- Emoji Skoru
- 11.375
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.141
İnşallah cnm ya ama çamaşırını bulaşmayan pembe pembe lekeler var şuan adet başlangıcı yaşıyorum galiba bilmiyorumCanım sen bi kan versen bende coook silik görüyorum. En azından bi an önce netlesir. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip inşallahmeleğin sıkı sıkı tutunmuş olsun inşallah
Ay gözün aydın pozitifffKizlar farkli bir markanin testini yaptim sonuc bu sekilde
Nlcnm naptın adet oldummu senHıc bılmıyom cnm ıns hamıleyımdır emın olamıyorum suan
Yok olmadım cnmNlcnm naptın adet oldummu sen
Benimde pembe lekeler gelmeye başladı galiba adet olucamYok olmadım cnm
Bekle bakalım cnm devam edıcekmı sanırım buayda bızden hayır yok yarn dr ne dıcek bakalım banaBenimde pembe lekeler gelmeye başladı galiba adet olucam
Sanırım bende yok inşallah sende vardırBekle bakalım cnm devam edıcekmı sanırım buayda bızden hayır yok yarn dr ne dıcek bakalım bana
Canim cok teşekkürler darisi senin ve tum isteyenlerin basina canim benimAy gözün aydın pozitifff
Amin inşallah tüm isteyenlereCanim cok teşekkürler darisi senin ve tum isteyenlerin basina canim benim
Baya belli canım pozitif gibi duruyo hadi hayırlısıKizlar farkli bir markanin testini yaptim sonuc bu sekilde
Hayırlı olsun cnm dua et bızde hamıle olalım hamılelerın duası olurmusCanim cok teşekkürler darisi senin ve tum isteyenlerin basina canim benim
Canimm cok tesekkurler :) sende saglikla kucagina al bebegini insallahBaya belli canım pozitif gibi duruyo hadi hayırlısı
Canim benim ederim tabi etmem mi Allahim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm dua et bızde hamıle olalım hamılelerın duası olurmus
Adetinin geçmesi en sağlıklı benimkiler daha çok belli oluyordu adet oldum malesefKizlar selam. Bat 17 aralik. Testi dun gece ama 5 saatlik idrarla yaptim. Bir sey gorebiliyor musunuz burada? Bat yaklastikca yine sabirsizliklar basladi bende ya of..
İnşallah seninki bebistirKizlar selam. Bat 17 aralik. Testi dun gece ama 5 saatlik idrarla yaptim. Bir sey gorebiliyor musunuz burada? Bat yaklastikca yine sabirsizliklar basladi bende ya of..
Naptın adet oldummuYok olmadım cnm
Yok kuzum olmadım aksam dr a gıdıcemNaptın adet oldummu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?