• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

tek umudumu kıran 01 ocaktan sonra ilişki olmadı nasıl geç döllenme olsun olamaz :KK43:

canım ayın 15 i adet olmuştun desek son ilişkiden sonra da üç dört gün spermler kaldı desek yine 20 günü aşıyor inşallah tutmuştur kuzum

canım ayın 15 i adet olmuştun desek son ilişkiden sonra da üç dört gün spermler kaldı desek yine 20 günü aşıyor inşallah tutmuştur kuzum
evet 72 saat yani 17 günde yum olduğumda oldu ama buay muhtemelen 01 ocatı. (15.gün)3 gün kalsa 18 gün den tutma ihtimali var dediğin gibi.

Kızlar test yaptım adetim iki gün gecikti.. Bakarmisınz

Screenshot_20180110-155931.webp

Kızlar adetime 12 gün var ama iki gündür ağzımda acı bir tat halsizlik var hamilelik belirtisi bunlar olabilir mi?

Yaaa nasıl heycnlı bi bkleyiş bilirim...inş umduğun sonç çıkar kuzum...mutlka haberdar et bizi de...

inşallah canım tabiki hemen yazıcam buraya olumlu bişey varsa yoksada napalım yine beraber bekleriz daha alamadım işten çıkıp gidicem 8 buçuk gibi elimde olur inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin

Back
X