Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayirli olsun canim suan soktasin gercek gelmiyo rabbim sag saglim kucaginda gostersin kan testin neden yarin cikiyo ki cok gec ozelde iki saate aliyosun bence git ozelde ver aksama esine supriz yaparsin hem daha guzel olur

Hayirli olsun canim suan soktasin gercek gelmiyo rabbim sag saglim kucaginda gostersin kan testin neden yarin cikiyo ki cok gec ozelde iki saate aliyosun bence git ozelde ver aksama esine supriz yaparsin hem daha guzel olur
Amin cümlemize.Sağlık ocağında yaptırdığım için yarın çıkıyormuş

S. A kozlar ara sıra çamur gibi akıntım var sizce kalpi atmıyor ondanmı daha öncede vardı benim progestan a devam ediyor dedim bu hafta bitsin doktora gidecem inşallah

test yaptinmi erkenden gorunmezki neyin kafasini yasiyo bu dr

S. A kozlar ara sıra çamur gibi akıntım var sizce kalpi atmıyor ondanmı daha öncede vardı benim progestan a devam ediyor dedim bu hafta bitsin doktora gidecem inşallah
tutunma asamasirdir cnm dikat et kendine

Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Kizlar mrb adetim 7 gün gecikti bugün test yaptım boyle cikti cizgi var mi yok mu ben anlayamiyorum yardim edin

Eklentiler

• 20180104_190137.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 134
kızlar bugün lekelenmem lazımdı rüya gördüm akşam dayanamadım test aldım sonuç bu yalnız ilk hamileliğimde üç sene önce ağrın yoktu sadece akıntı oldu bu hamilelik eğer gerçek bir hamilelikse yani sağlıklı bir gebelik ise ağrım var adet olucak gibi ara ara sonra son 15gundur hayatımda cekmedigim bel ağrısı yaşadım hatta Dr a gittim enfeksiyon dan şüphe ettim bişey cikammisti meme dolgunluğu ve ağrısı oldu ama en belirgin özelliği bel ağrım oldu şimdi bı kaç gün bekleyip Dr a gidicem küçük bir ilcedeyix eşimin işi nedeniyle izin alma konisuda sıkıntılı merkeze gitmem lazım bunun içinde 3gun beklemem lazım umarım hamileyimdir ve sorunsuz bı gebeliktir Allah isteyen herkese versin

tebrik ederim hamilesin hayalet değil baya net inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tesekkur ederim kızlar ama adet ağrısı gibi Ağrım var ondan korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı acaba diyorum dış gebelik felanmi ki inşallah öyle değildir

Tesekkur ederim kızlar ama adet ağrısı gibi Ağrım var ondan korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı acaba diyorum dış gebelik felanmi ki inşallah öyle değildir
o ağrı normal canım her gebeliğin farklı oluyor belirtileri. Kötü şeyler getirme aklına şimdi pozitif olma zamanı içinde yeni bir yaşam var

kızlar sizce bu test pozitifmi?
bunun ertesi günü yaptıgım farklı marka bir erken gebelik testi negatif çıktı
buda erken gebelik

Eklentiler

• DCFCBBEB-9676-45FF-99D8-76898A0DBF1D.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 152
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…