- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5icinde cikan sonuc gecerli oluyor. Saatler sonra cikan sonuclar maalesef yanıltıyor.Merhaba arkadaşlar
PCOS tanım var ve bugün adetimin 40.günü sabah test yaptım negatif çıktı bi kenara bırakıp işe gitti 12saat sonra 2.çizgi silik bir şekilde görünüyor. Pozitif olma ihtimali var mı kii
Canım fotoğraf ışığından dolayı sanirim ben cizgi göremedimKızlar koyulaşma varmı sizce
Ewt var maşallah sağlıkla ılerlesın kopkoyu olsun insssKizlar merhaba. Yeni gördüm bu formu. Neredeyse cogu mesaji okudum. Silik çizgi sonrası pozitif olanda cok negatif olanda. Bizde 5 aydir deniyoruz. Adete 5 gun varken erken gebelik yaptım negatif çıktı. Yarin adet günüm. Bugun normal test yaptim cok silik bir çizgi gördüm. Sizde bakarsaniz sevinirim. Sabah tekrarlamayi düşünüyorum. Eger koyulaşma falan okursa kan veririrm. Belki yarina adet olurum bilemiyorum...Rabbim yardımcımız olsun
Ewt sanki bir tık ins kopkoyu olur resmini paylas sağlıkla ılerlesın cnmKızlar koyulaşma varmı sizce
Bu sekilde olup hatta daha koyu olup adet olan cok kisi var. Korkuyorum. Ins sabaha koyulaşırEwt var maşallah sağlıkla ılerlesın kopkoyu olsun insss
Sabah testin varsa tekrarla sana cnm ins koyu çıkar silik ins hemrn çıkar rabbim herkese nasip etsinMerhaba arkadaşlar
PCOS tanım var ve bugün adetimin 40.günü sabah test yaptım negatif çıktı bi kenara bırakıp işe gitti 12saat sonra 2.çizgi silik bir şekilde görünüyor. Pozitif olma ihtimali var mı kii
İnş bebis vardır cnmBu sekilde olup hatta daha koyu olup adet olan cok kisi var. Korkuyorum. Ins sabaha koyulaşır
Ins canim cok tsk ederimİnş bebis vardır cnm![]()

Guzel haberlerini alalım ins iyi geceler cnmIns canim cok tsk ederim![]()
Maşallah cnmMerhaba kızlar bende testi mi atıyorum adetime 3gün vardı dayanamadım yaptım kan verdim yarın çıkıcak sizce varmı? Eki Görüntüle 2256686
Canim ben göremedim isiktan mi bilemiyorum.Kizlar sizce ee
Kişiden kişiye değişir canim, benim beklenen adetten 1hafta sonra başladı şişmeye, uçları hic acımadı hassasiyet hala devam ediyor 16haftadayim.Hamilelikte gögüs hassasiyeti ne zaman olur?
Gögüslerde sislik ve agrı var.
Dokunamıyorum. Özellikle uç kısmı ağrıyor.
Hamilelikte gögüs hassasiyeti ne zaman olur?
Gögüslerde sislik ve agrı var.
Dokunamıyorum. Özellikle uç kısmı ağrıyor.
Ewt cnm görüyorumCanim ben göremedim isiktan mi bilemiyorum.
Sen gordun mi var mi cizgi?