- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #21.081
Canım testte bi skntı olabilir bi tane daha alıp yaparsan daha emin olursunArkadaşlar bu testi yaptıktan 10 dk sonra. Hamile oldugumu zannetmiyorum açıkçası. Bi çizgi daha var gibi ama digerine niye o kadar uzak. Test yanlışmıdır sizce
Canım iki katı çıkması gerekiyo...değerin 1000lere çıkınca da keseyi vajinal ultrasonda görebiliyolar...inş sağlıklı bi gebelik geçirirsinKızlar gecen hafta cuma gunu adetıme iki gun kala hcg 281 cıktı yarın tekrardan gidecem ne kadar cıkması gerek saglıklı olması için bide kese görünürmü ?
Arkadaşlar bu testi yaptıktan 10 dk sonra. Hamile oldugumu zannetmiyorum açıkçası. Bi çizgi daha var gibi ama digerine niye o kadar uzak. Test yanlışmıdır sizce
Kuzum bn ondada aceleci davrandığm için 10gün önce kadar....negatf çıkmıştı...daha sonra adetime 5gün kla yaptığmda çok silik bi çizgi grdüm...
İnşallah peki aşırı akıntı ve adet agrıso gıbı agrı normalmiCanım iki katı çıkması gerekiyo...değerin 1000lere çıkınca da keseyi vajinal ultrasonda görebiliyolar...inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin
Genellikle döllenen yumurta veya embriyo döllenmeden 9 gün sonra rahime yerleşir,fakat bu kadından kadına değişebilir,ve daha uzun veya daha kısa süre içinde de yumurta rahime yerleşebilir (alıntı)yvz13 olabilir miya
peki diyelim ki sperm 72 saay yaşıyor ya 01 ocak yerine 04 ocak ta yum oldu varsayalım bu 72 saati kapsadığını varsayarsak döllenme gerçekleşebilir mi yani geç döl böylemi oluyor.canım ortalama 6-8 günde rahme ulaşıyor tabi döllenme zamanına göre süre bir iki gün değişebilir
peki diyelim ki sperm 72 saay yaşıyor ya 01 ocak yerine 04 ocak ta yum oldu varsayalım bu 72 saati kapsadığını varsayarsak döllenme gerçekleşebilir mi yani geç döl böylemi oluyor.
bana göre 13. geceyi 14 geceye bağalayan gece oldu ama akıntım şekli değişir yum olunca ama işte bir ihtimal diyorum bir kaç gün sonra olduysa diye.canım geç döllenme geç yumurtluyorsun demek
spermler evet 4 gün kalır deniyor ama yine de gün aşırı ilişki daha iyi
ama dediğin de olabilir
bana göre 13. geceyi 14 geceye bağalayan gece oldu ama akıntım şekli değişir yum olunca ama işte bir ihtimal diyorum bir kaç gün sonra olduysa diye.
14/15 ocak bat. bazen 28 bazen 27 günde bir geliyor .olabilir canım ne zamandı bat
14/15 ocak bat. bazen 28 bazen 27 günde bir geliyor .
4/5 gün var reglmedaha zaman var canım adet gününden önce test yapma benim gibi üzülme
4/5 gün var reglme
okada gribim ki hissedemiyorum heryanım ağrıyo gripten bugün sadece sağ tarafta bi arada ağrım var birazbelirtin varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?