• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar bu testi yaptıktan 10 dk sonra. Hamile oldugumu zannetmiyorum açıkçası. Bi çizgi daha var gibi ama digerine niye o kadar uzak. Test yanlışmıdır sizce

Eklentiler

• 20180110_072138.webp
    20180110_072138.webp
    3 KB · Görüntüleme: 143
Günaydın kızlar bende aşılamanın 10. Günündeyim dün kan testi yaptırdım 3.90 çıktı.sağlık ocağındaki doktor ne hamilesin diyebilirim nede değilsin dedi.3 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.aşılamanın verdiği hormon bu kadar etkilimi.8 gün test yaptığımda iğnenin etkisi kaybolmuş idrarda negatif çıkmıştı. Tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum

Arkadaşlar bu testi yaptıktan 10 dk sonra. Hamile oldugumu zannetmiyorum açıkçası. Bi çizgi daha var gibi ama digerine niye o kadar uzak. Test yanlışmıdır sizce
Canım testte bi skntı olabilir bi tane daha alıp yaparsan daha emin olursun

Kızlar gecen hafta cuma gunu adetıme iki gun kala hcg 281 cıktı yarın tekrardan gidecem ne kadar cıkması gerek saglıklı olması için bide kese görünürmü ?

Kızlar gecen hafta cuma gunu adetıme iki gun kala hcg 281 cıktı yarın tekrardan gidecem ne kadar cıkması gerek saglıklı olması için bide kese görünürmü ?
Canım iki katı çıkması gerekiyo...değerin 1000lere çıkınca da keseyi vajinal ultrasonda görebiliyolar...inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin

büyük ihtimal fazla gelmiştir idrarı sen bidaha alıp yap bence

Kuzum bn ondada aceleci davrandığm için 10gün önce kadar....negatf çıkmıştı...daha sonra adetime 5gün kla yaptığmda çok silik bi çizgi grdüm...

ya canım işte ben adetimden sonra yaptım ama negatif ama 1 haftadır göğüslerim şiş dolaşıyorum anlamadım bu işi

Genellikle döllenen yumurta veya embriyo döllenmeden 9 gün sonra rahime yerleşir,fakat bu kadından kadına değişebilir,ve daha uzun veya daha kısa süre içinde de yumurta rahime yerleşebilir (alıntı) yvz13 yvz13 olabilir miya

Canım iki katı çıkması gerekiyo...değerin 1000lere çıkınca da keseyi vajinal ultrasonda görebiliyolar...inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin
İnşallah peki aşırı akıntı ve adet agrıso gıbı agrı normalmi

Genellikle döllenen yumurta veya embriyo döllenmeden 9 gün sonra rahime yerleşir,fakat bu kadından kadına değişebilir,ve daha uzun veya daha kısa süre içinde de yumurta rahime yerleşebilir (alıntı) yvz13 yvz13 olabilir miya

canım ortalama 6-8 günde rahme ulaşıyor tabi döllenme zamanına göre süre bir iki gün değişebilir

canım ortalama 6-8 günde rahme ulaşıyor tabi döllenme zamanına göre süre bir iki gün değişebilir
peki diyelim ki sperm 72 saay yaşıyor ya 01 ocak yerine 04 ocak ta yum oldu varsayalım bu 72 saati kapsadığını varsayarsak döllenme gerçekleşebilir mi yani geç döl böylemi oluyor.

peki diyelim ki sperm 72 saay yaşıyor ya 01 ocak yerine 04 ocak ta yum oldu varsayalım bu 72 saati kapsadığını varsayarsak döllenme gerçekleşebilir mi yani geç döl böylemi oluyor.

canım geç döllenme geç yumurtluyorsun demek
spermler evet 4 gün kalır deniyor ama yine de gün aşırı ilişki daha iyi
ama dediğin de olabilir

canım geç döllenme geç yumurtluyorsun demek
spermler evet 4 gün kalır deniyor ama yine de gün aşırı ilişki daha iyi
ama dediğin de olabilir
bana göre 13. geceyi 14 geceye bağalayan gece oldu ama akıntım şekli değişir yum olunca ama işte bir ihtimal diyorum bir kaç gün sonra olduysa diye.

Boyle takvimim 9 ocakta idrar yollari icin kan verdim betaya da baktik 2,1

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-04-14-32-37.webp
    Screenshot_2018-01-04-14-32-37.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-01-04-14-32-41.webp
    Screenshot_2018-01-04-14-32-41.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 62
Back
X