- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #21.141
Amiiin canımmm çok sağol..Aminnn bizede nasıp eder ınsaallah saglıklı sekılde kucagına alırsın ınsaallah
P.tesi randrvum Allah nasip ederse o zamn duycaz inş...bebek isteyenler hep dualarımdasınız...Hayirli olsun canim :) kalp atışlarını duydum mu
Amin cnm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inlallahhhİnş hamilesindr canım..Rabbim gnlüne göre versin
Ben de göremedim canım bi iki gun sonra tekrarlasan mıKızlar test yaptım adetim iki gün gecikti.. Bakarmisınz
Yani bir saat sonra netlesir mi diyosunTestin 1 saat sonraki hali bağlayıcı olabilir mi?
İnşallah normal degilmi yanı sonuçCanım iki katı çıkması gerekiyo...değerin 1000lere çıkınca da keseyi vajinal ultrasonda görebiliyolar...inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin
Gorulmez tabi daha 1000 bile olmamis sabir .Bekleyip karindan gorebilirsiniz niye vajinalle ugrasiyorsunuz :)Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz
Canım normal 1000lerde olunca kese görünüyo..Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz
Eki Görüntüle 2092431 kızlar bata 4 gün var daha bu sabah idrar testi yapmıştım hayali bi çizgi var fotoğrafta gözüküyor mu bilmiyorum birde siz bakabilir misin bu şekilde olup hamile olan var mı
Ayy inşallah öyledir canım ya benimki normal testten di günümüz aynı galiba seninle inşallah ikimizde hamileyizdirGayet bellican im hadi gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?