- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.741
Çok teşekkürler canım...Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin Yeni yıl hediyesi minik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım...Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin Yeni yıl hediyesi minik
Bu kadar erken çıkar mı sizceHamilesin canım hayırlı olsun...Allah tamamına erdrsin inş...
Canım çok sevindim Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bugün kan verdim tekrar beta-HCG 57.78 çıktı çok şükür :)
Çok hafif bir çizgi var gibi canım adetin gecikti mi , inşallah vardır bebişinMerhaba kızlar bugün yaptıgım idrar testini atıyorum sizce sonuç nedir
Adetim geçikeli bugün 6. Günüm 2 gün önce test yapmıştım bundan dha hafif bir çizgi vardı bunu bugün yaptım kafam çok karştı yaÇok hafif bir çizgi var gibi canım adetin gecikti mi , inşallah vardır bebişin
Eğer koyulaşma da olduysa hamile olabilirsin büyük ihtimalle , kan testi yaptır bence en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzAdetim geçikeli bugün 6. Günüm 2 gün önce test yapmıştım bundan dha hafif bir çizgi vardı bunu bugün yaptım kafam çok karştı ya
Amin inşaAllah canım Rabbim cümlemize nasip etsin ❤Canım çok sevindim Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Bende adetimden 5 gün önce erkn gebelik testyle öğrendim...adetime 2 gün kalada kan testi yptrdım ve gebelik çıktı...insan hem inanamıyor hem sabırsazlanıyor...bnde hala inanamıyorum...Bu kadar erken çıkar mı sizce
Canım hafif bi çizgi var gibi ama en sağlıklısı kan testi yaptırMerhaba kızlar bugün yaptıgım idrar testini atıyorum sizce sonuç nedir
Amiiinnn canım.Rabbim en kısa zamn da isteyen herkese nasip etsin inş...hamile olanların allah bebeklerine kavuşmayı nasip etsin bizede dua edin kızlar inşallah sağlıklı doğurun bebişlerinizi rabbim ayaklarını taşa değdirmesin
BİR hafta önce falan yaptırdım kan testi negatifti degerin yükselme şnsı varmıCanım hafif bi çizgi var gibi ama en sağlıklısı kan testi yaptır
Bazen olabiliyo..benim araştrdığım kadaryla geç döllenme olabiliyomuş canım..BİR hafta önce falan yaptırdım kan testi negatifti degerin yükselme şnsı varmı
Şimdi yaptım bu testi yorumunuz nedirbu kadar erken belli olmaz canım ovulasyon tarihini yanlış biliyor olabilirsin belki erken yumurtladın bir de çatlatma iğnesi vs. olmadın değil mi o yalancı pozitif verir 12 günden önce
Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAy canım ya kusura bakma inan unuttum
kan tahlili sonucum 21.30 çıktı 3 haftalık dedi doktor
Sagol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ❤Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pozitif tabiki hayırlı olsun :)Şimdi yaptım bu testi yorumunuz nedir
Adet günüm geçmedi ama nasıl çıkabiliyorPozitif tabiki hayırlı olsun :)