Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım 8 gün geçince test yaptım pozitif çıktı inanamadım bi daha yaptım o da pozitif çıktı :)) belirtiler tıpkı adet olcakmışım gibiydi..hatta testi yapmadan önce karın ağrısından yattım bir süre geliyor adetim sandım..sadece adet günüm gelmeden önce akşamüstleri başım dönüyordu biraz yatıyordum saat 6 gibi..işte böyle..sor tabi canım ne kusuru :1:

oo maşallah 8 günde iyi beklemişsin...
seni yakalamadık ondan bu kadarcık soru bide yakalasak yapışırız yakanaa:48:
daha sık gel konuşalım bol bol artık :))

canııım merhabaaa nasılsın hiç görüşemedik uzun zamandır...neler yapıyosun :48::48::48::48:
bende çok özledim hepinizi canımmmm ablamla annem ameliyat oldular 10 gün arayala hep onlarlayım şükür şimdi iyilerrrrr işlerimde biraz yoğun bu arada nezaman niyet etsem girmeye bişi çıkıyorrr sen nasılınnnn:54:kızlar nasıllar varmı güzel haberlerrrrr:48:

bende çok özledim hepinizi canımmmm ablamla annem ameliyat oldular 10 gün arayala hep onlarlayım şükür şimdi iyilerrrrr işlerimde biraz yoğun bu arada nezaman niyet etsem girmeye bişi çıkıyorrr sen nasılınnnn:54:kızlar nasıllar varmı güzel haberlerrrrr:48:

çooook geçmiş olsun canım...acil şifalar:70:

ben de iyiyim şükür canm..
eskisi kadar sık girmediğimiz için pek haberimiz olmuyo birbirimizden...
nimet arkadaşımız hamişmiş....:69:

çooook geçmiş olsun canım...acil şifalar:70:

ben de iyiyim şükür canm..
eskisi kadar sık girmediğimiz için pek haberimiz olmuyo birbirimizden...
nimet arkadaşımız hamişmiş....:69:

oyyy tebrik ederimmmmm nimetciğimiii allah kucağına nasip etsin sağlıkla inşallahhhhhh darısı bizlerede :emir_bebek: evet kızlarda pek girmiyor arada kısada olsa girip çıktım ama kimse onlıne değildi

oyyy tebrik ederimmmmm nimetciğimiii allah kucağına nasip etsin sağlıkla inşallahhhhhh darısı bizlerede :emir_bebek: evet kızlarda pek girmiyor arada kısada olsa girip çıktım ama kimse onlıne değildi

evt canım çooook sesiz kaldı topiğimiz ama artık doğumyapan arkadaşlar da dönmeye başladılar artık eski herketliliğimize döncez:24::24::24:

:17: çıkaramadım çok ayıp bana di mi? ama hamilelik stresindeydim o zamanlar ondandır.

darısı hepinizin başına inşallah. ee sen ne yapıyon kurs hala devam mı hayat nasıl gidiyor havalar ısındı mı beni özledin mi :90:

amin inşallah canm.....
kurs devam ediyoo canım haziranda bitiyo salı günüde sergimiz var bekleriz buyrun :)):6:
birazdan da sporuma gitcem canım 2 aydır pilatese başladım:8::8:
havalarr çok soğuk bir türlü güneş gelmedi buraya sürekli yağmur halaa mont giyiyoruz..
senideee çoook özledim canm benim:38::38:

amin inşallah canm.....
kurs devam ediyoo canım haziranda bitiyo salı günüde sergimiz var bekleriz buyrun :)):6:
birazdan da sporuma gitcem canım 2 aydır pilatese başladım:8::8:
havalarr çok soğuk bir türlü güneş gelmedi buraya sürekli yağmur halaa mont giyiyoruz..
senideee çoook özledim canm benim:38::38:

ayyy bende seni çok özledim:17: bide söyleyemedim ne zamandır çatladım. senin sesin konuşman ne tatlı öyle bebiş gibi çıtır kıs gibi bayıldım:82:

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım 7buçukda sporda olmam gerek çok öptum sizi iyi akşamlar...
geldiğimde burda olursanız ki sanmam olmazsınınz 9 da evde oluyorum nerdeyse..
çook öptum sizi:16::16::16:

ayyy bende seni çok özledim:17: bide söyleyemedim ne zamandır çatladım. senin sesin konuşman ne tatlı öyle bebiş gibi çıtır kıs gibi bayıldım:82:

:17::17::17::17::17: ayyy çok utandımm..çok teşekkürlerr..

bak gııı çıtır kız gibiiiii..!!!!!!! aşk olsun :19: iyi kart yaptın beni sanırsammm :))
yarın yine gell :38:

((bu arada senn sesinde yazın kadar çok samimi ve içten ))

Son düzenleme:
Back
X