- Emoji Skoru
- 887
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.501
Tabikide testlerde negatif çıkıyo ama bi gidiyorsun hamilesin pozitif çıkıyo (ki bu durumu ben yaşadım çok berbat bişey) hamile değilsin diyorlar en güzeli kan valla inşallahhhh bu sefer hayırlı sonuçlarla dönersin rabbiimmm sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin imşallahhh tez zamandaBir belirti aramayı çok uzun zaman önce bıraktım.Eğer gelmez ise çarşambayakadar bekliyip kan vercem. O daha kesin sonuç .ak kara beli oluyor öteki türlü sürekli acaba var
İmşallahhh öyledir canım.. Ben kullandım ama umutlarını yıkmak istemem en güvendipim test oydu benimde ama malesef yanılttı beni bende 17. Gün gecikmede yaptım o markdan 5 dk içinde ikinci çizgi çok hafif belirdi ana ertesi gün doktora gittiğimde gebelik yoktuMerhabalar kızlar;
ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum(inşAllah öyledir..) ya da hayırlısı. Şüpheli ilişki üzerinden 18 gün geçti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? Predictor Earyl marka test. Kullananınız var mı?
İmşallahhh öyledir canım.. Ben kullandım ama umutlarını yıkmak istemem en güvendipim test oydu benimde ama malesef yanılttı beni bende 17. Gün gecikmede yaptım o markdan 5 dk içinde ikinci çizgi çok hafif belirdi ana ertesi gün doktora gittiğimde gebelik yoktuama bilemem belki sana doğru sonuç verir
canım benim içimde senin hamile olduğun yönünde kuvvetli bir his var bence bebek oluşma aşamasında geç döllenme olmuştur belki bilemiyorum inşallah öyledir bence aynı testi 2 gün sonra evde tekrarlamalısınİmşallahhh öyledir canım.. Ben kullandım ama umutlarını yıkmak istemem en güvendipim test oydu benimde ama malesef yanılttı beni bende 17. Gün gecikmede yaptım o markdan 5 dk içinde ikinci çizgi çok hafif belirdi ana ertesi gün doktora gittiğimde gebelik yoktuama bilemem belki sana doğru sonuç verir
Şu anda ne yaşıyosam içimde yaşıyorum o hayal kırıklığı doktorun rahat bi şekilde kese yok kist var ama kan vet falan böyle rahat ve umutsuz konuşması ben sanki kendliğimden hamile kalamayacakmışım da hani 1 sene bekleyelim işte umut vermek olsun gibi konuşması çok yıpratıyo ve yıkıyo eşimde yanımda değil olursa olur olmassa olmaz modunda etrafındaki herkesin ayy şöyle doğum yaptım ayy böyle doğum yaptım ay korunurken hamile kalmışım istemedim ama doğuedum gibi konuşmaları bu yaşımda o kadar mahveyyiki 22 yaşındayım ana 50 yaşında gibi hissediyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo illaki bi internete girip mutlaka bişeyler araştırıyorum ve o dediğin kanamayaı ben yaşadım 10 gün önce peçeteyi dolduracak kadar pembemsi bi akıntı geldi ve geçti başka hiçbişey gelmedi bunu yaşadım ama ona rağmen herşey negatif çok tuhafıma gidiyoÜzülme lütfen, rahat ol. Stres bile hamile almayı engelliyormuş.. İnşAllah gelecek ay başında hamiş kalırsın canım..
Ben de birkaç gün daha bekleyeyim ozaman. İmplantasyon kanaması da yok. Ayy insan ister istemez stres oluyor yani ama biz yine de sakin kalmaya çalışalım..
Ay ağzından bal damlıyor kurban olurum ben sana teşekkür ederim :) ama keşke o umudu bende hissetsem yaptığım bütün testleri attım zaten gördükçe sinirim bozuldu bak şimdi belimin sağ tarafına bazen böyle kramp gibi giriyor geçiyo sol kasığım rahmine doğru bazen kasılıyo hissediyorum oda geçiyo bi süre sonra (bu arada iltihap falan yok yani bakıldım doktora) sık idrara çıkıyorum şu anda gribim ama bu belirtiler hala devam ediyo bazen adet olucakmışım gibi ağrı yaşıyorum gelen giden yokcanım benim içimde senin hamile olduğun yönünde kuvvetli bir his var bence bebek oluşma aşamasında geç döllenme olmuştur belki bilemiyorum inşallah öyledir bence aynı testi 2 gün sonra evde tekrarlamalısın
onu sana yazmadım sen muhtemelen hamilesin canım. diğer silik gören arkadaşa yazdımMarkası labaquick
Valla dediğim gibi unuttum 1 saat sonra aklıma geldi yarın sabah ilk idrarla yapmak nasip olursa bir daha yapıcam
kan vermişmiydin birde regl düzenlimdir.Merhabalar kızlar;
ben de geç döllenmeden şüpheleniyorum(inşAllah öyledir..) ya da hayırlısı. Şüpheli ilişki üzerinden 18 gün geçti. 14 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu, tam 1 haftadır tık yok..
Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? Predictor Earyl marka test. Kullananınız var mı? nasıldır acaba..
Gttım cnm sag yumurtqlıkta kocamann yumurtq kalmıs adet olmam ıcın tarlusal a basladm yumurtam catşamamıs stres yapmaktan sanrmcanım noldu sen gittin mi doktora merak ettim
Bak ne güzel açıklama yapmış sana kuzum valla bende rahatladım şimdi ne yalan söyliyim güzelce bakmış demekki ne oldupunuda öğrenmiş oldun hadi önümüzdeki ay hayırlı haberler imşallahhh doktor bana yumrtan var yada yok demediği için ben içmedim ilacıGttım cnm sag yumurtqlıkta kocamann yumurtq kalmıs adet olmam ıcın tarlusal a basladm yumurtam catşamamıs stres yapmaktan sanrm
Pozitif gibi canım baya belli hakkinda hayırlısı olsun inşallahbat 27 aralık sizce bir şey var mı?
Gttım cnm sag yumurtqlıkta kocamann yumurtq kalmıs adet olmam ıcın tarlusal a basladm yumurtam catşamamıs stres yapmaktan sanrm
Yani tahmin ettiğin gibi testler yanılmamış demekki çatlama olmamış ama tarlusal yerine çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlatsa olmazmıydı acabaGttım cnm sag yumurtqlıkta kocamann yumurtq kalmıs adet olmam ıcın tarlusal a basladm yumurtam catşamamıs stres yapmaktan sanrm
Hayırlısı olsun hakkımızda canım yok ben keşke hamile olsam değilim canım uğraşıyoruz olacak inşaAllahAy ağzından bal damlıyor kurban olurum ben sana teşekkür ederim :) ama keşke o umudu bende hissetsem yaptığım bütün testleri attım zaten gördükçe sinirim bozuldu bak şimdi belimin sağ tarafına bazen böyle kramp gibi giriyor geçiyo sol kasığım rahmine doğru bazen kasılıyo hissediyorum oda geçiyo bi süre sonra (bu arada iltihap falan yok yani bakıldım doktora) sık idrara çıkıyorum şu anda gribim ama bu belirtiler hala devam ediyo bazen adet olucakmışım gibi ağrı yaşıyorum gelen giden yokkorkuyorum test yapmaya bu arada kan değerinim 2.00 çıktı... Bide sen hamile misin??
Allahım herşeyin zamanını o kadar iyi biliyo ki elbet yani mutlaka bi günde bizde o güzel haberi alıcaz inşallahhhh canım sen ne kadardır uğraşıyosunuz tedavi falan mı görüyorsunuz?Hayırlısı olsun hakkımızda canım yok ben keşke hamile olsam değilim canım uğraşıyoruz olacak inşaAllah
Evet cnm catlamamıs yumurta duruyo orda kost oluyo adetle atılıyo hamıle kalamıyoruz dr nana dedıkı stres cok etkılet ko bendede bolbol varCanm o çatlamış yumurta kisti mı oluyor acaba..ne dedi doktor sana..
Bende kan vermiştim sonuç negatif tabiki
Dün geç saatte adet oldum bu gün az az geliyor
Yarın doktora gidecem kist felan var mı diye
İnşallah sende bende adet ile atarız da bir de kist ile ugramayiz
Ama cnm kalıtesı ve buyuklugu neydı bılmıyorum 39.gunumdukı yumurtalıgın ıcındeydı artk atılması gerek o demıstı bana buay denerım lh testıne gore gıderım dr a olmadı bakalkm catlıcakmkYani tahmin ettiğin gibi testler yanılmamış demekki çatlama olmamış ama tarlusal yerine çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlatsa olmazmıydı acaba
5 se gebleik vardır demek canım ama dediğin gibi kimsayal olmuş olabilirbenim geçen cuma yaptırdığım hcg bugün geldi 5,3 tuhaf değil mi hep 00,1 çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?