- Emoji Skoru
- 887
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.401
Atamıyorum canım ya çok denedim olmadıHizliresime yukle linki kopyala bura at canim
Kızlaarrrr o hayalet çizgiyi gördüm elim Ayağım titriyor şu an fotosu yüklenmiyo diyo yükleyemiyorum ama var ya
Ekran resmini çekip dosya yğkle yazan yerden yüklemeyi deneyin. Öyle olurAtamıyorum canım ya çok denedim olmadı
Yaptım şimdi yine negatifKız daha nolsun hado yap hemen at beklıyorum
Kızlar reglime 1 gün kala test yaptım böyle dağınık renk çıktı sizce nedir
Yaaa demeeeeTest bozuk
Tüm testlerimde böyle çıktı hepsimi bozuk banamı denk geldi anlamadımkiYaaa demeeee
Idrari cok damlatmis olabilirsinTüm testlerimde böyle çıktı hepsimi bozuk banamı denk geldi anlamadımki
Olabilir neyse yarım regl günüm şüphelerim belirtilerim var ama bakalım hayırlısı olsunIdrari cok damlatmis olabilirsin
Sağol canım ya ne güzel yarın kan vercem bakalım hayırlısı :) amiinnn nerde isteyen varsa Yarabbim nasip etsin inşallahGözün aydın canım aynı gün aldık güzel haberi ben de sabah öğrendim :) Tüm isteyenlere nasip etsin allah
bakım kac gun gectı ve testın markası neSağol canım ya ne güzel yarın kan vercem bakalım hayırlısı :) amiinnn nerde isteyen varsa Yarabbim nasip etsin inşallah
Kız ne alakası var valla yapmıcaktım annem yap diyince dayanamadım sonuç bu çıktı :) üstekinin dış paketi sarı renkli adı predictorle başlıyo 20 ile 25 lira arasıKız sag gosterıp sol vurdun anlat
bakım kac gun gectı ve testın markası ne
17 gün geçti benim tatlım anca gösterdi kendiniKız sag gosterıp sol vurdun anlat
bakım kac gun gectı ve testın markası ne
Kız ne alakası var valla yapmıcaktım annem yap diyince dayanamadım sonuç bu çıktı :) üstekinin dış paketi sarı renkli adı predictorle başlıyo 20 ile 25 lira arası
Sağol canım kendimi aslında çok fazla ümitlendirmemeye çalışıyorum kan testine güvenicem yani açıkçası ama teşekkür ederim amin inşallah :)Hayırlı olsun cnm..sağsaglim kucağına almayı nasip etsin Allah...
Sanirim erken gebelik testi yaptın değil mi
Birde neden adetin bu kadar geçti...pko var sende
Amiiin inşallah teşekkürlerÇok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah :)
Bana vermediler adetle atilir dedilerKaç gün gecikme yaptı sende canm...yarın sabah sağlık ocağına kan test verecem sonuçlara göre doktora giderim artık..
Peki kist olduğu zaman illa söktürücü mu veriyor
Yoksa belli bir zaman kendiliğinden adet olmayı mı bekliyorsun
InsAllah cnmİnşallah test doğrudur canım ya allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?