- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
kız ben iğneden çok korkarımmmm:18:dünkü heycanımı görseydin.ama ucu çok ince göbekten yapılıo cnmmm
eeee sende hastanede klinikte falan vurdursan olmuyor mu canımm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben iğneden çok korkarımmmm:18:dünkü heycanımı görseydin.ama ucu çok ince göbekten yapılıo cnmmm
iğne kalem şeklinde dozunu üstünde ayarlıosun farklı bi iğne.eve yakın poliklinikteki hemşire bilmio yapmayı.daha önce diğer doktorumun yanındaki kıza yaptırıodum ama prof.un yanındaki kız bilmiomuş.öğrenmem lazım cnm.abartılacak hiç bişeyi yokmuş zaten alışıosun yapınca.
o zaman iyi bakalımmm...
sen yine de dikkat et canımm..
inş hayırlı olurdaa..gelir bebişinnn...
slm kızlar yine kimse yok ben bugün izne ayrıldım çok şükür malum doğuma az kaldı
mrb..canm iyi yapmışsın artık evinde bebeğinizi bekliyonuzzzne güzel
inşallah hayırlısıyla bebeğinizide alırsınız kucağınıza ...daularımız sende artık ..sennde güzel haberini alalım en kısa zamanda![]()
slm kızlar yine kimse yok ben bugün izne ayrıldım çok şükür malum doğuma az kaldı
angelseyda, AskMelegi, edammm, hperi, karats, maonyaaa+, minikkuzucum grup burada yine :)
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıyım..maonya sana kustummm herkezı saydın ama benı demedın ask olsunnn.......kızlar doktora gıttıgım ıcın bu aralar gıremıyorum sabahları gırıyorum ama sızler olmayınca bende cıkıyorum son 10 gundur halımı hıc sormayınn..neyse doktorum klomen verdı yumoslarım buyusun dıye ama ne yazık kı buyumedı ..buyuseydı iğne vurulacaktım ama olmayınca kala kaldımobur aya tekrardan denıcez klomenı daha sonrada aynı işlemi yapıcaz ama artık umudum tukendııı neyse içimi sıze doktum ya rahatladım kızlar yarın ınşlh bulurum hepınızı burda da dertlesırız bıraz
![]()
slm cnmiyi yapmışsınnnn izne ayrılmaklaaa
![]()
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakıyım..maonya sana kustummm herkezı saydın ama benı demedın ask olsunnn.......kızlar doktora gıttıgım ıcın bu aralar gıremıyorum sabahları gırıyorum ama sızler olmayınca bende cıkıyorum son 10 gundur halımı hıc sormayınn..neyse doktorum klomen verdı yumoslarım buyusun dıye ama ne yazık kı buyumedı ..buyuseydı iğne vurulacaktım ama olmayınca kala kaldımobur aya tekrardan denıcez klomenı daha sonrada aynı işlemi yapıcaz ama artık umudum tukendııı neyse içimi sıze doktum ya rahatladım kızlar yarın ınşlh bulurum hepınızı burda da dertlesırız bıraz
![]()
evet canım ya artık çalışacak halim kalmadı
cnmmmm
bend ebu ay aşılama olucammmmm![]()
![]()