- Emoji Skoru
- 251
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.521
Canım benim oğlum var 8 yaşında 2 yıldır ikinci çocuk için çabalıyoruz olmadı hiç bir sorun olmadığı halde tedaviye başladık ilk ay sadece çatlatma iğnesi oldum gününü kaçırıyorsunuz galiba dedi doktorum tutmadı bu ay klomen kullandım aslında yumurtlamam da sorun yok ama çok yumurtan olsun şansımız çoğalsın dedi doktorum 2 tane yumurtam oldu bu akşam da çatlatma iğnesi oldum bekliycez artık tutmazsa 2 ay daha bu şekilde deniycez olmadı tüp bebek olacak ama insanın zoruna gidiyor sorun yokken tedaviler vs. Hayırlısı artıkAllahım herşeyin zamanını o kadar iyi biliyo ki elbet yani mutlaka bi günde bizde o güzel haberi alıcaz inşallahhhh canım sen ne kadardır uğraşıyosunuz tedavi falan mı görüyorsunuz?
Allah bağışlasın canım ama ben şunu anladım ki biz çok sabırsısız hemen herşey olsun istiyoruz ama Rabbim o kadar büyükki zamanı gelince sağlıklı sıhhatli evlat nasip ediyo mutlaka ben ailenin 3. Çocuğuyum ve 10 sene sonra olmuşum kendiliğinden sen düşün artık :) rabbim gerçekten ol dediği zaman oluyo biz ne yaparsak boş yani he tedavi olunması gerekiyorsa tabiki olucaksın ama hiçbir sorun yokken de bence kendini strese sokma kuzum ya ben artık o gün doktor kontrolünden sonra kendimi kasmamaya başladım normalde eşimle bebek düşüncesiyle beraber olurdum ama attım o düşünceyi kafamdan vücudumu dinlemekten azda olsa Vazgeçtim ama Rabbim senin hakkında hayırlısı versin imşallahhh çok bekletmeden sağlıklı bi şekilde kavuş bebeğineCanım benim oğlum var 8 yaşında 2 yıldır ikinci çocuk için çabalıyoruz olmadı hiç bir sorun olmadığı halde tedaviye başladık ilk ay sadece çatlatma iğnesi oldum gününü kaçırıyorsunuz galiba dedi doktorum tutmadı bu ay klomen kullandım aslında yumurtlamam da sorun yok ama çok yumurtan olsun şansımız çoğalsın dedi doktorum 2 tane yumurtam oldu bu akşam da çatlatma iğnesi oldum bekliycez artık tutmazsa 2 ay daha bu şekilde deniycez olmadı tüp bebek olacak ama insanın zoruna gidiyor sorun yokken tedaviler vs. Hayırlısı artık
Inşallah canım benimde öyle olurda mucize gerçekleşir.iyi dileklerin için çok ama çok tşk ederim .rabbim hepimizenasipetsin.çok bekletmesinTabikide testlerde negatif çıkıyo ama bi gidiyorsun hamilesin pozitif çıkıyo (ki bu durumu ben yaşadım çok berbat bişey) hamile değilsin diyorlar en güzeli kan valla inşallahhhh bu sefer hayırlı sonuçlarla dönersin rabbiimmm sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin imşallahhh tez zamanda
İnş canım inşPozitif gibi canım baya belli hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı zamanda hayırlı güzel haberler alalım inşallahhhh canım ne demek burda birbirimize destek olmak için varız nihayetinde bizim durumumuzda olmayanlar bizi fazla anlamıyorlar malesef o yüzden burda konuşup rahatlıyoruz az da olsa :)Inşallah canım benimde öyle olurda mucize gerçekleşir.iyi dileklerin için çok ama çok tşk ederim .rabbim hepimizenasipetsin.çok bekletmesin
Burası gerçektn ümit etmeyi vaz gecmemeyi öğretiyor .ve cok iyi geliyor iyki böyle bir forum var.birde birsey sorucam canım.roll marka gebelik testi hiç duydun muHayırlı zamanda hayırlı güzel haberler alalım inşallahhhh canım ne demek burda birbirimize destek olmak için varız nihayetinde bizim durumumuzda olmayanlar bizi fazla anlamıyorlar malesef o yüzden burda konuşup rahatlıyoruz az da olsa :)
Evet gerçekten buraya üye olduğumdan beri ümidimi kaybetmedim yani hep bi umut oluyo mutlaka..Burası gerçektn ümit etmeyi vaz gecmemeyi öğretiyor .ve cok iyi geliyor iyki böyle bir forum var.birde birsey sorucam canım.roll marka gebelik testi hiç duydun mu
Bende ki bu teste normal test ilk defa kullandım bu markayı bir gün önce pozitif bir gün sonra negatif çıkardı o yüzden sordum cnmEvet gerçekten buraya üye olduğumdan beri ümidimi kaybetmedim yani hep bi umut oluyo mutlaka..
Hiiç duymadım desem benim burda certain var normal gebelik testi bide erken olarak predictor var ama ben certainden memnunum varsa var yoksa yok gösteriyo yani
Güvenme bence o teste canım bulunduğun yerde certain marka satılıyosa ondan alabilirsiniz yada plantest var oda iyiBende ki bu teste normal test ilk defa kullandım bu markayı bir gün önce pozitif bir gün sonra negatif çıkardı o yüzden sordum cnm
Bir daha ki sefere yazdığın markalardan alırım ama henüz hastalanmadimbakalım herseyin hayirlisiGüvenme bence o teste canım bulunduğun yerde certain marka satılıyosa ondan alabilirsiniz yada plantest var oda iyi
Hayrlisi olsun ne olduğunu öğrendim en azindanGttım cnm sag yumurtqlıkta kocamann yumurtq kalmıs adet olmam ıcın tarlusal a basladm yumurtam catşamamıs stres yapmaktan sanrm
Evet cnm yenı ay yenı umutlar dıcez ıns buay yumurtaları catlatıcazHayrlisi olsun ne olduğunu öğrendim en azindan
Bol bol incir yiyin kuru yumurta besler 10.güne kadar sonra hem ceviz hem incir yiyin adete kadar kızımda ögle hamile kalmıştım ben :) ultrasonda bile hızlı ve saglıklısı büyüdüğünü söylemişti doktor ilaçsız :) stres ten uzak durun inş en kısa zamanda isteyen herkeze nasip etsin rabbim
pozitif :)Ben predictor early erken gebelik testi yaptım 4 kere sonuçlar böyle kızlar sizce ??
Canim az kalmis, 2 numaranin cinsiyeti ne oldu simdi?Bol bol incir yiyin kuru yumurta besler 10.güne kadar sonra hem ceviz hem incir yiyin adete kadar kızımda ögle hamile kalmıştım ben :) ultrasonda bile hızlı ve saglıklısı büyüdüğünü söylemişti doktor ilaçsız :) stres ten uzak durun inş en kısa zamanda isteyen herkeze nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?