Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iğne kalem şeklinde dozunu üstünde ayarlıosun farklı bi iğne.eve yakın poliklinikteki hemşire bilmio yapmayı.daha önce diğer doktorumun yanındaki kıza yaptırıodum ama prof.un yanındaki kız bilmiomuş.öğrenmem lazım cnm.abartılacak hiç bişeyi yokmuş zaten alışıosun yapınca.

iğne kalem şeklinde dozunu üstünde ayarlıosun farklı bi iğne.eve yakın poliklinikteki hemşire bilmio yapmayı.daha önce diğer doktorumun yanındaki kıza yaptırıodum ama prof.un yanındaki kız bilmiomuş.öğrenmem lazım cnm.abartılacak hiç bişeyi yokmuş zaten alışıosun yapınca.

o zaman iyi bakalımmm...
sen yine de dikkat et canımm..

inş hayırlı olurdaa..gelir bebişinnn...

slm kızlar yine kimse yok ben bugün izne ayrıldım çok şükür malum doğuma az kaldı

slm kızlar yine kimse yok ben bugün izne ayrıldım çok şükür malum doğuma az kaldı

mrb..canm iyi yapmışsın artık evinde bebeğinizi bekliyonuzzzne güzel:16:
inşallah hayırlısıyla bebeğinizide alırsınız kucağınıza ...daularımız sende artık ..sennde güzel haberini alalım en kısa zamanda:71:

mrb..canm iyi yapmışsın artık evinde bebeğinizi bekliyonuzzzne güzel:16:
inşallah hayırlısıyla bebeğinizide alırsınız kucağınıza ...daularımız sende artık ..sennde güzel haberini alalım en kısa zamanda:71:

evet canım ya darısı tüm isteyenlerin başına

Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir...
||| Che Guevara |||

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıyım..maonya sana kustummm herkezı saydın ama benı demedın ask olsunnn.......kızlar doktora gıttıgım ıcın bu aralar gıremıyorum sabahları gırıyorum ama sızler olmayınca bende cıkıyorum son 10 gundur halımı hıc sormayınn..neyse doktorum klomen verdı yumoslarım buyusun dıye ama ne yazık kı buyumedı ..buyuseydı iğne vurulacaktım ama olmayınca kala kaldım:50::50:obur aya tekrardan denıcez klomenı daha sonrada aynı işlemi yapıcaz ama artık umudum tukendııı neyse içimi sıze doktum ya rahatladım kızlar yarın ınşlh bulurum hepınızı burda da dertlesırız bıraz:74::74:

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıyım..maonya sana kustummm herkezı saydın ama benı demedın ask olsunnn.......kızlar doktora gıttıgım ıcın bu aralar gıremıyorum sabahları gırıyorum ama sızler olmayınca bende cıkıyorum son 10 gundur halımı hıc sormayınn..neyse doktorum klomen verdı yumoslarım buyusun dıye ama ne yazık kı buyumedı ..buyuseydı iğne vurulacaktım ama olmayınca kala kaldım:50::50:obur aya tekrardan denıcez klomenı daha sonrada aynı işlemi yapıcaz ama artık umudum tukendııı neyse içimi sıze doktum ya rahatladım kızlar yarın ınşlh bulurum hepınızı burda da dertlesırız bıraz:74::74:

canım benim umudunu kaybetme ama fazla kafanada takma olacak inşallah sizler için sürekli dua ediyorum:49:

kız ben onu alıntı yaptımmmm ben yazmadımkii küsüonnn

canım stres yumoşların büyümesini çok etkiliyorr..
düşündükçe engelliyorsun yanii..
abimin eşinden biliyorumm..
o da 2 sene ugrastı yumurtaları büyümüyordu bir hamilelik geçirmişti..
sonra dr işimiz zor deyip tüp bebek hastanesine yönlendirdi..
bizimkilerde hemen düşünmeyip bebek düşüncesini bıraktılarr...
bir kaç sene daha bekleriz olmazda tüp bebek yaptırırız dedilerr..
3 ay klomen kullandı iğnesini vurulacak kadarda büyümedi..
bebekten vazgectiği gün hesaplamadığı ilk ay hamile kaldıı...
şimdi 4 ayını bitirdi :nazar:

bunun için kendini daha fazla zorlayıp üzmee...
zamana bırak herşeyii..
zamanı geldiğinde zaten gelecektirr...

Back
X