Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Çok sevindim.İlk bebeğin mi?Hamilelik nasıl gidiyor

Ya adetime 2 gün kala ucuz testlerden aldım bu sekılde seyler cıktı adetım 2 gun gectı goguslerımde agrı sag kasıkta hafıf kasılma ve bas donmem var 5 aylık evlıyım bu ay bıraz daha umıtlıyım sızde adetım 4 gun gecıkınce tekrarlasam mı

Eklentiler

• IMG_3029.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_3033.webp
    3 KB · Görüntüleme: 126
Silikte olsa var mı ikinci çizgi ben pek resimden anlayamadım kaç gün geçti adetin yarın sabah tekrar yap

canım geçen bir arkadaşta resim atmıştı eğri silik çizgi vardı kan verdi hamileydi gününde geçmiş bence hamilesin hakkında hayırlısı olsun

Adetime 1 gün varken yapmıstım c olan yer aşırı koyuydu t kısmında bısıler olusucak ama sankı olusamıyo gıbıydı aman bosver dedım snra bınac dakka snra baktım t nın bıraz dısında cızgıye benzer bısıler vardı yokta dıyemıyorum yokda her ay 2 gun ılerı atar adetım bugun 2. Gunum olmadım gogus agrım hafıf karın agrım var he bıde ruyamda adet olmustum

canım geçen bir arkadaşta resim atmıştı eğri silik çizgi vardı kan verdi hamileydi gününde geçmiş bence hamilesin hakkında hayırlısı olsun
Kız AGZINNN BAL YESINNN NE MURADIN VARSA VERSİNNN İnşaalllah yarın esım nıbet donusu test getırcek yapcam ama en uyısı kan vermek

Yarın tekrarla bir kaç güne de kan verirsen daha kesin öğrenirsin ama eğer bekle silik çizgi sonra dan da çıkıyor takip et

Kız AGZINNN BAL YESINNN NE MURADIN VARSA VERSİNNN İnşaalllah yarın esım nıbet donusu test getırcek yapcam ama en uyısı kan vermek
aminnn balida çok severim:)))
kan vereceksin elinde sonunda hic uğraşma idrarla

Canım bnce bi daha idrarla uğraşma imkanın varsa hemen kan testi var...kesin sonç alrsın..inş hamilsindr

aminnn balida çok severim:)))
kan vereceksin elinde sonunda hic uğraşma idrarla
İnşAllah 5 ayıma yenı gırdım bılıyorum daha cok erken ama cok ıstıyorum hayrlısıyla anne olmayı eger sonucum pozıtıfse buraya mutlaka yazıcam Allah ısteyen herkese nasıp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…