- Emoji Skoru
- 2.082
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.161
İnşallah seninki bebistir
Ben göremedim cnm ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah randevu aldım bende bütün tetkikler yapıldı bı rahim filmi kaldi.Sag ol canim insallah Allah senin de gonlune gore versin tez zamanda. Yazmasam da takip ediyorum okuyorum hep sizleri. Peki sen bunda bir sey gorebildin mi?
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzYok kuzum olmadım aksam dr a gıdıcem
Sizin ne kadar zamandır okmuyorBen göremedim cnm ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah randevu aldım bende bütün tetkikler yapıldı bı rahim filmi kaldi.
Insallah cnm sen nasılsınHadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Ben adet oldum cnm ya 3 gün gecikmeyle bugün oldum randevu aldım bende Zeynep Kamil hastanesinden bakalım ne diceklerInsallah cnm sen nasılsın
Nerde yasıyodun cnm sen dur bakalım olmamakta kotu bende bıde bebek yoksada adet olmuyosam nabıcamBen adet oldum cnm ya 3 gün gecikmeyle bugün oldum randevu aldım bende Zeynep Kamil hastanesinden bakalım ne dicekler
İstanbul'da cnm bende bir sknti yok dedi doktor esimde varikosel çıktı ama engel değil dendi bı rahim filmi kaldı benim insanda korkuyorum ama yaptirmam lazim. Randevu aldım onun için inferliteden bakalım ne diceklerNerde yasıyodun cnm sen dur bakalım olmamakta kotu bende bıde bebek yoksada adet olmuyosam nabıcam
Korksanda mecbur saglık ıcın tatlım ıst mereso bende ıstdan bursaya evlendım aılem ıstda haftasonu ordayımİstanbul'da cnm bende bir sknti yok dedi doktor esimde varikosel çıktı ama engel değil dendi bı rahim filmi kaldı benim insanda korkuyorum ama yaptirmam lazim. Randevu aldım onun için inferliteden bakalım ne dicekler
Sancaktepe cnm ben siz ne tarafKorksanda mecbur saglık ıcın tatlım ıst mereso bende ıstdan bursaya evlendım aılem ıstda haftasonu ordayım
sultangazı cnm karsısı sızın ah ıst özlenıyor yaSancaktepe cnm ben siz ne taraf
Ben göremedim cnm ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah randevu aldım bende bütün tetkikler yapıldı bı rahim filmi kaldi.
Hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... tabi bide bizlere de nasip etsinMerhaba kizlar dun test resmi paylasmistim bugun kan verdim sonuc çıktı 104 hamileymisim daha yeni bir gebelik
Ay inşallah benimde korkulu geçmezInsallah atlatirsin rahim filmini de. Ben de cektirmistim hic zor degil sakin korkma canim.
Cok tesekkur ederim canim amin amin insallah isteyen herkese:)Hayırlı olsun.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... tabi bide bizlere de nasip etsin
Özlersin tabiki Bursa uzak değil aslında ne kadarlık evlisinzN
sultangazı cnm karsısı sızın ah ıst özlenıyor ya
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahCok tesekkur ederim canim amin amin insallah isteyen herkese:)
20 ay cnm uzak degılde Cumartesi de oglene kdr calısınca 1 gun bıle gıdınce kalamıyorum aılemı evımı arkadaslarımı ozluyorum couguyşa gorusemıyorumÖzlersin tabiki Bursa uzak değil aslında ne kadarlık evlisinz
Haklısın arkadaşım ne diyim izlenir tabi20 ay cnm uzak degılde Cumartesi de oglene kdr calısınca 1 gun bıle gıdınce kalamıyorum aılemı evımı arkadaslarımı ozluyorum couguyşa gorusemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?