Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar benimde adet günüm bugün pazartesi idrar testi yaptım çok az ışık da belli oluyor silik.salı günü yani dun de kan yaptım 1.20 çıktı değerlerim gebelik yok sayılıyor o rakamla a nedem 0 la çıkmadı diyorum .ondan sonra da bugün yaptım test öncelike göre daha belirgin kafam iyi ce karıştı eğer varsa bile geç döllenme olacak kesin biliyorum yani hamileysem13 14 günlük olur

Canım istersen başka marka bir testle tekrarla adetin gecikmeye devam ederse ve koyulaşırsa bir daha kan verebilirsin. kan testleri daha güvenilir ama inşallah bebeğin seninledir

yunus_ciklet ben dayanamadim test yaptim ama negatif. Olsa testte cikardi herhalde. Neyse artik hayirlisi. Insallah daha fazla gecikmez adetim

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var fikirlerinize ihtiyacım varr

14 aralık adet günümdü fakat adetten 3 gün önce eşimle korunmadan ilişkiye yaşadık 3 gün sonra yani 14 aralıkta adet oldum 5 gün sürdü şuan mide bulantım halsizliğim var ates basıyo sürekli hala adet sancım varmış gibi kasığımda sancılar var geç döllenme olmuş olabilir mi bu şekilde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı kafam çok karıştı

canım kanama beş gün sürdüyse adettir o

hani geç döllenme diyolar ya o olabilir mi diye dusundum bilemiyorum ilk defa korunmadık merak ettim

geç döllenmede adet görmezsin tatlım
ovu testi yap bence
diğer aya gelsin bebişlerimiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…