- Emoji Skoru
- 135
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.921
Hayirli olsun canim suan soktasin gercek gelmiyo rabbim sag saglim kucaginda gostersin kan testin neden yarin cikiyo ki cok gec ozelde iki saate aliyosun bence git ozelde ver aksama esine supriz yaparsin hem daha guzel olurVe Amh yı da yükseltti bu kürler
ol demeden olmuyor işte biz ne desek boş,o bizim için en iyisini en hayırlısını düşünüyor zaten ,Emin’im seninde vaktin zamanın bellidir ,zaten olmuş ne güzel bir evladın ,Allah dilerim en kısa zamanda ona iki tane daha kardeş versin
Amin cümlemize.Sağlık ocağında yaptırdığım için yarın çıkıyormuşHayirli olsun canim suan soktasin gercek gelmiyo rabbim sag saglim kucaginda gostersin kan testin neden yarin cikiyo ki cok gec ozelde iki saate aliyosun bence git ozelde ver aksama esine supriz yaparsin hem daha guzel olur
test yaptinmi erkenden gorunmezki neyin kafasini yasiyo bu drİyi geceler hanımlar bir şey sormak istiyorum kafam çok karışık adetim 6 gün geçti doktora gittim kan testi yapmadı ultrasyonda baktı gebelik YOk dedi acaba geç döllenme olabilir mi adet söktürücü vermek istedi bi hafta daha beklemek istiyorum dedim göğüslerde büyüme sağ kasıkta ara ara ağrı ve batmalar oluyor süper ötesi bir bel ağrım oluyor ki hayatımda böyle bir ağrı çekmedim kan testi yaptırayım mı bekleyeyim mi bilemedim moralim sıfır
tutunma asamasirdir cnm dikat et kendineS. A kozlar ara sıra çamur gibi akıntım var sizce kalpi atmıyor ondanmı daha öncede vardı benim progestan a devam ediyor dedim bu hafta bitsin doktora gidecem inşallah
Saglik ocaginim gec cikiyi imkanin varsa git ozele iki saate cikiyor ben olsan bekliyemezdim heraldeAmin cümlemize.Sağlık ocağında yaptırdığım için yarın çıkıyormuş
Amin cümlemizin inşallah Allah tazı olsun
Çok açık şekilde var cnm hayrlı olsunKizlar mrb adetim 7 gün gecikti bugün test yaptım boyle cikti cizgi var mi yok mu ben anlayamiyorum yardim edin
Pozitif midir yani bayiliciiiim :)Çok açık şekilde var cnm hayrlı olsun
Öyle görünüyor canım...emin olmak için yarın hemen kan testi ver...ve bizi de haberdar et...heycnla iyi haberlerini bekliyoruz...Pozitif midir yani bayiliciiiim :)
Inşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin pofidik bebisler :) yarın hemen gitmem lazim umarim pozitif cikar kandaÖyle görünüyor canım...emin olmak için yarın hemen kan testi ver...ve bizi de haberdar et...heycnla iyi haberlerini bekliyoruz...
tebrik ederim hamilesin hayalet değil baya net inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.Eki Görüntüle 2089094 Eki Görüntüle 2089094 kızlar bugün lekelenmem lazımdı rüya gördüm akşam dayanamadım test aldım sonuç bu yalnız ilk hamileliğimde üç sene önce ağrın yoktu sadece akıntı oldu bu hamilelik eğer gerçek bir hamilelikse yani sağlıklı bir gebelik ise ağrım var adet olucak gibi ara ara sonra son 15gundur hayatımda cekmedigim bel ağrısı yaşadım hatta Dr a gittim enfeksiyon dan şüphe ettim bişey cikammisti meme dolgunluğu ve ağrısı oldu ama en belirgin özelliği bel ağrım oldu şimdi bı kaç gün bekleyip Dr a gidicem küçük bir ilcedeyix eşimin işi nedeniyle izin alma konisuda sıkıntılı merkeze gitmem lazım bunun içinde 3gun beklemem lazım umarım hamileyimdir ve sorunsuz bı gebeliktir Allah isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2089094
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2089094 Eki Görüntüle 2089094 kızlar bugün lekelenmem lazımdı rüya gördüm akşam dayanamadım test aldım sonuç bu yalnız ilk hamileliğimde üç sene önce ağrın yoktu sadece akıntı oldu bu hamilelik eğer gerçek bir hamilelikse yani sağlıklı bir gebelik ise ağrım var adet olucak gibi ara ara sonra son 15gundur hayatımda cekmedigim bel ağrısı yaşadım hatta Dr a gittim enfeksiyon dan şüphe ettim bişey cikammisti meme dolgunluğu ve ağrısı oldu ama en belirgin özelliği bel ağrım oldu şimdi bı kaç gün bekleyip Dr a gidicem küçük bir ilcedeyix eşimin işi nedeniyle izin alma konisuda sıkıntılı merkeze gitmem lazım bunun içinde 3gun beklemem lazım umarım hamileyimdir ve sorunsuz bı gebeliktir Allah isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2089094
o ağrı normal canım her gebeliğin farklı oluyor belirtileri. Kötü şeyler getirme aklına şimdi pozitif olma zamanı içinde yeni bir yaşam varTesekkur ederim kızlar ama adet ağrısı gibi Ağrım var ondan korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı acaba diyorum dış gebelik felanmi ki inşallah öyle değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?