Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bugün tekrar kan testi yaptım 2 gun öncekiyle ayni çıktı 1.20 ama 3gündür idrar testi yapıyorum hepsi de pozitif ve adette 1 gun geciyor niye bisey çıkmıyor anlamadım

Allahım herşeyin zamanını o kadar iyi biliyo ki elbet yani mutlaka bi günde bizde o güzel haberi alıcaz inşallahhhh canım sen ne kadardır uğraşıyosunuz tedavi falan mı görüyorsunuz?
Canım benim oğlum var 8 yaşında 2 yıldır ikinci çocuk için çabalıyoruz olmadı hiç bir sorun olmadığı halde tedaviye başladık ilk ay sadece çatlatma iğnesi oldum gününü kaçırıyorsunuz galiba dedi doktorum tutmadı bu ay klomen kullandım aslında yumurtlamam da sorun yok ama çok yumurtan olsun şansımız çoğalsın dedi doktorum 2 tane yumurtam oldu bu akşam da çatlatma iğnesi oldum bekliycez artık tutmazsa 2 ay daha bu şekilde deniycez olmadı tüp bebek olacak ama insanın zoruna gidiyor sorun yokken tedaviler vs. Hayırlısı artık

Allah bağışlasın canım ama ben şunu anladım ki biz çok sabırsısız hemen herşey olsun istiyoruz ama Rabbim o kadar büyükki zamanı gelince sağlıklı sıhhatli evlat nasip ediyo mutlaka ben ailenin 3. Çocuğuyum ve 10 sene sonra olmuşum kendiliğinden sen düşün artık :) rabbim gerçekten ol dediği zaman oluyo biz ne yaparsak boş yani he tedavi olunması gerekiyorsa tabiki olucaksın ama hiçbir sorun yokken de bence kendini strese sokma kuzum ya ben artık o gün doktor kontrolünden sonra kendimi kasmamaya başladım normalde eşimle bebek düşüncesiyle beraber olurdum ama attım o düşünceyi kafamdan vücudumu dinlemekten azda olsa Vazgeçtim ama Rabbim senin hakkında hayırlısı versin imşallahhh çok bekletmeden sağlıklı bi şekilde kavuş bebeğine

Ya kızlar sol tarafıma kasık ve bel olmak üzere aynı anda ağrı giriyor ve ayaklarım buz gibi oluyo bi anda neden ki? Bu iki uç gündür böyle merak ettim

Inşallah canım benimde öyle olurda mucize gerçekleşir.iyi dileklerin için çok ama çok tşk ederim .rabbim hepimizenasipetsin.çok bekletmesin

Inşallah canım benimde öyle olurda mucize gerçekleşir.iyi dileklerin için çok ama çok tşk ederim .rabbim hepimizenasipetsin.çok bekletmesin
Hayırlı zamanda hayırlı güzel haberler alalım inşallahhhh canım ne demek burda birbirimize destek olmak için varız nihayetinde bizim durumumuzda olmayanlar bizi fazla anlamıyorlar malesef o yüzden burda konuşup rahatlıyoruz az da olsa :)

Burası gerçektn ümit etmeyi vaz gecmemeyi öğretiyor .ve cok iyi geliyor iyki böyle bir forum var.birde birsey sorucam canım.roll marka gebelik testi hiç duydun mu

Burası gerçektn ümit etmeyi vaz gecmemeyi öğretiyor .ve cok iyi geliyor iyki böyle bir forum var.birde birsey sorucam canım.roll marka gebelik testi hiç duydun mu
Evet gerçekten buraya üye olduğumdan beri ümidimi kaybetmedim yani hep bi umut oluyo mutlaka..
Hiiç duymadım desem benim burda certain var normal gebelik testi bide erken olarak predictor var ama ben certainden memnunum varsa var yoksa yok gösteriyo yani

Bende ki bu teste normal test ilk defa kullandım bu markayı bir gün önce pozitif bir gün sonra negatif çıkardı o yüzden sordum cnm

Bende ki bu teste normal test ilk defa kullandım bu markayı bir gün önce pozitif bir gün sonra negatif çıkardı o yüzden sordum cnm
Güvenme bence o teste canım bulunduğun yerde certain marka satılıyosa ondan alabilirsiniz yada plantest var oda iyi

Bol bol incir yiyin kuru yumurta besler 10.güne kadar sonra hem ceviz hem incir yiyin adete kadar kızımda ögle hamile kalmıştım ben :) ultrasonda bile hızlı ve saglıklısı büyüdüğünü söylemişti doktor ilaçsız :) stres ten uzak durun inş en kısa zamanda isteyen herkeze nasip etsin rabbim

gösterdi mi cinsiyetini yaramaz?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sessizce takip ediyordum 3 yılbeklediğimşz haberi adet günümde aldım beta hcg 150 çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları şimdi randevu aldım doktoruma 3 ocakta inş keseyide görebiliriz

Canim az kalmis, 2 numaranin cinsiyeti ne oldu simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…