• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kuzum benim 5 gün varken aynı bu şekilde çıktı hatta ilk 3 dk çok silik çıktı bekledikce rengi kızardı :D idrar tahlili yaptığım gün kan tahlili de yaptım 21.30 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar ettim 57.78 çıktı çok çok yeni daha 2-3 haftalık dedi doktor seninde öyledir canım hayırlı olsun ❤
Adet günüm geçmedi ama nasıl çıkabiliyor

Kuzum benim 5 gün varken aynı bu şekilde çıktı hatta ilk 3 dk çok silik çıktı bekledikce rengi kızardı :KK70: idrar tahlili yaptığım gün kan tahlili de yaptım 21.30 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar ettim 57.78 çıktı çok çok yeni daha 2-3 haftalık dedi doktor seninde öyledir canım hayırlı olsun ❤
Ayy hadi inşallah yarın bende test yaptırıp muayene olucam dua ette bendede öyle olsun canımm

Lütfenn bakınnn. Ovülasyondan sonraki 5. Günümde yaptım. Hemen çıktı. Adetime 6 gün var sizce hamilemiyimmmm
benim ovulasyon tarihim kesindi. bende de yumdan 5gun sonra pozitif cikti idrarda. suan 3.5yasinda ;) hayirli olsun.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 200
Ya ben çok kötüyüm benim durumum u yaşayan varmı altı hafta bei günlük kalp atışı yok alttanda baktı yok atarmı sizce
Bekle baklak
Embriyo vr benm 10 haftalikken 6. haftada kaldi kalb atisi alamadik 3 hafta önce ilacla düsürldü :(
Rabbim sana ystmasin cnm 7. haftada baya bi sekillenmesi lazimdi

Back
X