- Emoji Skoru
- 296
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.661
test bozulmuş canım bu testten bunu anlamak mümkün değil bir test daha yapmalısın ama bu sefer 3 damladan fazla idrar damlatma :)Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum. Umarım doğru yere yazıyorumdur. Ben pcos hastasıyım. Femara ile yumurta büyütüldü bu ay. Bir adet 18 ve bir adet 11 mm yumurta oluştu. Son adet 12 marttı fakat yumurta biraz geç gelişti. 30 martta çatlatma iğnesi oldum ve doktorun tavsiyelerine uyduk. Pazartesi kan testi yaptıracağım ama bugün dayanamadım bir test yaptım. Fakat fazla damlattığım için sanırım testim dağıldı. 20 dk arayla test bu hale geldi sizce gebelik var mıdır? Çok teşekkürler şimdiden cevaplarınız için:)
Kizlar sizce ???
20 dkSanki çizgi var gibi ama ne kadar süre sonra çıktı acaba ?
Ewt 24 martti 31 Mart kahve ax geldi 2 gun sonra 3 nisanda bitti gelmedi o günİnşallah vardır adet gününüz geçti mi ?
Göremedim canm yaEki Görüntüle 2258380 çizgi varmı sizce
Bnde göremem canmEki Görüntüle 2258380 çizgi varmı sizce
Ewt 24 martti 31 Mart kahve ax geldi 2 gun sonra 3 nisanda bitti gelmedi o gün13 Mart son ilişki yumurtlamada sanırım 12 miydi ne martta oldu
Amin inşallah daha adetim var devamBnde göremem canm
Rabb'im istediğin vakit nasip etsin inşaAllah
Aa 1 ay mi Cidden miBaya geçmiş canım kan versen daha net sonuç alırsın çünkü bazen idrarda bir ay falan çıkmadığı oluyormuş
Aa 1 ay mi Cidden mi
Hayirlisi bakaljm ne olcakEvet bi arkadaşımın 2 gebeliğinde de ilk bir ay idrarda çıkmamış ve ikisindede kanamalı adet görmüş ilk ay
Hayirlisi bakaljm ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?