Pozitif İdrar Testi Örnekleri

aşagıda dosya yükle yazıyor oraya tıkla at canım
gözünaydın:)
darısı bize

Kızlar reglime 1 gün kala test yaptım böyle dağınık renk çıktı sizce nedir

Eklentiler

• D80A7546-7140-44D7-AAF2-8C5C75CA7071.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 181
canım idrarı çok damlatımca o koyuluk oluyor bir zaman sonra geçebilir belki

Gözün aydın canım aynı gün aldık güzel haberi ben de sabah öğrendim :) Tüm isteyenlere nasip etsin allah
Sağol canım ya ne güzel yarın kan vercem bakalım hayırlısı :) amiinnn nerde isteyen varsa Yarabbim nasip etsin inşallah

Kız sag gosterıp sol vurdun anlat
Sağol canım ya ne güzel yarın kan vercem bakalım hayırlısı :) amiinnn nerde isteyen varsa Yarabbim nasip etsin inşallah
bakım kac gun gectı ve testın markası ne

Kız sag gosterıp sol vurdun anlat

bakım kac gun gectı ve testın markası ne
Kız ne alakası var valla yapmıcaktım annem yap diyince dayanamadım sonuç bu çıktı :) üstekinin dış paketi sarı renkli adı predictorle başlıyo 20 ile 25 lira arası

Kız ne alakası var valla yapmıcaktım annem yap diyince dayanamadım sonuç bu çıktı :) üstekinin dış paketi sarı renkli adı predictorle başlıyo 20 ile 25 lira arası

Hayırlı olsun cnm..sağsaglim kucağına almayı nasip etsin Allah...

Sanirim erken gebelik testi yaptın değil mi

Birde neden adetin bu kadar geçti...pko var sende

Hayırlı olsun cnm..sağsaglim kucağına almayı nasip etsin Allah...

Sanirim erken gebelik testi yaptın değil mi

Birde neden adetin bu kadar geçti...pko var sende
Sağol canım kendimi aslında çok fazla ümitlendirmemeye çalışıyorum kan testine güvenicem yani açıkçası ama teşekkür ederim amin inşallah :)
Pko var bende ama normalde 1 hafta falan gecikmem olurdu ama ben kendi kendime adet olabiliyodum yani ilaca gerek kalmıyodu bu sefer bayağı uzun oldu meğersem bebiştenmiş Bayağı geç öğrendim ama

Bana vermediler adetle atilir dediler
İnşallah test doğrudur canım ya allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)
InsAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…