- Emoji Skoru
- 2.142
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.601
Beklediğim 2 pozitif çizgi bende çıkan 3 çizgi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklediğim 2 pozitif çizgi bende çıkan 3 çizgi![]()
Inşallah bi kaç gün yapmıcam hayırlısı inşaallah Rabbim tekrardan vermistirilahi sansli kiz. Biz ikinciyi goremiyoeuz sana 3. Gorunmus. Ama bence.pozitif kuzum tekrarla Yine ama. Gözünaydin
![]()
Bence sabahilk idrarinla yapmalisin canim. Cikar mutlaka.Bayiliyorum bu sabirli bayanlaraInşallah bi kaç gün yapmıcam hayırlısı inşaallah Rabbim tekrardan vermistir
Aslında çok sabırsızim 35 gün önce kürtaj oldum ama tekrardan istediğimden bide daha önceki belirtilerim tekrar başladığı için canım inşaallah vardır saglikliBence sabahilk idrarinla yapmalisin canim. Cikar mutlaka.Bayiliyorum bu sabirli bayanlara![]()
Insallah canimAslında çok sabırsızim 35 gün önce kürtaj oldum ama tekrardan istediğimden bide daha önceki belirtilerim tekrar başladığı için canım inşaallah vardır saglikli
Günaydın canım ben çok silik bir çizgi görüyorum inşallah hamişsindir. Şimdi nasıl testin koyulaşma var mı?Günaydın kızlar daha kırmızılık damlattigim yerdeki tam süzülmedi kapağını açtım ince olduğu için test yansıma yapti
Şimdi böyle kameradan yansıma yapıyo ama ben net görüyorum canimGünaydın canım ben çok silik bir çizgi görüyorum inşallah hamişsindir. Şimdi nasıl testin koyulaşma var mı?
Bende gordum canim yarin tekrarla bence insallah guzel haberi alirsinŞimdi böyle kameradan yansıma yapıyo ama ben net görüyorum canim
Ben de gördüm canım ama abi testin bazen yanılttı oluyor bildiğim kadarıyla başka testle de yapabilirsinŞimdi böyle kameradan yansıma yapıyo ama ben net görüyorum canim
Tekrar test yapin 5dk sonra cikan sonuclar yanlış sonuç veriyor.Adetim 8 gün gecikti dün test yaptım sonucuna bakmadan attim sabah baktığımda böyleydi hamile olabilir miyim şubatta çatlatma iğnesi olmuştum sonra tedaviyi biraktim
Bence pozitif cnm testi tekrar et ins hamilesindir ben neler okudum saatler sonra pozitif vs hamile kan testinde bile çıkmayıp hamileler o yüzden günün gectimi ins ikinci testin dağa koyu çıkarAdetim 8 gün gecikti dün test yaptım sonucuna bakmadan attim sabah baktığımda böyleydi hamile olabilir miyim şubatta çatlatma iğnesi olmuştum sonra tedaviyi biraktim
İnşallah o sevincide yaşatır rabbim isteyen herkese nasip etsinBence pozitif cnm testi tekrar et ins hamilesindir ben neler okudum saatler sonra pozitif vs hamile kan testinde bile çıkmayıp hamileler o yüzden günün gectimi ins ikinci testin dağa koyu çıkar![]()
İnş cnm insİnşallah o sevincide yaşatır rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Şimdi böyle kameradan yansıma yapıyo ama ben net görüyorum canim
Bana pek koyulasmis gibi gelmedi ama kameradan oyle gelmis olabilirSlm kizlar ilk test 5 Nisan ikinci 6 nisan üçüncü 7 nisan en son ikisi bu aksam 8 de yaptığım koyulasma varmi sizce![]()