Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ya aynısı bana oldu aldıgın test markasından kaynaklanıyo benımde 2 gun gectı bende bu sabah yaptım sanırım test bozuk degıl fazla damlatmıs olabılırsın bende cok unıtlıydım goguslerım 2 gun oncesınden sızladı bas donmem vardı akıntım beyaz koyuydu kasıklarda hafıf agrım vardı ama sanırım aksama kalmaz kırmızıları gorurum

İnşallah hamileyizdir.ama bekleyince iyice tuhaflasti test ben şu an emin değilim.yarim adet günüm sabah yine yapicam bakalım.su an test bu halde .üç saat oldu şu an

Eki Görüntüle 2092431 kızlar bata 4 gün var daha bu sabah idrar testi yapmıştım hayali bi çizgi var fotoğrafta gözüküyor mu bilmiyorum birde siz bakabilir misin bu şekilde olup
İnşallah hamileyizdir.ama bekleyince iyice tuhaflasti test ben şu an emin değilim.yarim adet günüm sabah yine yapicam bakalım.su an test bu halde .üç saat oldu şu anEki Görüntüle 2092460
ya canım senı umıtlendırmek ıstemem ama dedıgım gıbı aynısı banada oldu snradan kuruyunca cızgı halınde kaldı ama cok fazla damlatmıssındır zaten 10 dk kcınde cıkan sonuca guven ya ıns hamıleyızdır

İnşallah hamileyizdir canım ne bilim böyle çıkınca ümitlendim ama inşallah sonu hayırlı olur senin bat ne zaman

Arkadaslar test yaptm iki cizgi cikti ama ikinci cizginin rengi digerine gore biraz dha acik renkte sizce hamilemymdr

İnşallah hamileyizdir canım ne bilim böyle çıkınca ümitlendim ama inşallah sonu hayırlı olur senin bat ne zaman
Canım benım adet tarıhı 9 ocak ama her ay 2 gun ılerı atar kesın bu aksam olmam gerek bu aksam olmazsam bı ıhtımal ama sanırım adet olcam valla kuran okucam herkes ıcın hayırlısı olsun rabbım tez zamanda annelık duygusunu tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…