- Emoji Skoru
- 64
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.901
4-5 gün Allah razı olsun öğrenen ilk kişi sensin dua et lütfenİnşallah benim ilk gebeliğimde 2 yılda olmuştu, şaka değil gözüün aydın ben de ağlamoştım çok ne kadar geçti regl üzerinden.
Allah razı olsunYanılmaz predictor en sevdigimden :) ben de bunla ogrendim hayirli olsun testi atma saklanabiliyor hatira kalir
4-5 gün Allah razı olsun öğrenen ilk kişi sensin dua et lütfen
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin nasıl bir duygu istek olduğunu biliyorum, allahım hepimize hayırlı Nur topu gibi evlatlar versinAllah kucagına Saglıklı almayı nasip etsin ne mutlu sana. Sende dua et inşallah bende en kısa zamanda kardeş getiteyim oğluma :)
Ben spora gidiyordum ya bilmeden ,tepine tepine ,nede olsa olmuyor diyeYeni hamisler yuksege uzanmayin gerekli olmadikca ayakta kalmayin kanamaniz olmamasi icin bu cok onemli ben kac kez kanama yasadim birinde cok ayakta kaldigim icin digerlerinde de yattigim halde oldu .
Ogrenmeden yaptıklarımız cok tabi Allah koruyor onemli olan bundan sonrasiBen spora gidiyordum ya bilmeden ,tepine tepine ,nede olsa olmuyor diye
Ne zaman kafa rahat ozaman bebiş geliyor işte.Ben spora gidiyordum ya bilmeden ,tepine tepine ,nede olsa olmuyor diye
Galiba bu ayki adetimde tüpe gidicektim 2aşılama ve diğer çabalarNe zaman kafa rahat ozaman bebiş geliyor işte.
2 yılda hiç korunmadınız mı? Nasıl oldu bu ay gün aşırı şekildemi gittiniz?Galiba bu ayki adetimde tüpe gidicektim 2aşılama ve diğer çabalar
Kanda görmeden sevineyimmi peki testin yanılma payı olursaNe zaman kafa rahat ozaman bebiş geliyor işte.
bence yok ama git al bitane daha adi test çıkar zaten tekrar çıkarsa Allahın izni ile vardır. Keşke özelde kan verseydin 1 saatte sonuç alıyorsun paralı ama merakta kalamya değmez sanki.Kanda görmeden sevineyimmi peki testin yanılma payı olursa
İki yıldır korunmadık neler denedim yaptım olmadı aşılamalar klomenler vs.organik beslenip Saraçoğlu kürü aldım sitesinden ve bittiğinin ilk ayı2 yılda hiç korunmadınız mı? Nasıl oldu bu ay gün aşırı şekildemi gittiniz?
evet benim ilkide öyle hiç sorun yokken geç geldi Ama bu gebeliğimde nedense 3 yıl enson rahim filmi çektirdim temiz di saraçoğlu kğrğnğ paylaşırmısın neler var içinde?İki yıldır korunmadık neler denedim yaptım olmadı aşılamalar klomenler vs.organik beslenip Saraçoğlu kürü aldım sitesinden ve bittiğinin ilk ayı
Paket halinde çay aslanpençesi,bal polen,incir kürü,soğan kürü bunların aşamaları vardı 2-3ay sürdüevet benim ilkide öyle hiç sorun yokken geç geldi Ama bu gebeliğimde nedense 3 yıl enson rahim filmi çektirdim temiz di saraçoğlu kğrğnğ paylaşırmısın neler var içinde?
mutlaka birinin faydası olmuştur enazından yumları geliştirip çatlatmıştır tahminimce ağırlıklı olarak sana fayda etmiş.Paket halinde çay aslanpençesi,bal polen,incir kürü,soğan kürü bunların aşamaları vardı 2-3ay sürdü
Nedensiz infertilite dendi bana yumurta kalite rezervi düşük dendi(0,77amh)eşimdede morfoloji vardı 3,oda keçiboynuzu kürü pekmezi kullandıPaket halinde çay aslanpençesi,bal polen,incir kürü,soğan kürü bunların aşamaları vardı 2-3ay sürdü
amh düşükmüş çok nedensiz değil aslında 2 .çok erteleme derim ben çok pişmanım çünküNedensiz infertilite dendi bana yumurta kalite rezervi düşük dendi(0,77amh)eşimdede morfoloji vardı 3,oda keçiboynuzu kürü pekmezi kullandı
Ve Amh yı da yükseltti bu kürlermutlaka birinin faydası olmuştur enazından yumları geliştirip çatlatmıştır tahminimce ağırlıklı olarak sana fayda etmiş.
ol demeden olmuyor işte biz ne desek boş,o bizim için en iyisini en hayırlısını düşünüyor zaten ,Emin’im seninde vaktin zamanın bellidir ,zaten olmuş ne güzel bir evladın ,Allah dilerim en kısa zamanda ona iki tane daha kardeş versinamh düşükmüş çok nedensiz değil aslında 2 .çok erteleme derim ben çok pişmanım çünkü
Ayy canım benim Allah razı olsun bitane daha yeter diyelimVe Amh yı da yükseltti bu kürler
ol demeden olmuyor işte biz ne desek boş,o bizim için en iyisini en hayırlısını düşünüyor zaten ,Emin’im seninde vaktin zamanın bellidir ,zaten olmuş ne güzel bir evladın ,Allah dilerim en kısa zamanda ona iki tane daha kardeş versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?