• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba arkadaşlar
PCOS tanım var ve bugün adetimin 40.günü sabah test yaptım negatif çıktı bi kenara bırakıp işe gitti 12saat sonra 2.çizgi silik bir şekilde görünüyor. Pozitif olma ihtimali var mı kii

Eklentiler

• 20190409_202717_HDR.webp
    20190409_202717_HDR.webp
    12 KB · Görüntüleme: 246
Merhaba arkadaşlar
PCOS tanım var ve bugün adetimin 40.günü sabah test yaptım negatif çıktı bi kenara bırakıp işe gitti 12saat sonra 2.çizgi silik bir şekilde görünüyor. Pozitif olma ihtimali var mı kii
5icinde cikan sonuc gecerli oluyor. Saatler sonra cikan sonuclar maalesef yanıltıyor.
Başıma geldi maalesef sonrasında adet oldum.

Kizlar merhaba. Yeni gördüm bu formu. Neredeyse cogu mesaji okudum. Silik çizgi sonrası pozitif olanda cok negatif olanda. Bizde 5 aydir deniyoruz. Adete 5 gun varken erken gebelik yaptım negatif çıktı. Yarin adet günüm. Bugun normal test yaptim cok silik bir çizgi gördüm. Sizde bakarsaniz sevinirim. Sabah tekrarlamayi düşünüyorum. Eger koyulaşma falan okursa kan veririrm. Belki yarina adet olurum bilemiyorum...Rabbim yardımcımız olsun

Eklentiler

• 20190409_180354.webp
    20190409_180354.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 219
  • 20190409_180354.webp
    20190409_180354.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 175
Kizlar merhaba. Yeni gördüm bu formu. Neredeyse cogu mesaji okudum. Silik çizgi sonrası pozitif olanda cok negatif olanda. Bizde 5 aydir deniyoruz. Adete 5 gun varken erken gebelik yaptım negatif çıktı. Yarin adet günüm. Bugun normal test yaptim cok silik bir çizgi gördüm. Sizde bakarsaniz sevinirim. Sabah tekrarlamayi düşünüyorum. Eger koyulaşma falan okursa kan veririrm. Belki yarina adet olurum bilemiyorum...Rabbim yardımcımız olsun
Ewt var maşallah sağlıkla ılerlesın kopkoyu olsun insss

Merhaba arkadaşlar
Sabah testin varsa tekrarla sana cnm ins koyu çıkar silik ins hemrn çıkar rabbim herkese nasip etsin

Hamilelikte gögüs hassasiyeti ne zaman olur?
Gögüslerde sislik ve agrı var.
Dokunamıyorum. Özellikle uç kısmı ağrıyor.

Kişiden kişiye değişir canim, benim beklenen adetten 1hafta sonra başladı şişmeye, uçları hic acımadı hassasiyet hala devam ediyor 16haftadayim.

Canım benim daha yeni yeni oluyo ama ben adet döneminde de göğüs ağrısı çeken biri değildim. Ama genelde göğüs ağrısı çekenler hamile olduklarını öğreniyorlar 🤭

İnşaAllah vardırrr da bu ağrıların ondandırrr 🤗🤗🤗🤗

Back
X