- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.241
cok tesekkurler canım ...
abartılı şekilde korkuyorum ben köpekten yaa.. uafgından buyugunden ,süs köpegine kadarrr...
..........
hayırlısı böyleymiş canım yaa ..
hamıle olsaydım sevınecektım..
olmasada üzülmeyecektım...
çok erkendı 3. bır bebek içinn..
...
ama o kadar cok alışmısım ki hamılelıgee..içim burkulduu adet oluncaa
inş bebiş falan yoktur yoksa düşük bile olurdu o korku ve hızlı koşu ile:18::18:merhaba kızlar ..
bu sabah başıma ne geldı bır bılsenız..
bızım köpegımız var bende dışarı çıkmıştım ..kız kardeşim zincirini çıkarmışş ..bilmiyordum
saldırmıyor kesınlıkle ama ben cok korkarımm :18::18:
bır baktım koşa koşa bana gelıyorrr...
nasıl koşa koşa abartmana gırdım bı bılsenız merdıvenlerı ikişer ikişer çıkıyorum patır kütürr...
...........
eve bır geldım nefes nefese ama vajinamdaa çok ağrı oldu..sankı vajinamın kemiği batıyorduu
saçma gelebılır ama öyleydıı
5 dakıka sonra bır ıslaklık hıssettım
tuvallette baktımkı adet olmuşumm...
.........
vajina ağrım geçtiii şuan ...ped taktım bakalım devam edecekmıı adetımm...
geç döllenme olmamışsa çıkar canım..kızlar bugün adet olmam gerekiyodu ama henüz olmadım yarın test yapsam mı çıkarmı ?
kızlar bugün adet olmam gerekiyodu ama henüz olmadım yarın test yapsam mı çıkarmı ?
idrar testi yapayım en iyisi tabi yarına ne olur bilinmez ama tsk ederim ilginize dua edin nolur benimde dualarım sizlerle
canım dün pazar dı diye test alamadım şimdi çıkıp alıcam , varsa çıkar heralde ya hadi hayırlısı
hadi hayırlısı bekliyorum canım.liste yapıcaz bizde.senide listemizde görürüz inşallah.cevabını 2013 ekim anneleri topiğine bekliyoruz.
canım yaptım çok net biçimde negatif
canım yaptım çok net biçimde negatif
ilk idrarın mıydı?yoksa sabah wc ye gitmiş miydin?
üzülmekk yokkkkkkk
Allah'ım bu şekilde hayırlı görmüşş bence sevınmelısın..
demekkı hayırlıı bır evlat olmayacaktıı.
pozitiff düşün biraz..
Rabbım en kısa zamanda hayırlı evlattlar nasip etsın herkeseee tumm candan isteyenlereee
ilk idrarın mıydı?yoksa sabah wc ye gitmiş miydin?
benimde öyleydi cnm şimdi hamileyimKızlar Ikıncı Cizgim Cok ınce cıktı :S Şoklardayım Suanda bırı yardım etsııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?