- Emoji Skoru
- 887
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.561
Yaaa bişey rica etsem imkânın varsa erken gebelikte yapar mısın :) ??? Ayrıca o çizgi 5 dk içinde mi çıktı kuzum??Ay hiç bilmiyorum kafayı yerim herhalde :)
Aynı marka canım labaquick markası
Canim cok guzel artmış bence degerin stres yapma rahat ol ki bebeginde sıkı sıkı tutunsun:)Ay hiç bilmiyorum kafayı yerim herhalde :)
Aynı marka canım labaquick markası
heveslen bnceKızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm ve pcos varbat 27 aralık
Malesef yine yok cnm sancılarım basladi ufak ufak ama kendi yok saklıyor hala dogumda sürpriz yapacak sanırım :)
Şimdiden belli olmaz ki.25. Yap benceKızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm ve pcos varbat 27 aralık
Predictor 1 tane yapman yeterliydiBen predictor early erken gebelik testi yaptım 4 kere sonuçlar böyle kızlar sizce ??
E hcg imi bu test hamilesin Tabiki ama erken gitme ki üzmesinler seni.Biraz geçsin adetiniŞimdiden belli olmaz ki.25. Yap bence
Amaaaan tam surpriz :))Evet tatlım az kaldı onu hiç göremedik bir kız dediler bir erkek dediler eşi hep genital bölgesinde görünmüyor bir türlü
Şimdiden belli olmaz ki.25. Yap bence
Hcg test bilmiyorum ki ağrımda var bi düştüğümde var sanırım düşecek bu da kısmetE hcg imi bu test hamilesin Tabiki ama erken gitme ki üzmesinler seni.Biraz geçsin adetini
İş yapma agrı oluyor normal.Adetini 1 hafta geçsin bekle.Hcg test bilmiyorum ki ağrımda var bi düştüğümde var sanırım düşecek bu da kısmet
Gerçekten mi etrafımda ki herkes olmaz diyor sanki adet olucam öyle bi ağrı ara ara giriyor adetime daha 5 gün var sonra geçer mi?İş yapma agrı oluyor normal.Adetini 1 hafta geçsin bekle.
Evet adet agrısı ve şişkinlik oluyor.Hiç mi hamile olmamış onlar.Gerçekten mi etrafımda ki herkes olmaz diyor sanki adet olucam öyle bi ağrı
İki tane çocukları var çoğunun bir düşüğüm olduğu için korkuyorlar onlardaEvet adet agrısı ve şişkinlik oluyor.Hiç mi hamile olmamış onlar.
Alakası yok saçmalayıp korkutmasınlar seni.İki tane çocukları var çoğunun bir düşüğüm olduğu için korkuyorlar onlarda
Agri cok normal. Hatta ben 2. Hamileligimi belimin cok agrimasindan suphelenip erken ogrenmistim. Kadik ve bel agrisi hamilelikte normal yaniİki tane çocukları var çoğunun bir düşüğüm olduğu için korkuyorlar onlarda
Evet cnm beyaz krem kahverengi yeşil sarımsı seyler aldım ortak olsun diye napalm :)Allah Allah çok nazlı ve gizemli çıktı senin bu 2 numara :)
ee eşyaları kıyafetleri ne yaptın o vakit?
Biraz olsun içim rahatladı teşekkür ederim cevaplarınız içinAgri cok normal. Hatta ben 2. Hamileligimi belimin cok agrimasindan suphelenip erken ogrenmistim. Kadik ve bel agrisi hamilelikte normal yani
Canım benim ilk hamileligimde nerdeyse doğuma kadar ağrım olmuştu. Bu ikinci hamileligimde de ilk baslarda baya oldu yeni yeni azaldi ağrım. Kişiden kisiye degisiyo hic ağrısiz olanlar da var tabi. Rabbim sana bagislasin meleğini inşallahGerçekten mi etrafımda ki herkes olmaz diyor sanki adet olucam öyle bi ağrı ara ara giriyor adetime daha 5 gün var sonra geçer mi?
Ayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) belirtilerin neydi peki yazar mısın rica etsem?Merhabalar,
3 gün gecikmeyle yaptığım test sonucu ilk 5 dk içinde bu haldeydi. Allah bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?