Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Malesef yine yok cnm sancılarım basladi ufak ufak ama kendi yok saklıyor hala dogumda sürpriz yapacak sanırım :)

Allah Allah çok nazlı ve gizemli çıktı senin bu 2 numara :)
ee eşyaları kıyafetleri ne yaptın o vakit?

İş yapma agrı oluyor normal.Adetini 1 hafta geçsin bekle.
Gerçekten mi etrafımda ki herkes olmaz diyor sanki adet olucam öyle bi ağrı ara ara giriyor adetime daha 5 gün var sonra geçer mi?

Agri cok normal. Hatta ben 2. Hamileligimi belimin cok agrimasindan suphelenip erken ogrenmistim. Kadik ve bel agrisi hamilelikte normal yani
Biraz olsun içim rahatladı teşekkür ederim cevaplarınız için

Gerçekten mi etrafımda ki herkes olmaz diyor sanki adet olucam öyle bi ağrı ara ara giriyor adetime daha 5 gün var sonra geçer mi?
Canım benim ilk hamileligimde nerdeyse doğuma kadar ağrım olmuştu. Bu ikinci hamileligimde de ilk baslarda baya oldu yeni yeni azaldi ağrım. Kişiden kisiye degisiyo hic ağrısiz olanlar da var tabi. Rabbim sana bagislasin meleğini inşallah

Merhabalar,
3 gün gecikmeyle yaptığım test sonucu ilk 5 dk içinde bu haldeydi. Allah bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Ayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) belirtilerin neydi peki yazar mısın rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…