- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.721
of offf bizde görsek şu çift çizgileri rabbim hepiniz anne olun inşallah kızlar. bugün test yaptım yine tek çizgi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Canım benim gorumcem de şu an 8 haftası içinde o adet olacağı gün yaptırmıştı 260 civarı bir sonuç çıktı 4 gün sonra yaptı 1430 çıkmıştı yani canım sen geç kalmadan git bebeğini gör kalp atışını hisset :)
Ay canım ya kusura bakma inan unuttumBir sorun yok inşallah cevap vermedin hala
elifcim sonucunu göremedim nedir hamilemisin?[/QUOT
Evet canım gebeyim...inş Rabbim hayırlısyla kucağıma almayı da nasip eder...dua edin...
Çok Yeni o zaman Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinAy canım ya kusura bakma inan unuttum
kan tahlili sonucum 21.30 çıktı 3 haftalık dedi doktor
Mrb cnm kusura bakmassan bisi sorabilir miyim senin adetin gecikti mi yoksa once mi yaptrdn testiAy canım ya kusura bakma inan unuttum
kan tahlili sonucum 21.30 çıktı 3 haftalık dedi doktor
Bu tahlili regl olmama 5 gün kala yaptırdım canımMrb cnm kusura bakmassan bisi sorabilir miyim senin adetin gecikti mi yoksa once mi yaptrdn testi
Tsk ederim canm Allahim sag salim kucagna almayi nasip etsin.Bu tahlili regl olmama 5 gün kala yaptırdım canım
maşallah baya belli hamilesiniz hayırlı olsunLütfenn bakınnn. Ovülasyondan sonraki 5. Günümde yaptım. Hemen çıktı. Adetime 6 gün var sizce hamilemiyimmmm
evet hayırlı olsunLütfenn bakınnn. Ovülasyondan sonraki 5. Günümde yaptım. Hemen çıktı. Adetime 6 gün var sizce hamilemiyimmmm
Bu kadar erken belli oluyor mu ama ilk hamileliğim olucak pek bi bilgim yokmaşallah baya belli hamilesiniz hayırlı olsun
TebriklerLütfenn bakınnn. Ovülasyondan sonraki 5. Günümde yaptım. Hemen çıktı. Adetime 6 gün var sizce hamilemiyimmmm
bu kadar erken belli olmaz canım ovulasyon tarihini yanlış biliyor olabilirsin belki erken yumurtladın bir de çatlatma iğnesi vs. olmadın değil mi o yalancı pozitif verir 12 günden önceBu kadar erken belli oluyor mu ama ilk hamileliğim olucak pek bi bilgim yok
zaten teste göre bariz hamilesin canım :)Hayr iğne gilan olmadım . Bir önceki hastalığım 6 aralıktaydı takip ediyorum 21 i yumurtlama günüydü. Eczanelerde satılan hassas 10 gün içinde belli eden testlerden aldım hemen bu silik çizgi çıktı. Göğüslerim dolgunlaştılar. Uçları kalınlaştı midem hafif bulanıyor kasıklarıma ara ara batmalar oluyor çok halsizleştim
Hamilesin canım hayırlı olsun...Allah tamamına erdrsin inş...Lütfenn bakınnn. Ovülasyondan sonraki 5. Günümde yaptım. Hemen çıktı. Adetime 6 gün var sizce hamilemiyimmmm