- Emoji Skoru
- 864
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.421
İnşallah test doğrudur canım ya allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)
Gözün aydın canım aynı gün aldık güzel haberi ben de sabah öğrendim :) Tüm isteyenlere nasip etsin allah
Ayy cok merak ediyorum sonucu paylaşmalisin bende sabah verdim tahlili saat 3de arycam sağlık ocağını cok heyecanlıyım Allahtan hayırlısıSağol canım kendimi aslında çok fazla ümitlendirmemeye çalışıyorum kan testine güvenicem yani açıkçası ama teşekkür ederim amin inşallah :)
Pko var bende ama normalde 1 hafta falan gecikmem olurdu ama ben kendi kendime adet olabiliyodum yani ilaca gerek kalmıyodu bu sefer bayağı uzun oldu meğersem bebiştenmiş Bayağı geç öğrendim ama
Ayy cok merak ediyorum sonucu paylaşmalisin bende sabah verdim tahlili saat 3de arycam sağlık ocağını cok heyecanlıyım Allahtan hayırlısı
Bende progestan kullandim ilk kullandigimda adet duzenlenmesi icin vermisti doktor ikinci kullanimimda da tedavi sirasinda aynen bebek rahime tutunmasi icin kullanmıştım bende pko var.Sağlık ocağında kan sonuçları hemen çıkıyor mu...
Bu gün bende sağlık ocağına kan verecektim geç kaldım malesef..bizim buradaki dokuzda kan alımını bırakıyormus..
Sonuçlarında yarın alacaktım...
Artık bu gün özel bir yerde verecem ama oda sonuçları yarın verecek...
Ben iki gün oldu hala adet olmadım..dün yaptığım teste çıkmadı...kistten şüpeleniyorum...
Ama ben birde günde üç defa vajinadan olmak suretiyle progesteron kullanıyorum..acaba o ilaçta geciktirme yapar mı
Daha önce düşük önleyici olarak kullandım...
Hamilelik öncesinde gebelik kolaylaştı diye de kullandım..bebek tutunsun diye doktor verdi ama ilk kez böyle gecikince acaba diyorum belki de ilaç geciktirdi
Bende progestan kullandim ilk kullandigimda adet duzenlenmesi icin vermisti doktor ikinci kullanimimda da tedavi sirasinda aynen bebek rahime tutunmasi icin kullanmıştım bende pko var.ek olarak hormon takviyesi de aliyordum bende gecikme olmamisti oyleyken. Eger senin her ay adetin duzenliyse bu gecikme teste deger hadi inşallah
Kişiden kişiye değişiyor bende de catlamayan yumurta vardi adetliyken doktor ultrasonla baktgnda söyledi adetimden bi hafta sonra tekrar gittim kistimin gittigini söyledi. Sonraki adetimde de gecikme yaşamamıştım. Idrar testi pek sağlıklı değil ya kan testi en doğrusu yarın test kesin ver haberini bekliyorum inşallah hamilesindirİdrar testi yaptım çıkmadı cnm..bu günde kan verecem ama bence yüzde doksan kist gibi bir şey olabilir... çünkü daha önceki muayenede çatlamayan yumurta vardi sanırım o geciktirdi..olsa idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum...
Ama inşallah hamileyimdir...
senin agrın vardı olman lazım yapsana bir testCanim ya uzulme vardir bir hayir ne diyeyim. Ben henuz olmadim bekliyorum. Test de yapmadim bir daha. Kismet artik.
Kişiden kişiye değişiyor bende de catlamayan yumurta vardi adetliyken doktor ultrasonla baktgnda söyledi adetimden bi hafta sonra tekrar gittim kistimin gittigini söyledi. Sonraki adetimde de gecikme yaşamamıştım. Idrar testi pek sağlıklı değil ya kan testi en doğrusu yarın test kesin ver haberini bekliyorum inşallah hamilesindir
senin agrın vardı olman lazım yapsana bir test
Ne kadar zamandr evlisin?Aslında bu ay biraz karışık oldu...
Bir den fazla yumurta vardi..bir tanesi çatlamış dedi ilişki günü verdi....
Diğeri için bir kaç gün sonra çağırdı çatlama iğnesi yapacaktı sanırım...( o zaman bilmiyordum tabi çatlama iğnesi yapacağını) ama gittiğimde elektrik yoktu ertesi gün gittim bu seferde doğuma gitti...
Sonra ki günde sordum iki gün sonra beni çağırmıştınız niye diye gerek olursa iğne yapacaktım dedi ama şimdi gerek yok dedi..o zaman işte progesteron verdi adet olmazsan gel dedi....
Ultrason görüntüsünden anladığım kadarı ile o yumurta yerinde duruyordu...
Aman öyle işte
Bu gün öğlen kan verdim zaten..yarın 2 çıkacak...
Artık hamile değilsem bile en azından doktora giderim bakalım ne yapacak söktürücü verecek yoksa kendiliğinden gelmesini bekliyecek...
Bu ay ilk kez ( her hangi bir sorun olmadı halde ) Klomen kullandım....oda başıma işten başka hiç bir şey yapmadı...
Biz gebelik olur diye beklerken kist yaptı...
Offf beeee..ömrü hayatımda ilk kez başıma geliyor
canim bekle kullanma ulrasonda görmek icin erkenKızlar 18 gün gecikme ardından dün testte pozitifi gördüm fakat bugün ne kese vardı kandada çıkmadı hamile değilmişim o kadar yaşadığım belirtiye rağmen ama bundan sonra test falan yapmam pkolarım duruyomuş tarlusal verdi ama kullanmıcam bi yanım hala umutlu çünkü bilmiyorum çok değişik duygular içindeyim
Kullanmak istemiyorum bende bide annem dedi ki kız çocukları dedi kendini hemen belli etmez dedi benim kalp atışlarını 3. Ayda duymuşlarcanim bekle kullanma ulrasonda görmek icin erken
sende nazli cikmissin baya bi bekle sabr et canimKullanmak istemiyorum bende bide annem dedi ki kız çocukları dedi kendini hemen belli etmez dedi benim kalp atışlarını 3. Ayda duymuşlar
Ya öyle bi his varki içimde o kadar kan testine muayeneye yok denmesine rağmen biyerde hala umudum varsende nazli cikmissin baya bi bekle sabr et canim
Degeriniz kac cikti pekiKızlar 18 gün gecikme ardından dün testte pozitifi gördüm fakat bugün ne kese vardı kandada çıkmadı hamile değilmişim o kadar yaşadığım belirtiye rağmen ama bundan sonra test falan yapmam pkolarım duruyomuş tarlusal verdi ama kullanmıcam bi yanım hala umutlu çünkü bilmiyorum çok değişik duygular içindeyim
2.00 çıktıDegeriniz kac cikti peki
2 küsür cikan birinin sonradan yukseldigini okumustum burda insallah sizinki de oyle olur2.00 çıktı
İnşallahh bende de öyle olur bi yanım umutlu bi yanımda ilacı kullan yoksa yoktur diyo ama bilmiyorum ki2 küsür cikan birinin sonradan yukseldigini okumustum burda insallah sizinki de oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?