Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yeni hamisler yuksege uzanmayin gerekli olmadikca ayakta kalmayin kanamaniz olmamasi icin bu cok onemli ben kac kez kanama yasadim birinde cok ayakta kaldigim icin digerlerinde de yattigim halde oldu .

Allah kucagına Saglıklı almayı nasip etsin ne mutlu sana. Sende dua et inşallah bende en kısa zamanda kardeş getiteyim oğluma :)
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin nasıl bir duygu istek olduğunu biliyorum, allahım hepimize hayırlı Nur topu gibi evlatlar versin

Yeni hamisler yuksege uzanmayin gerekli olmadikca ayakta kalmayin kanamaniz olmamasi icin bu cok onemli ben kac kez kanama yasadim birinde cok ayakta kaldigim icin digerlerinde de yattigim halde oldu .
Ben spora gidiyordum ya bilmeden ,tepine tepine ,nede olsa olmuyor diye

Kanda görmeden sevineyimmi peki testin yanılma payı olursa
bence yok ama git al bitane daha adi test çıkar zaten tekrar çıkarsa Allahın izni ile vardır. Keşke özelde kan verseydin 1 saatte sonuç alıyorsun paralı ama merakta kalamya değmez sanki.

İki yıldır korunmadık neler denedim yaptım olmadı aşılamalar klomenler vs.organik beslenip Saraçoğlu kürü aldım sitesinden ve bittiğinin ilk ayı
evet benim ilkide öyle hiç sorun yokken geç geldi Ama bu gebeliğimde nedense 3 yıl enson rahim filmi çektirdim temiz di saraçoğlu kğrğnğ paylaşırmısın neler var içinde?

evet benim ilkide öyle hiç sorun yokken geç geldi Ama bu gebeliğimde nedense 3 yıl enson rahim filmi çektirdim temiz di saraçoğlu kğrğnğ paylaşırmısın neler var içinde?
Paket halinde çay aslanpençesi,bal polen,incir kürü,soğan kürü bunların aşamaları vardı 2-3ay sürdü

Paket halinde çay aslanpençesi,bal polen,incir kürü,soğan kürü bunların aşamaları vardı 2-3ay sürdü
mutlaka birinin faydası olmuştur enazından yumları geliştirip çatlatmıştır tahminimce ağırlıklı olarak sana fayda etmiş.

Nedensiz infertilite dendi bana yumurta kalite rezervi düşük dendi(0,77amh)eşimdede morfoloji vardı 3,oda keçiboynuzu kürü pekmezi kullandı

Nedensiz infertilite dendi bana yumurta kalite rezervi düşük dendi(0,77amh)eşimdede morfoloji vardı 3,oda keçiboynuzu kürü pekmezi kullandı
amh düşükmüş çok nedensiz değil aslında 2 .çok erteleme derim ben çok pişmanım çünkü

mutlaka birinin faydası olmuştur enazından yumları geliştirip çatlatmıştır tahminimce ağırlıklı olarak sana fayda etmiş.
Ve Amh yı da yükseltti bu kürler
amh düşükmüş çok nedensiz değil aslında 2 .çok erteleme derim ben çok pişmanım çünkü
ol demeden olmuyor işte biz ne desek boş,o bizim için en iyisini en hayırlısını düşünüyor zaten ,Emin’im seninde vaktin zamanın bellidir ,zaten olmuş ne güzel bir evladın ,Allah dilerim en kısa zamanda ona iki tane daha kardeş versin

Ayy canım benim Allah razı olsun bitane daha yeter diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…