Pozitif İdrar Testi Örnekleri

yoo hcg arttı ise t daha koyu çıkabilir testi kırp at bence gebsiniz.

Merhaba bnm de bugun adetimin 3 .gunu hala olmadim. Sabah testimi yaptim ve sonuc bu. 1saat sonra silik cizgi cikti ve egri olmasi da kafami karistirdi. Sizce test bozuk mu? Kan testine gidemiyorum bu hafta calistigim icin
testi tekrarla bu çizgi değil bence benim de buns benzer olmuştu negatifti sonuç bir ihtimal test bozuk

Kızlar ben hamileyim test doğru hemen özele gittim ultrasona girdim 5 haftalık gebeyim çok şükür doktor önemli değil koyu olabilit iki çizgi olması yeterli dedi yanlız 2 adet kistim var normalmiş gebeliklerde hayırlısı darısı tüm isteyenlere inş

tebrik ederiz belirtim nelerdi paylaşabilirmisin.yukarda yazmıştım önemi yok çizgi çıksın yeter mujtemelen regl den hemen sonra kaldınız.

Kasıklarda ve kuyruk sokumunda ağrı
Kremsi akıntı artış
Göğüs ucu büyüme ve şiddetli ağrı
Mide bulantısı hafif
Uykulu hissetme
Aşırı aç hissetme gece ve sabah uyanınca
Aşırı üşüme
Arasıra ateş basması
Alt karın bölgesi sertlik ve hassasiyet
Hepsini not almıştım kızlar çünkü bu kez de hamile değilsem artık karnım şişene ladar belirti aramayacaktım çok şükür kısaca bahsedeyim 2.bebiş bu 6 aydır deniyoruz geçen ay tam 10 gün geçmişti ama yokmuş progestron verdi onunla adet gördüm birde sağlıklı beslendim kızlar 2 aydır diyet yaptım 6kg verdim hep söylerler ama inanın bu ay hiç dülünmedim takip yapmadım nasıl olsa olmuyor dedim sallamadım yani yok ayakları dik tut yok yumurtlama yok kür filan hepsi hikaye kafada bitiyor bu iş anladım

bende ikinci istiyorum ama ilkinde hiç belirti olmadığı için ve 2 yılda olmuştu ne arayağımı bilimyorum midem bile bulnmadı hiç onda ilkide böylemiydi belirtileri peki?

Belirtilerim çoğu her ay hissediyordum kafayı yemiştim ama en belirgini göğüs uçlarm inanılmaz ağrıyor ve büyüdü resmen pörtledi normalde küçüktür ve idrarımın rengi çok koyu ve tuhaf bir kokısu var ben şüphelendim bu ay çünkü diğer aylar bu iki belirtiyi hiç görmedim inş yardımcı olmuşumdur Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Teşekkür ederim ilk gebelikteki belirtiler ile aynımıydı diye sormuştum aslında.tabi sizn 5 haftalık epey olmuş

Kızım 5 yaşında valla unuttum o günleri ama hiç mide bulantım ve kusma açlık hissi olmamıştı hatta ilk 3 ay çok rahattım onda ama bu kez mide bulantıları hafif kusma hissi ara ara baş dönmesi ve kramplar var belki erkektir kısmet haftaya kalp atışını duyarız inş dedi Allah nasip eder inş sağsağlim kucağıma almayı hepimize

Amin Rabbim gönlünüze göre versin Bende hiç hatırlamıyorum o yüzden sordum teşekkür ederim.

heh işte aynı belirtiler bende de var ama adetmi olucam sökülemiyormuyum anlamadım test yaptım idrar testi ama negatif ama göğüslerim çok ağrıyo patlicak gibi

Testi eğri olan arkadaş ne yaptı acaba:))
merak ettim

Yarin sabahtan gideceğim insallah canim baya rahattim ama boyle yaklaşınca streslendim çünkü öyle bariz belirtilerin yoktur

Kizar reglme daha 1 hafta var boyle xikip degeri yukselen var mi

Eklentiler

• 20180109_123029-1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…