Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sag ol canim insallah Allah senin de gonlune gore versin tez zamanda. Yazmasam da takip ediyorum okuyorum hep sizleri. Peki sen bunda bir sey gorebildin mi?
Ben göremedim cnm ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah randevu aldım bende bütün tetkikler yapıldı bı rahim filmi kaldi.

Nerde yasıyodun cnm sen dur bakalım olmamakta kotu bende bıde bebek yoksada adet olmuyosam nabıcam
İstanbul'da cnm bende bir sknti yok dedi doktor esimde varikosel çıktı ama engel değil dendi bı rahim filmi kaldı benim insanda korkuyorum ama yaptirmam lazim. Randevu aldım onun için inferliteden bakalım ne dicekler

İstanbul'da cnm bende bir sknti yok dedi doktor esimde varikosel çıktı ama engel değil dendi bı rahim filmi kaldı benim insanda korkuyorum ama yaptirmam lazim. Randevu aldım onun için inferliteden bakalım ne dicekler
Korksanda mecbur saglık ıcın tatlım ıst mereso bende ıstdan bursaya evlendım aılem ıstda haftasonu ordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…