- Emoji Skoru
- 2.131
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.641
Yok canim goremiyorum ben sen bir fotografin ışığı ile oynayıp tekrar koysana. Benimde bakan gözü kör edecek derecede silikti inşallah seninki de öyledir.Ewt cnm görüyorumgörmek mi ıstiyorum ki
Yaa hamilemisin masallah cnmYok canim goremiyorum ben sen bir fotografin ışığı ile oynayıp tekrar koysana. Benimde bakan gözü kör edecek derecede silikti inşallah seninki de öyledir.
Evet canim 16haftalik Rabbim bağışlasınYaa hamilemisin masallah cnm
Yok canimAmin cnm cümlesini bagislasin rabbime emanetlerEvet canim 16haftalik Rabbim bağışlasın
Hamilelikte gögüs hassasiyeti ne zaman olur?
Gögüslerde sislik ve agrı var.
Dokunamıyorum. Özellikle uç kısmı ağrıyor.
Kızlar dün atmıştım testi silmişim yanlışlıkla. tekrar atıyorum bugunde kan sonucunu aldım bu teste göre adetime 3 kala 56 çıktı beta hcg.
Sağlıkla ılerlesın cnm masallah bu kadar net 56 mi demek bu bile herkeste farklı oluyo onu öğrenmiş oldukKızlar dün atmıştım testi silmişim yanlışlıkla. tekrar atıyorum bugunde kan sonucunu aldım bu teste göre adetime 3 kala 56 çıktı beta hcg.
Evet canım benim ikinci bebeğim ama hala acemiyim bir tane kızım var. İkinci bile olsa insan heyecanlanıyorSağlıkla ılerlesın cnm masallah bu kadar net 56 mi demek bu bile herkeste farklı oluyo onu öğrenmiş olduk
Teşekkür ederim. ALLAH İSTEYEN herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah.Darısı biz bekleyenlerin başına.
Ben gördüm valla ilk çizgiye yakın. Çok hafif belli yeri daha gününe kaç gün varEwt cnm görüyorumgörmek mi ıstiyorum ki
Aynen benimde oglum var 6.5 yaşında ama hepsi ayrı benceEvet canım benim ikinci bebeğim ama hala acemiyim bir tane kızım var. İkinci bile olsa insan heyecanlanıyor
Ben gördüm valla ilk çizgiye yakın. Çok hafif belli yeri daha gününe kaç gün var
İçini actim bideBen gördüm valla ilk çizgiye yakın. Çok hafif belli yeri daha gününe kaç gün var
Kızlar dün atmıştım testi silmişim yanlışlıkla. tekrar atıyorum bugunde kan sonucunu aldım bu teste göre adetime 3 kala 56 çıktı beta hcg.
Arkadaşlar biri akşam biri az önceki sonuç.. adetime 1 gün var.. Eki Görüntüle 2257757 sizce ikisinde de varmı silik çizgi? Bakar mısınız ya
Ay hadi İnşallah kuzum yaVar canım hayırlı olsun
Çıkmaz galiba canim ya.. ama belli de olmaz yap bakalımkızlar adete 8gun kala cıkmaz heralde demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?