- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.281
Merhaba kizlar,lutfen cok acil cevap ilk yaptigim da testi silik bir cizgi goremedim fakat bir kac saat sonra baktigimda bir cizgi mevcuttu.Sizce hamile miyim?
hayırlı olsun cnm darısı isteyenlereMerhaba kızlar pazartesi test yaptım ve daha damlatır damlatmaz çok net çıktı çizgilerim hastalığım gelmemiş 11 gün geçmişti ...
yarın doktora gidiyorum bakalım bebeğim kaç haftalık... :)
valla cnm benimde çizgi çıkıyodu ama yarım saat sonra çıkıyodu ve çok silikti bende hamile değilimdir diyodum ama cnm hamileymişim bence umudunu yitirmeMerhaba kizlar,lutfen cok acil cevap ilk yaptigim da testi silik bir cizgi goremedim fakat bir kac saat sonra baktigimda bir cizgi mevcuttu.Sizce hamile miyim?
Merhaba kızlar pazartesi test yaptım ve daha damlatır damlatmaz çok net çıktı çizgilerim hastalığım gelmemiş 11 gün geçmişti ...
yarın doktora gidiyorum bakalım bebeğim kaç haftalık... :)
bende erken yaptığım için çok çok silik çıkmıştı tam adet gününde yap eğer hanileleik varsa tam net çıkarkızlar beklenen adet tarihim 14 ü ama ben dayanamadım akıntım çok bide kıpırdanmalar sızlamalar vardı kasıklarımda çok çok silik çıktı böyle şaşı oluyosun bakıncaama görünüyo çok erken yaptığım için olabilir mi
hayırlı olsun taze annecik belirtilerin neydi benim gecikmeli adetin 3. günü negatif çıktı da
bende erken yaptığım için çok çok silik çıkmıştı tam adet gününde yap eğer hanileleik varsa tam net çıkar
bende erken yaptığım için çok çok silik çıkmıştı tam adet gününde yap eğer hanileleik varsa tam net çıkar
valla cnm benimde çizgi çıkıyodu ama yarım saat sonra çıkıyodu ve çok silikti bende hamile değilimdir diyodum ama cnm hamileymişim bence umudunu yitirme
canm negatif gibi duruo hiç yok 2.çizgi sağlık ocağına git bi kan testi yaptr bi de
adetim yaklaşık 2 hafta geçti 5 gün aralıklarla 3 kere gebelik testi yaptım fotolarınıda ekliyim bana bi akıl verin bence negatif ama neden hala hastalanamadım çok stresliyim napmalıyım sizce...
Eki Görüntüle 636658 Eki Görüntüle 636659 Eki Görüntüle 636657
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?