- Emoji Skoru
- 68
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #21.121
Hayırlısı olsun canım kökü sende üzülme:)Maalesef kızlar sonuç 0.04
Canım lütfen üzülme...Herşeyin hayrlısı olsun...inş en kısa zamnda isteyen herkese nasip olsun...Maalesef kızlar sonuç 0.04
Tamam en iyisi adeti beklemekcanım sanmam ya bence başka şeydende olabilir ama sen yinede adet gecikirse bi test yaparsın
Canım üzülme inşallah bir an önce bebeğin gelir aminMaalesef kızlar sonuç 0.04
Evet canım adetini bkle...çok zor bi sreç oluyo insan sabredmiyo ama sonrdan hayal kırıklığına uğramamk için en iysi bklmk...Tamam en iyisi adeti beklemek
Sağol senin var mı hamilelik?Evet canım adetini bkle...çok zor bi sreç oluyo insan sabredmiyo ama sonrdan hayal kırıklığına uğramamk için en iysi bklmk...
Evet canım 6hafta 2gnlk inşSağol senin var mı hamilelik?
canım geçen bir arkadaşta resim atmıştı eğri silik çizgi vardı kan verdi hamileydi gününde geçmiş bence hamilesin hakkında hayırlısı olsunYa adetime 2 gün kala ucuz testlerden aldım bu sekılde seyler cıktı adetım 2 gun gectı goguslerımde agrı sag kasıkta hafıf kasılma ve bas donmem var 5 aylık evlıyım bu ay bıraz daha umıtlıyım sızde adetım 4 gun gecıkınce tekrarlasam mı
Kız AGZINNN BAL YESINNN NE MURADIN VARSA VERSİNNN İnşaalllah yarın esım nıbet donusu test getırcek yapcam ama en uyısı kan vermekcanım geçen bir arkadaşta resim atmıştı eğri silik çizgi vardı kan verdi hamileydi gününde geçmiş bence hamilesin hakkında hayırlısı olsun
Yarın tekrarla bir kaç güne de kan verirsen daha kesin öğrenirsin ama eğer bekle silik çizgi sonra dan da çıkıyor takip etAdetime 1 gün varken yapmıstım c olan yer aşırı koyuydu t kısmında bısıler olusucak ama sankı olusamıyo gıbıydı aman bosver dedım snra bınac dakka snra baktım t nın bıraz dısında cızgıye benzer bısıler vardı yokta dıyemıyorum yokda her ay 2 gun ılerı atar adetım bugun 2. Gunum olmadım gogus agrım hafıf karın agrım var he bıde ruyamda adet olmustum
İlk bebeğim canım..çok iyi gidiyo çok şükür...inş sağlıkla tamamlarm..Rabbim bir an önce isteyenlere nasip etsin inşÇok sevindim.İlk bebeğin mi?Hamilelik nasıl gidiyor
aminnn balida çok severim:)))Kız AGZINNN BAL YESINNN NE MURADIN VARSA VERSİNNN İnşaalllah yarın esım nıbet donusu test getırcek yapcam ama en uyısı kan vermek
Aminnn bizede nasıp eder ınsaallah saglıklı sekılde kucagına alırsın ınsaallahİlk bebeğim canım..çok iyi gidiyo çok şükür...inş sağlıkla tamamlarm..Rabbim bir an önce isteyenlere nasip etsin inş
Hayirli olsun canim :) kalp atışlarını duydum muİlk bebeğim canım..çok iyi gidiyo çok şükür...inş sağlıkla tamamlarm..Rabbim bir an önce isteyenlere nasip etsin inş
Canım bnce bi daha idrarla uğraşma imkanın varsa hemen kan testi var...kesin sonç alrsın..inş hamilsindrYa adetime 2 gün kala ucuz testlerden aldım bu sekılde seyler cıktı adetım 2 gun gectı goguslerımde agrı sag kasıkta hafıf kasılma ve bas donmem var 5 aylık evlıyım bu ay bıraz daha umıtlıyım sızde adetım 4 gun gecıkınce tekrarlasam mı
İnşAllah 5 ayıma yenı gırdım bılıyorum daha cok erken ama cok ıstıyorum hayrlısıyla anne olmayı eger sonucum pozıtıfse buraya mutlaka yazıcam Allah ısteyen herkese nasıp etsnaminnn balida çok severim:)))
kan vereceksin elinde sonunda hic uğraşma idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?