- Emoji Skoru
- 5.536
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.461
kızlarr hcg geçen hafta cuma yapmıştım 1 hafta önce sonuç geç çıktı 5,3 müş sizce ne olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim geçen cuma yaptırdığım hcg bugün geldi 5,3 tuhaf değil mi hep 00,1 çıkardıyunus_ciklet ben hala olmadim. Hafta sonuna kadar bekleyeyim diyorum. Bosuna umutlanmak istemiyorum.
Peki 5in üstü gebelik sayılmıyor mu??? :)))benim geçen cuma yaptırdığım hcg bugün geldi 5,3 tuhaf değil mi hep 00,1 çıkardı
5 üstü pozitif evet ama kan vereli 1 hafta oldu reglde oldum belirtim de yokPeki 5in üstü gebelik sayılmıyor mu??? :)))
Kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin canim5 üstü pozitif evet ama kan vereli 1 hafta oldu reglde oldum belirtim de yok
bilmiyorum hiç reglm de az geldiKimyasal gebelik gecirmis olabilirsin canim
He regl oldun.. Kimyasal mı yoksa üstünemi gördün acaba canım??5 üstü pozitif evet ama kan vereli 1 hafta oldu reglde oldum belirtim de yok
Istersen bi gebelik testi yapbilmiyorum hiç reglm de az geldi
regl de ilk günü çok ağrım oldu az sürsü 2 gün oldu bayagı 3 gün kahve leke geldi normalde 5 6 gün sürer ama mevsimselde olabilri hiç bilmiyorumHe regl oldun.. Kimyasal mı yoksa üstünemi gördün acaba canım??
korkuyorum negatiften önceki testim silik çıkmıltı hatta bir ilk idrarla bayagı belliydiIstersen bi gebelik testi yap
Canim korkma eger hamileysen ne guzel ama hamile degilsen en azindan aklindaki soru isareti gitsin ki bu ayi degerlendirebil rahat kafaylakorkuyorum negatiften önceki testim silik çıkmıltı hatta bir ilk idrarla bayagı belliydi
Ama böyle bi sonuç çıktıysa vardır yani bi sebebi bence ya test yap yada bi daha kan ver adetinde az gelmiş bak ama mevsimsel de olsa üşütsende o adet hertürlü kana dönüyo benim öyle oluyo yani hele üşüttüğümde daha güzel geliyoregl de ilk günü çok ağrım oldu az sürsü 2 gün oldu bayagı 3 gün kahve leke geldi normalde 5 6 gün sürer ama mevsimselde olabilri hiç bilmiyorum
Allahım inşallah ne kısa zamanda güzel haberi versin size.. Adetiniz gecikmeli mi? Düzenli mi? Veya herhangi bi tedavi uyguluyomusunuz?Öncelikle isteyen herkeze bebeklerini sağlıklı nasip etsin.benim acil bir sorum var ayin 16 sinda test yaptım negatif çıktı.20 sinde yaptım pozitif ve bu gün sabah idrarla yaptım yine negatif kafam karisti .bu gün adet günüm sana kadar bir belirti yok gibi ama emine değilim.biliyorum kan testi ver diceksiniz ama artık geçmeden de vermek istemiyorum 13 yıldır her ay nerdeyse kan veriyorum bu sefer vermek içimden gelmiyor .yine hüsran ve yıkım olcagi için cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden çok tşk ederim
hcg ise çizgin var hayırlı olsunbat 27 aralık sizce bir şey var mı?
Gebelik testi 1 haftadır yapıyorum ilk defa böyle çizgi çıktı Eylül ayında düşğk yaptım o da böyle silik çizgi çıkmıştı kafam karıştıhcg ise çizgin var hayırlı olsun
Bence adet gecikmesi en sagliklisi benimki bu şekildeydi ve ben malesef adet oldum inşallah sizinki bebistirbat 27 aralık sizce bir şey var mı?
İnş bebiştir canım Rabbim inş verir daha 6 gün var bat a bakalımBence adet gecikmesi en sagliklisi benimki bu şekildeydi ve ben malesef adet oldum inşallah sizinki bebistir
En kötüsü bu şekilde cikipta adet olmak zaten herşeyin hayrlisiİnş bebiştir canım Rabbim inş verir daha 6 gün var bat a bakalım