldinn canımm..
nerelerdesin ne zamandır ugramıyorsun merak ettik seni??
hoşbuldum canımm valla haklısınız önce annem ameliyat oldu o 10 günlük ameliyatlı iken ablam ameliyat oldu arada anneannem merdivenlerden düştü inan hiç vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydiii sen nasılsın canım döndünmüüü![]()
çok geçmiş olsun canımm..
herşey üst üste gelmişşş...
evet canım 10 gün oldu dönelii :)
sağol canım valla öyle rabbim beterinden korusunn
ohhh ne güzelll gittin gezdin geldin iyi yaptın nasıl gidiyo çalışmalar
amin canımmm...
evet bütün stresimi atıp geldimm...
daha çalışma olmadı canımm...
geldiğim günün ertesi günü sabah hastalandımm...
2 gün önce temizlendimm...
dün sabahta eşim göreve gitti bu akşam gelecek :)
olsun canımm hayırlısı inşallahhhh bahar geldi heryer cıvıl cıvıll eminim psikolojimizi ve performansımızı olumlu etklerrrr![]()
öyle canım ama ben artık kafama takıp düşünmüyorum günde hesaplamadım hiçç..
aşagıdaki çizelgemide yenilemedimm..
herşeyi zamana bıraktımm...
zamanını beklemek ne güzelii..
haklsıncanım inan 2 aydır bende öyleyim ne gün ne yumurtlama aklıma bile gelmedi stressten başka şeylere odaklandım hep zaten hastalarımızla ilgilendim rabbim vereceği zamanı bilirr